. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
AdeMa s.r.o .. (latina) ID 20090
Kristína Kovačičová
.
mimibazar.sk/latina
Oblasť: Pezinok
Telefon: 0944/938 638
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.8.2007
Naposledy: 22.11.2017 7:57
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
46451391
DIČ SK2023391172
HODNOTENIE 2371
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí nakupujúci, som rada, že ste nahliadli do nášho albumu a čítate i podmienky predaja.

AdeMa s.r.o. - Kristína Kovačičová (zodpovedám za prevádzku internetového obchodu)
Registrovaná na Okresnom súde BratislavaI. Oddiel: Sro, vložka 77632/B
IČO: 46451391
IČ DPH : SK2023391172

Miesto podnikania - prevádzka: Brezová 10, 900 23 Viničné.
Telefón: 0944 938 638 - dostupný v prac. dňoch od 8,00 do 18,00 hod.
Mail: pancuskovo@gmail.com - na Vaše maily a objednávky odpovedám v prac. dňoch od 10,00 hod do 16,00 hod.

**TOVAR**:
A) PANČUŠKY, PONOŽKY, LEGÍNY, PAPUČKY, ČIAPKY a ostatný textilný NOVÝ TOVAR
2-ročná záručná doba, dodržujte prosím pokyny na pranie uvedené výrobcom, pančušky doporučuje výrobca (i mne sa to osvedčilo) prať naruby! Predĺžite trvanlivosť materiálu.

B) NEPREMOKAVÉ POSTEĽNÉ PLACHTY
nový tovar, na ktorý sa vzťahuje 2-ročná záruka, predpokladom je správne ošetrovanie podľa symbolov uvedených na výrobku. Pre prípad reklamácie uschovajte faktúru.

C) POUŽITÝ bazárový TOVAR
jedná sa vždy o veci po členoch mojej rodiny, v 99% oblečenie po mojich deťoch. Stav vecí sa snažím veľmi zodpovedne popísať v texte inzerátu.

**OBJEDNÁVKA**:
Pri objednávke uvádzajte prosím adresu, príp. fakturačné údaje. Ceny sú konečné, nežiadajte prosím o zľavy. Na tie, na ktoré máte pri svojej objednávke nárok, Vás sama upozorním. Nepremokavé plachty mám na sklade obvykle v dostatočnom množstve,
objednávka teda bude vybavená do 3 pracovných dní od pripísania peňazí na mojom účte, plachty neštandardných rozmerov budú odoslané do 5 pracovných dní od pripísania peňazí na účet, ak sa nedohodneme vopred inak.
Pokiaľ odkliknete a pýtate sa na miery, materiál atď., nepovažujem to za záväznú objednávku. Tovar Vám dávam na 7 dní do rezervácie v momente, keď o to požiadate.
Po Vašej objednávke Vám emailom pošlem podklady k platbe. Vždy si prosím skontrolujte, či všetko súhlasí. Prosím VŽDY uvádzajte pridelený VARIABILNÝ SYMBOL, je to potrebné k správnej identifikácii platby.
STORNO objednávky na tovar, ktorý mám SKLADOM, môžete urobiť kedykoľvek. Pri tovare NA OBJEDNÁVKU tak prosím urobte do 48 hodín, potom už bude tovar pravdepodobne pre Vás objednaný. Stačí správa na email alebo do odkazov, Vašu objednávku bez akéhokoľvek postihu zruším.

**PLATOBNÉ PODMIENKY**:
Akceptujem platbu vopred na účet prevodom, alebo platbu poštovou poukážkou, pri štandardných rozmeroch plachiet je možne zaslať balíček aj na dobierku. Dátum splatnosti predfaktúr je 7 dní od vystavenia podkladov k platbe, pokiaľ sa nedohodneme inak. Platba v hotovosti je možná pri osobnom prevzatí na predajniv OC Plus na Holubyho 28 v Pezinku (predajňa sa volá Pančuškovo)



**POŠTOVNÉ a DODACIE PODMIENKY**:
Balíčky posielam:
a) prostredníctvom Slovenskej pošty doporučene, alebo ako poistený balík, záleží od hmotnosti a hodnoty balíčka. Ceny poštovného sú podľa cenníka Slovenskej pošty. Balné účtujem iba v objednávkach, ktorých celková suma objednaného tovaru nepresahuje 5 EUR. Balné je 0,30 EUR.
b) kuriérom - cena prepravného sa naceňuje individuálne podľa hmotnosti zásielky.

alebo odovzdávam osobne v predajni Pančuškovo v obchodnom centre Plus v Pezinku.
Otváracie hodiny sú:
Pondelok-piatok - 9:00 - 19:00
Sobota - 10:00 - 13:00


Platby pripísané na bankový účet kontrolujem kazdý pracovný deň a podľa nich pripravujeme balíčky na odoslanie a pri neštandardných plachtách zadávam zákazku do výroby. Samozrejmosťou je DAŇOVÝ DOKLAD, ktorý bude priložený k zásielke.


**NESCHOPNOSŤ DODAŤ TOVAR**:
Pokiaľ by sa stalo, že Vami objednaný tovar nebude možné z akéhokoľvek dôvodu dodať, VŽDY Vás budem kontaktovať s návrhom riešenia. Je možné sa dohodnúť na čiastočnom dodaní, výbere iného tovaru, vrátení uhradenej čiastky, alebo akejkoľvek kombinácii uvedených možností. Tieto prípady budem riešiť bezodkladne, prípadné náklady spojené s riešením situácie nebudú zákazníkovi účtované!

**REKLAMÁCIA**:
Na nový tovar je poskytovaná 2-ročná záručná doba podľa zákona.
Reklamovať môžete
- dodanie iného, než objednaného tovaru
- tovar nezodpovedajúci popisu, s neuvedenými vadami, inej veľkosti, množstva, atď.
- chybný tovar (napríklad výrobné vady)
Svoju zásielku si skontrolujte ihneď po obdržaní, prípadnou reklamáciu uplatnite okamžite. V tomto prípade ma kontaktujte a dohodneme sa na postupe. V prípade uznanej reklamácie Vám po prijatí tovaru späť do 10 dní vrátim celú Vami uhradenú čiastku vrátane nákladov na doručenie (2x poštovné).

Máte možnosť vrátiť tovar (odstúpiť od kúpnej zmluvy) do 14 pracovných dní od jeho prevzatia, bez uvedenia dôvodu. O tomto ma vopred informujte písomne, stačí e-mailom. Tovar potom posielajte na moju kontaktnú adresu spôsobom, akým bola doručená odo mňa k Vám, rozhodne nie na dobierku.
Vrátiť bez udania dôvodu je možné iba nový, nepoužitý tovar.
Po prevzatí a kontrole stavu Vám prevediem na účet uhradenú čiastku za tovar v lehote 15 dní.

Na použité veci (prevažne oblečenie po mojich deťoch) neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na chyby, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim a nebol o nich pri predaji informovaný.
Pokiaľ takáto chyba vyjde najavo až dodatočne, je stanovená 12-mesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim a na uplatnenie práva zo zodpovednosti za chyby. Zodpovednost predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a chyby popísané buď v konkrétnom inzeráte alebo všeobecne v obchodných podmienkach.

**OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV**:

Zhromažďujem len dáta získané od Vás na účel vybavenia objednávky.
Vzhľadom k povahe obchodu dávam nevyhnutne nutné údaje (meno a adresa) prepravnej spoločnosti, vo forme adresného štítku nalepeného na zásielke. Ďalej mám samozrejme Vaše údaje evidované v účtovníctve a pri prípadnej kontrole ich tak musím sprístupniť pracovníkom Daňového úradu.

**NA ZÁVER**:

Na každú Vašu otázku vždy odpoviem, najneskôr do 48 hodín s výnimkou víkendov.

Ďakujem za trpezlivosť pri čítaním podmienok predaja, verím však, že to prispeje k obojstrannej spokojnosti pri uzatváraní obchodu.

Prajem len a len príjemné nakupovanie.
Vaše Pančuškovo
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.9.2016, 11:24
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu