. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Erika N. (springfield) ID 204047
.
mimibazar.sk/springfield
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.6.2011
Naposledy: 5.10.2011 10:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 8
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vitajte na mojej stránke !

Ďakujem, že ste nakukli a budem veľmi rada ak sa Vám niečo zapáči. Som tiež rada, že čítate moje obchodné podmienky, pretože sú v nich veľmi dôležité informácie na to, aby náš spoločný obchod prebehol k spokojnosti oboch strán.

Som sprostredkovateľom nákupu. Vo Vašom mene vybavím objednávku, sprostredkujem platbu a všetky colné náležitosti vybavím za Vás. Mne prináleží odmena za sprostredkované služby. Cena, ktorá je daná je konečná ! Vrátane poštovného z dovozného štátu (USA a pod.), DPH a príp. cla. NIČ NAVYŠE NEPLATÍTE !

Záruka na tovar sa vzťahuje a rieši na vlastné náklady spojené s odoslaním tovaru späť k predajcovi.

Nezodpovedám za veľkostné rozdiely a tovar nevymieňam a tiež nevraciam peniaze ak nesadla veľkosť. Preto si prosím dobre pozrite veľkostné tabuľky na každej stránke, prípadne sa pýtajte na čokoľvek, rada odpoviem.

Keďže, objednávanie a doručovanie tovaru z USA na Slovensko je finančne náročnejšie, vyhradzujem si právo odmietnuť objednávku s veľmi nízkou cenou, alebo po vzájomnej dohode spoločnú úpravu objednávky.

Tovar, ktorý ponúkam je ORIGINÁL, nejde o žiadne napodobeniny, za originalitu RUČÍM VRÁTENÍM PEŇAZÍ !!! Ide o kvalitný tovar, luxusné značky...v prípade, že neviete nájsť, čo hľadáte, kontaktujte ma a ja sa Vám budem snažiť danú vec zohnať. Tovar mám zaradený do albumov podľa kategórií. V prípade, že je tovar skladom, mám to napísané v inzeráte, v opačnom prípade je tovar na objednávku z USA alebo EU a iných krajín do 20-30 pracovných dní, niekedy skôr, inokedy neskôr. Za prípadné omeškanie sa ospravedlňujem, nijako to neovplyvním. Snažím sa, aby bol tovar doručený k Vám čo najrýchlejšie. Informujem o odoslanom tovare, rovnako aj o omeškaní. V prípade, že tovar mešká a Vás nekontaktujem, napíšte mi mail, niekedy zabudnem, za co sa ospravedlnujem :O)

PLATBA: Akceptujem platbu vopred prevodom na účet alebo poštovou poukážkou. Na dobierku viem zaslať len tovar, ktorý je skladom, ak sa nedohodneme inak, aj to len registrovaným, neregistrovaným užívateľom na dobierku v žiadnom prípade nezasielam !!! Balíky zasielam poistené, poštovné sa vzťahuje na každý tovar a činí 2.4 € (2.8 € podľa druhu tovaru). V prípade väčšej objednávky sa platí len jedno poštovné.

ZĽAVY: Zľavy poskytujem zákazníkom, ktorý spravia väčšiu objednávku, ako aj pri opakovaných nákupoch taktiež poskytujem zľavu, je to vec dohody.

VYPREDANÝ TOVAR: ak sa stane, že tovar, ktorý máte objednaný a už vyplatený nie je už v ponuke, informujem o tom do 7 pracovných dní mailom a následne sa dohodneme na ďalšom postupe.

Sprostredkovateľ ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za kvalitné zabalenie tovaru (špeciálne obálky), za dodanie správneho tovaru. Sprostredkovateľ neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú poštovou službou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za prípadné nedodanie tovaru (vinou dodávateľa), za poškodenie zásielky zavinené poštovou službou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo na pošte). Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke.



POŠTOVNÉ:
Listová zásielka od 500 g do 1 kg - 1,40 € (bez poistenia, za stratu zásielky neručím!)
BALÍK
do 1 kg ........2,40 €
do 3 kg ........2,80 €
do 5 kg ........3,20 €



e-mail: carolina.nikolovska@gmail.com


Ak máte akékoľvek otázky, kľudne sa pýtajte, každému odpoviem ! Na všetky maily bez výnimky odpíšem ! Niekedy to trochu trvá, nakoľko je toho veľa, tak prosím o strpenie !

Ďakujem, že ste navštívili moju stránku ! :)


Teším sa na spoluprácu

S pozdravom
Erika
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.6.2011, 10:12
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu