. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Georgína Š. (Phardis) ID 205302
Phardis
.
mimibazar.sk/phardis
Oblasť: Nové Zámky
Telefon: 0948 662 332
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 16.6.2011
Naposledy: 18.10.2015 11:45
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46055410
HODNOTENIE 21
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Všeobecné obchodné podmienky
1. Všeobecné ustanovenia

Kupujúci potvrdením záväznej objednávky akceptuje Obchodné podmienky vyhlásené predávajúcim pre dodávku tovaru. Vzťahy medzi kupujúcim a predávajúcim sa riadia týmito obchodnými podmienkami, ktoré sú zároveň pre obe strany záväzné.

Predávajúci: Phardis - brands for less
V zastúpení:
Mgr.Georgína Šimonová - Galvádi
Dostojevského 29
Nové Zámky 94001
Slovenská republika
Kontakt: 0948/662332

IČO:46055410
DIČ: SK1046616494

Miesto predajne:
Hotel Korzo
Showroom č. 515, 5.posch.
Rákocziho ul.12
Nové Zámky

Showroom je otvorený na objednávku na tel.č.0948/662332 alebo počas otváracích hodín, ktoré nájdete aktualizované každý týždeň na našej webovej stránke www.outlet-phardis.sk.

2. Objednávanie tovaru
Objednávať si môžete priamo na našej stránke MIMIBAZAR ID 205302 (cez e-mailovu adresu phardis.sk@gmail.com), alebo na našej internetovej stránke www.outlet-phardis.sk pomocou nákupného košíka.

Predmetom zmluvy je iba tovar uvedený v kúpnej zmluve – objednávke.

3. Ceny
Ceny uvedené na stránke internetového obchodu www.outlet-phardis.sk sú záväzné v čase objednania tovaru. Ceny nezahŕňajú poštovné a balné náklady. Platnosť nových cien začína dňom jeho zverejnenia na internetovej stránke. Zmena cien nemá vplyv na skôr potvrdené objednávky.

4. Poštovné a balné
Tovar dodávame prostredníctvom Slovenskej pošty - poštovné a balné účtujeme:

v prípade zásielok na dobierku - 2,40€
v prípade platby vopred bankovým prevodom - 1,90€
Pri odbere tovaru v hodnote nad 65 € poštovné a balné neúčtujeme.

Pri platbe bankovým prevodom poskytujeme zľavu z celkovej sumy objednávky 10%.

V prípade, že položky Vašej objednávky nevieme z chyby našej strany doručiť v jednom balíku, posielame každú dodatočnú dodávku tejto objednávky na naše náklady.

5. Spôsob platby

Platba prebieha buď formou dobierky, pri prevzatí tovaru, alebo vopred formou platby bankovým prevodom. Pri platbe bankovým prevodom poskytujeme zľavu z celkovej sumy objednávky 10%.

Bankové údaje: 2855614859/0200

Variabilný symbol = číslo Vašej objednávky

5. Dodacie lehoty

Objednaný tovar odosielame v prípade platby na dobierku do 2 pracovných dní od objednávky. V prípade platby bankovým prevodom odosielame tovar následne po jej obdržaní, najneskôr v nasledujúci prac. deň. O každých odchýlkach v riadnom dodaní Vás budeme informovať.

Ak Vám tovar nebudeme môcť dodať, budeme Vás neodkladne informovať a v prípade, že už došlo k platbe za tovar bankovým prevodom, bude Vám celá čiastka neodkladne prevedená späť na Váš účet.

Naše dodacie a platobné podmienky platia pri zasielaní tovaru na adresu v rámci Slovenskej republiky.

6. Odstúpenie od kúpnej zmluvy

Tovar je možné do 7 dní od prevzatia zásielky vrátiť a to zaslaním na našu adresu. Tovar je možné vrátiť iba nepoužitý, nepoškodený a v pôvodnom obale s visačkami. Pri vrátení tovaru je potrebné doložiť faktúru, ktorá slúži ako daňový doklad a je zasielaná spolu s tovarom. Za vrátený tovar Vám bude čiastka, ktorú ste za tovar zaplatili (bez poštovných a balných nákladov) prevedená, v prípade bankového prevodu na Váš bankový účet, resp. poštovou poukážkou a to v lehote najneskôr do 15 dní.

Náklady na vrátenie tovaru (poštovné) znáša v plnej výške kupujúci. Balíky zaslané na dobierku nebudú prevzaté.

7. Reklamácie

Prípadné reklamácie vybavíme k Vašej spokojnosti individuálnou dohodou a v súlade s platným právnym poriadkom.

O prípadnej chybe tovaru je nás kupujúci povinný informovať neodkladne na našej e-mailovej adrese: phardis.sk@gmail.com. Za chyby zapríčinené prepravcom nezodpovedáme.

Na tovar nový i použitý sa vzťahuje záručná doba v zmysle platných právnych predpisov (obchodný zákonník, občiansky zákonník). Posudzovanie chýb tovaru je podľa platných právnych predpisov, noriem a ustanovení, ktoré nie sú v rozpore s platným právnym poriadkom v Slovenskej republike.

Záruka sa nevzťahuje na chyby zapríčinené nesprávnym a nešetrným používaním výrobku, pripadne na opotrebovanosť výrobku v súvislosti s jeho bežným používaním, na úmyselné či neúmyselné poškodenie alebo zanedbanie pravidiel údržby.

8. Storno objednávky

Objednávku možno do 24 hodín stornovať písomne na e-mailovú adresu: phardis.sk@gmail. com.

9. Ochrana osobných údajov

Údaje zadávané kupujúcim pri objednávke tovaru považuje predávajúci za dôverné a nebudú poskytnuté tretím subjektom s výnimkou partnerov zabezpečujúcich platobný styk, resp. dodanie tovaru.

10. Záverečné ustanovenia
Vzťahy upravené týmito Všeobecnými obchodnými podmienkami sa spravujú ustanoveniami príslušných právnych predpisov, najmä Občianskeho zákonníka.
Ak sa niektoré ustanovenie týchto Všeobecných obchodný podmienok stane alebo bude prehlásené za neplatné alebo neúčinné, nebude mať táto skutočnosť vplyv na platnosť alebo účinnosť ostatných ustanovení všeobecných obchodných podmienok. Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu týchto Všeobecných obchodných podmienok.
Podmínky byly naposledy upraveny: 2.8.2011, 14:48
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu