. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Vlaďka R. (Vlaďuška) ID 20150
.
mimibazar.sk/vladuskarysava
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.8.2007
Naposledy: 6.10.2021 15:05
Aktualizácia: 30.10.2014 8:30
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 276
RODINNÉ FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
IČO: 46 567 933 DIČ: 2023492988 ČÍTAJTE PODMIENKY PREDAJA!!! NA DOBIERKU NEPOSIELAM!!!! CENY SÚ BEZ POŠTOVNÉHO!!!
Milé mamičky, nemamičky, mamičky čakateľky prípadne tatinovia či tetušky,

ďakujem, že ste nazreli do mojich albumov. Budem rada, ak v nich nájdete veci, ktoré hľadáte. :-)
Podmienky predaja sú rozdelené na nový tovar a použitý tovar.

VOP - NOVÝ TOVAR

Všeobecné ustanovenia a vymedzenie pojmov

Tieto všeobecné obchodné podmienky (ďalej len „VOP") upravujú práva a povinnosti spoločnosti Savada, s.r.o. so sídlom na Hraničiarska 846/30, 900 66 Vysoká pri Morave, Slovenská republika, IČO: 46567933, DIČ: 2023492988 zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel: Sro, vložka č. : 79680/B, (ďalej len „Predávajúci") a kupujúceho (ďalej len „Kupujúci") pri kúpe tovaru ponúkaného Predávajúcim prostredníctvom elektronického obchodu na internetovej stránke Predávajúceho www.shoppinghouse.sk (ďalej len „shoppinghouse.sk") a sú neoddeliteľnou súčasťou kúpnej zmluvy uzatvorenej medzi Kupujúcim a Predávajúcim na diaľku prostredníctvom elektronického obchodu na internete (ďalej len „Kúpna zmluva"). (Predávajúci a Kupujúci spolu ďalej len „Zmluvné strany").Tieto VOP platia na území Slovenskej republiky pre kúpu tovaru objednaného prostredníctvom elektronického obchodu (ďalej len „E-obchod") na shoppinghouse.sk.

VOP vstupujú do platnosti dňom ich zverejnenia na shoppinghouse.sk.

Kontaktné údaje Predávajúceho:
Savada, s.r.o., Hraničiarska 846/30, 900 66 Vysoká pri Morave

Kontaktná osoba: Ing. Vladimíra Ryšavá

IČO: 46567933, DIČ: 2023492988
E-mail: vdz8665@azet.sk

Všetky vzťahy medzi Kupujúcim a Predávajúcim, ktoré nie sú upravené týmito všeobecnými obchodnými podmienkami, sa riadia príslušnými ustanoveniami zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov. Ak sa jedná o Kupujúceho, ktorý pri uzatváraní a plnení zmluvy nejedná v rámci svojej obchodnej alebo inej podnikateľskej činnosti, riadia sa vzťahy neupravené týmito všeobecnými obchodnými podmienkami príslušnými ustanoveniami zákona č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov.

Práva Kupujúceho vo vzťahu k Predávajúcemu vyplývajúce zo zákona č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa a o zmene zákona Slovenskej národnej rady č. 372/1990 Zb. o priestupkoch v znení neskorších predpisov a zákona č. 108/2000 Z.z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v znení neskorších predpisov zostávajú týmito VOP nedoktnuté.

Kupujúcim sa rozumie v systéme zaregistrovaná osoba, ktorá si elektronicky objedná tovar prostredníctvom E-obchodu na shoppinghouse.sk.

Elektronickou objednávkou sa rozumie odoslaný elektronický formulár, obsahujúci informácie o Kupujúcom, zoznam objednaného tovaru z ponuky

E-obchodu na shoppinghouse.sk a celková cena tohto tovaru, spracovaný systémom E-obchodu. Tovarom sa rozumejú všetky produkty uvedené v platnom cenníku Predávajúceho na shoppinghouse.sk.


Objednávka

Nakupovanie tovaru v našom E-obchode môžu uskutočniť právnické aj fyzické osoby za predpokladu dodržania nižšie uvedených pravidiel. Objednávka vzniká na základe jej potvrdenia pri procese objednávania tovaru v E-obchode, prípadne pri objednaní tovaru telefonicky alebo e-mailom.

Podmienkou platnosti elektronickej objednávky je pravdivé a úplné vyplnenie všetkých registračných formulárov. Za podstatné náležitosti elektronickej objednávky sa považujú:

1.Identifikácia kupujúceho: obchodné meno alebo meno a priezvisko, sídlo/bydlisko, IČO, DIČ, kontakt(telefón a e-mailová adresa),

2. Kód objednávaného tovaru podľa katalógu alebo tiež jeho popis,

3. Množstvo objednávaného tovaru,

4. Adresa miesta dodania tovaru (ak nebude tento údaj uvedený, má sa za to, že tovar má byť dodaný na adresu sídla/bydliska Kupujúceho),

5.Meno a priezvisko osoby oprávnenej k prevzatiu dodávaného tovaru v prípade neprítomnosti Kupujúceho pri dodaní zásielky.

Ak objednávka neobsahuje náležitosti podľa predchádzajúceho článku, je považovaná za neúplnú. Predávajúci sa v takom prípade pokúsi kontaktovať Kupujúceho a vyzvať ho k odstráneniu nedostatkov elektronickej objednávky a jej prípadnému spresneniu alebo doplneniu. Doplnením údajov spresňujúcich a doplňujúcich elektronickú objednávku Predávajúcemu sa elektronická objednávka považuje za úplnú.

Prijatá elektronická objednávka je považovaná za návrh Kúpnej zmluvy a je záväzná.

Kúpna zmluva medzi Predávajúcim a Kupujúcim vzniká na základe záväzného potvrdenia elektronickej objednávky v systéme. Predávajúci je povinný potvrdiť e-mailovou správou (na e-mailovú adresu Kupujúceho uvedenú v elektronickej objednávke) obsah elektronickej objednávky Kupujúceho a to bezodkladne po jej doručení Predávajúcemu, inak platí, že k uzavretiu Kúpnej zmluvy medzi Zmluvnými stranami nedošlo.

Kupujúci je povinný skontrolovať obsah elektronickej objednávky uvedený v e-mailovej správe Predávajúcim. V prípade zistenia nezrovnalostí týkajúcich sa obsahu elektronickej objednávky potvrdenej zo strany Predávajúceho, je Kupujúci povinný o tom upovedomiť Predávajúceho prostredníctvom e-mailovej správy zaslanej na e-mailovú adresu vdz8665@azet.sk

Predávajúci nezodpovedá za omeškanie dodávky a za škodu, ktorá bola spôsobená dôsledkom toho, že Kupujúci pri registrácii nezadal všetky požadované údaje a/alebo vyplnil registračný formulár chybne. Predávajúci tiež nezodpovedá za škodu, ktorá bola spôsobená Kupujúcemu dôsledkom toho, že Kupujúci zabudol svoje prístupové heslo.


Storno objednávky

Kupujúci má právo stornovať elektronickú objednávku bez udania dôvodu do okamihu potvrdenia objednávky Predávajúcim prostredníctvom e-mailu.

Zrušenie objednávky zo strany Predávajúceho môže nastať:
Ak je tovar objednaný na dobierku a nebola možnosť ju záväzne potvrdiť z dôvodu uvedenia nesprávnych kontaktných údajov (zlé telefónne číslo, nedopovedá na maily, nedostupnosť telefónneho čísla).
Z dôvodu, že sa už daný výrobok nevyrába alebo došlo k výraznej zmene ceny u dodávateľa. V takomto prípade bude Predávajúce neodkladne kontaktovať Kupujúceho a dohodnú sa na ďalšom postupe. Ak bola objednávka uhradená prevodom, peňažné prostriedky budú Kupujúcemu zaslané späť na účet do 10 kalendárnych dní.



Spôsob platby

Dobierka - Tovar si Kupujúci objedná a zaplatí až pri doručení balíka kurierskou spoločnosťou GLS. K poštovnému bude prirátana suma 1,33€ službu s pridanou hodnotou. V prípade, že si Kupujúci tovar objedná formou dobierky a tovar si neprevezme, pri ďalšej objednávke mu tovar bude zaslaný až po úhrade sumy objednávky prevodom na účet.

Bankový prevod – Pri voľbe platby bankovým prevodom a potvrdení objednávky Predávajúcim, Kupujúci prevedie sumu potvrdenej objednávky na nižšie uvedené číslo účtu a ako variabilný symbol uvediete číslo objednávky. Po prijatí peňazí na účet Predávajúceho objednaný tovar odošleme a budeme Kupujúceho o odoslaní informovať.

Číslo účtu: 2400255300/8330
IBAN účtu: SK 86 8330 0000 0024 0025 5300
BIC kód: FIOZSKBAXXX

V prípade neprevzatia tovaru Kupujúcim na pošte či od kuriéra (kurierskej spoločnosti GLS) je kupujúci povinný uhradiť škodu vzniknutú týmto konaním (cena dopravy alebo poštovné, balné).



Poštovné a balné

Ceny tovarov sú uvedené bez poštovného. K objednanému tovaru je potrebné prirátať poštovné podľa výberu Kupujúcim.

Slovenská pošta - poplatok za poštovné 3€

GLS kuriérska spoločnosť - poplatok do doručenie balíčka kuriérom GLS 5 €. Pri zásielkach s vyššou váhou sa vyráta cena doručenia individuálne. Kuriér doruči balíček na adresu uvedenú na objednávke v nasledujúci pracovný deň. Pred doručením zásielky kuriér Kupujúceho kontaktuje telefonicky.

Pri nákupe nad 99 €uro môže Predávajúci požadovať od Kupujúceho zaplatenie zálohy na účet Predávajúceho, a to do 50% z celkovej ceny objednávky a najneskôr do 24 hodín od jej potvrdenia.

Pri objednávke do zahraničia predávajúci vypočíta poštovné individuálne, podľa hmotnosti zásielky a štátu, do ktorého zásielku posiela. Pri zásielke do zahraničia je platbu nutné zrealizovať vopred, na základe predávajúcim zaslanej proforma faktúry.


Dodacia lehota

Dodacie lehoty sú pre rôzne druhy produktov rôzne. Termín dodávky tovaru bude vždy oznámený Kupujúcemu pri overovaní objednávky.

Vo všeobecnosti je termín dodávky alebo odberu tovaru od 7 do 30 dní od dátumu overenia objednávky. Vo výnimočných prípadoch, keď niektoré druhy tovarov nie sú skladom, a nie sú k dispozícii ani u výrobcov a dovozcov môže byť dodacia lehota dlhšia.

Miesto odberu, resp. zaslania tovaru je stanovené Kupujúcim pri objednávaní tovaru. Za vybavenie objednávky sa považuje prevzatie tovaru Kupujúcim. Ak kupujúci tovar odmietne prevziať od kuriéra alebo bude potrebné dodávku opakovať viac ako 2 x z dôvodu neprítomnosti kupujúceho na mieste určenom v objednávke, všetky náklady s tým vzniknuté, hradí kupujúci vo výške: 10,- EUR Dopravu na adresu doručenia zabezpečuje Predávajúci.



Záruka a reklamácia

Bez faktúry nie je možné tovar vrátiť, vymeniť ani reklamovať.

Záručná doba je 24 mesiacov odo dňa uzavretia kúpnej zmluvy, pokiaľ nie je pre konkrétne prípady stanovená záručná doba iná, a plynie odo dňa prevzatia tovaru a potvrdenia potrebných dokumentov súvisiacich s tovarom oprávnenou osobou.

Miestom pre uplatnenie reklamácie je výhradne sídlo spoločnosti uvedené vo VOP. Dátumom prevzatia poškodeného tovaru je dátum fyzického prevzatia zásielky Predávajúcim alebo dátum, kedy dopravca doručí zásielku na uvedenú adresu.

Pokiaľ Kupujúci zistí závadu na tovare, na ktorý sa vzťahuje záruka, doručí tovar na vyššie uvedenú adresu – sídlo spoločnosti spolu s kópiou faktúry . Bez kópie faktúry nebude tovar prevzatý a bude vrátený na náklady Kupujúceho späť.

Náklady na doručenie reklamovaného tovaru hradí Kupujúci, dopravu späť hradí pri oprávnenej reklamácii firma Savada, s.r.o.. Oprávnené reklamácie splňujúce vyššie uvedené podmienky budú vybavené v zákonných lehotách.


Do reklamačného konania nebude prijatý tovar, ktorý je viditeľne poškodený, nevhodne zabalený alebo poškodený neodborným manipuláciou. Všetky reklamácie vybavujeme podľa platného znenia OBČIANSKÉHO ZÁKONNÍKA (č. 40/1964 zb.) a podľa platného znenia ZÁKONA NA OCHRANU SPOTREBITEĽA (č. 634/1992 zb.)

Vrátenie tovaru

Ak Kupujúci so zakúpeným tovarom z E-obchodu nie je spokojný, je oprávnený tento tovar vrátiť, najneskôr do 7 pracovných dní od jeho doručenia. Tovar bude Predávajúcim po dohode s Kupujúcim a po doručení tohto tovaru na vlastné náklady na adresu prevádzkovateľa tohto obchodu, prijatý.

Tovar musí byť vrátený nepoškodený, kompletný, neužívaný, v pôvodnom nepoškodenom obale, s dokladom o kúpe. Tovar treba zaslať doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu na ceste k nám. Po vrátení tovaru bude Kupujúcemu zaplatená suma vrátená najneskôr do 10 pracovných dní od doručenia tovaru. Do zaplatenej ceny sa nezapočítava prepravné a dobierkovné hradené pri nákupe tovaru.

O úmysle vrátiť tovar bude Kupujúci informovať Predávajúceho telefonicky alebo zaslaním správy na emailovú adresu: vdz8665@azet.sk


Záverečné ustanovenia

Všetky právne vzťahy vznikajúce medzi Predávajúcim a Kupujúcim sa riadia právnymi predpismi SR. Vo veciach neupravovaných týmito obchodnými podmienkami sa uplatnia príslušné ustanovenia Občianskeho zákonníka, Obchodného zákonníka a Zákona o ochrane spotrebiteľa.

Predávajúci upozorňuje, že informácie uvedené v E-obchode shoppinghouse.sk môžu byť aktualizované bez predchádzajúceho upozornenia. Predávajúci môže kedykoľvek bez predchádzajúceho upozornenia zmeniť tovary uvedené na shoppinghouse.sk.

Predávajúci si vyhradzuje právo tieto VOP kedykoľvek zmeniť alebo doplniť. Zmeny alebo doplnky týchto VOP vstupujú do platnosti dňom ich zverejnenia na shoppinghouse.sk.

Kupujúci odoslaním elektronickej objednávky Predávajúcemu zároveň potvrdzuje svoj bezvýhradný súhlas s VOP.

Ochrana osobných údajov

Odoslaním údajov vyjadruje Kupujúci súhlas so spracovaním osobných údajov podľa zákona č. 428/2002 Z.z.o ochrane osobných údajov v informačných systémoch.

Prevádzkovateľ E-obchodu sa zaväzuje, že osobné údaje, ktoré poskytne Kupujúci prostredníctvom registrácie a objednávkového formulára nebudú poskytnuté bez súhlasu vlastníka týchto dát tretím osobám a nebudú použité na komerčnú ponuku nesúvisiacu s propagáciou tohto internetového obchodu (s výnimkou osoby zabezpečujúcej prepravu tovaru). Súčasne sa zaväzuje k tomu, že na prianie Kupujúceho kedykoľvek jeho osobné údaje vymaže zo svojej databázy.


POUŽITÝ TOVAR

CENY za použitý tovar
Ceny sú stanovené primerane k opotrebeniu čo sa týka veci nosených.

KOREKTNOSŤ
Dovoľujem si Vás požiadať, aby ste ma v prípade vyžiadania dodatočných informácií, príp. ďalších rozmerov, informovali, či máte/nemáte záujem o tovar. (Napr. si vyžiadate rôzne údaje, ja ich pošlem a potom sa neozvete - budem vďačná, ak napíšete, že tovar by Vám nesadol a pod.) V prípade, že sa na moju odpoveď do 24 hodín nezareagujete, anulujem záujem, príp. ruším rezerváciu a tovar posúvam opäť do predaja.

REZERVÁCIE
Tovar rezervujem zvyčajne po dobu 24 hodín. Na základe vzájomnej dohody je možné tovar rezervovať aj na dlhšiu dobu. Upozorňujem však, v prípade rezervácie a následného neuhradenia tovaru píšem negatívne hodnotenie!

TOVAR
Väčšina tovaru je po mojom synovi, mužovi, po mne a niektoré po deťoch z rodiny. Ak je tovar nový, sú to veci, ktoré sme nestihli vynosiť alebo úplne nové veci dovezené z Írska.

KÚPA
Vyžiadaný tovar zasielam v rámci SR poštou prevažne ako doporučený list - pokiaľ to váha a rozmery dovoľujú. Ak máte záujem o inú poštovú službu (napr. poistenie k balíku a pod., ), je potrebné oznámiť mi to. Za stratu balíčka zodpovedám len pri poistených zásielkach a len do sumy, ktorú vráti potom pri reklamácii pošta mne. POŠTOVNÉ NIE JE ZAHRNUTÉ V CENÁCH a účtujem ho podľa platných taríf Slov. pošty. Balné neúčtujem.

Tovar zasielam až po úhrade – pripísaní sumy na môj účet (č. ú. zašlem pri záväznej objednávke). Odporúčam uhrádzať prevodom z účtu, vyhnete sa zbytočným poplatkom za priamy vklad. Tovar by mal byť uhradený do 3 pracovných dní - pokiaľ sa nedohodneme inak, v opačnom prípade ho postupujem ďalšiemu záujemcovi.
NEKONTAKTUJTE MA PROSÍM OHĽADNE ZASIELANIA NA DOBIERKU. Snažím sa vyhovieť zákazníčkam vo všetkom, ale v tejto jedinej veci nie a to vďaka ZLÝM SKÚSENOSTIAM. Za pochopenie ďakujem.

POŽIČOVNÉ MASIEK

Rada by som podotkla, ze masky požičiavam len REGISTROVANÝM účastníkom MMB. Každý kostým má uvedenú sumu za požičovné + vratnú zálohu (poštovne hore-dole nie je zahrnuté v cene vypožičného). Prosím vás, KOSTYMI neperte, pošlite hneď naspäť v stave, v akom sú, nemusíte sa obávať, že vám strhnem zo zálohy. Praním sa požičiavanie zdržiava, kostým sa môže znehodnotiť a poniektoré sa musia prať LEN ručne. MASKY SI PERIEM A ŽEHLÍM SAMA .

PROSÍM RODIČOV ABY ZAPOŽIČANÉ MASKY ZASLALI IHNEĎ PO AKCII SPAŤ!!!!

INÉ DETI CHCÚ BYŤ TIEŽ KRÁSNE !!!!!!!!!!!!!!!!

S argumentom "NEMÁM ČAS" u mňa nepochodíte. Ak ja môžem poslať načas kostým, musí to ísť aj opačne. Ak sa predĺži čas požičania a zabráni to požičať kostým inému záujemcovi, budem nútený z vratnej zálohy odrátať požičovné ešte raz!!!!!

Veľmi ma potešia fotky v zapožičaných či zakúpených maskách, ktoré s radosťou zaradím do rubriky spokojných zákazníkov.

REKLAMÁCIE
Snažím sa, aby bol každý jeden tovar prezretý. To znamená, pokiaľ by bol chybný alebo poškodený (dierka, špinka, fliačik...), vždy to uvádzam v jeho popise. Vtedy je aj cena znížená a keďže zákazník je o tom informovaný, reklamácie sú neopodstatnené. Pri každom tovare sú uvedené rozmery, prípadne dodatočne posielam na vyžiadanie, takže vrátenie tovaru pre lenivosť kupujúce odmerať sa je neopodstatnená a tovar NEPRIJÍMAM SPAŤ.

Príjemné nakupovanie.

Vlaďka
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.2.2013, 18:06
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu