. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
ÚČET BOL POZASTAVENÝ
Na vlastní žádost
Aurélia Š. (wallstickerszmcom) ID 19835
mimibazar.sk/wallstickerszmcom
Oblasť: Stropkov
Registrácia: 5.8.2007
Naposledy: 13.9.2016 10:41
Aktualizácia: 17.5.2016 21:34
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 354
RODINNÉ FOTOGRAFIE 219
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujem, že ste prejavili záujem a nakukli do nášho albumu.

Osoba zodpovedná za prevádzku obchodu:
Aurélia Špilárová
Kontaktné údaje, email: wallsticker.sk@gmail.com (8:00 - 22:00),

Všetky emaily vybavíme čo najskôr
- ak ide o štandardný tovar v priebehu 24 hodín,
- ak je nutné spracovať a prekresliť návrhy podľa zvláštnej požiadavky, môže to trvať aj pár dní, preto prosíme o strpenie.


____Informácie k tovaru:
Bližšie informácie k našim nálepkám nájdete v popise tovaru.
Každá nálepka sa vyrába osobitne.

Nálepky nie je vhodne lepiť na steny ktoré sú prepojene kozubom, resp. plochy stien ohrievané inými zariadeniami ktoré vydávajú teplo.

Pre overenie, či je Vaša stena vhodná pre nalepenie nálepky, ponúkame iba za cenu poštovného (list) zaslať skúšobné kvietky vopred.
Pri každej dodanej nálepke pridávame vždy niekoľko bonusových nálepiek (buď kvietky, srdiečka, motýliky, ... naviac). Preto odporúčame najprv odskúšať priľnavosť nálepky jednou z týchto bonusových nálepiek.

____Poštovné a informácie k dosielaniu tovaru:
Objednaný tovar posielame ako doporučenú listovú zásielku alebo ako balík, až po obdržaní platby na účet alebo formou poštového peňažného poukazu (typu H, 2.triedy) na našu adresu.

Sadzobník podľa sl. pošty a balné (+ praktická aplikačná stierka zdarma):
- do 500 g = 2,05 €
- do 1 kg = 2,80 €
- špeciálne nadrozmerné nálepky = podľa predchádzajúcej ponuky.

____Dodacia doba:
Doba odoslania objednaného tovaru je v priebehu 7-14 pracovných dní od nabehnutia peniažkov na účet alebo doručenia poukážky. Zaslanie peňazí považujeme za súhlas s týmito podmienkami.

____Pracovný postup- prosím dodržať
Po odoslaní tovaru, v deň zaslania, zasielame každému email o odoslaní tovaru. V prílohe emailu vždy prikladáme podrobný pracovný postup. Prosíme čítajte tento návod dôkladne až dokonca, aby bol výsledný efekt

____Storno objednávky:
Vašu objednávku môžte stornovať kedykoľvek, pokiaľ ste zaňho ešte nezaplatili, a následne nebol tovar vyrobený pre Vašu zákazku.

____Nedostupnosť tovaru:
Ide o Nami vyrábané nálepky, takže dostupnosť tovaru je závislá hlavne od dostupnosti základného materiálu. V prípade, že si objednáte iný odtieň fólie akú mame v roliach aktuálne skladom, potom termín dodania zavisí od najbližšieho termínu objednávania fólií + doby výroby nálepky. Takže v prípade, že Vami objednaný tovar Vám z rôznych príčin nedokážem dodať, alebo sa dodacia doba predĺži, okamžite Vás o tom budem informovať a dohodneme sa na ďalšom postupe.

____Odstúpenie od zmluvy:
Zákazník má právo odstúpiť od zmluvy do 7 dní od prevzatia tovaru v prípade, že má na to oprávnený dôvod: nesedí písomne dohodnutá farba, rozmer (tolerancia niekoľkých milimetrov je prípustná).Tovar je nutné vrátiť nepoškodený, v opačnom prípade toto právo nie je možné uplatniť. Po dohode Vám tovar vymeníme.

____Záručná doba:
Záručná doba na nálepky je 6 mesiacov od doručenia zásielky.

Nálepky dodávame s aplikačnou fóliou preto nie je vhodne aby nálepka zostala zabalená skrútená. Odporúčame ju nalepiť v priebehu 2-3 dní od obdržania balíka, ideálne okamžite od obdržania.
Nálepky nie je vhodne lepiť na steny ktoré sú prepojene kozubom, resp. plochy stien ohrievané inými zariadeniami ktoré vydávajú teplo (radiátor, kozub, televízor). Nálepka sa po nalepení môže teplom skrútiť a znehodnotiť. Ak sa tak stane reklamáciu v takomto prípade neuznavame.
Pre overenie, či je Vaša stena vhodná pre nalepenie nálepky, ponúkame iba za cenu poštovného (náklady na listovú zásielku) zaslať skúšobné kvietky vopred.

ABY SA TOMUTO NALEPENIU NA NEVHODNÝ POVRCH ZAMEDZILO pri každej dodanej nálepke pridávame vždy niekoľko bonusových nálepiek (buď kvietky, srdiečka, motýliky, ... naviac). Preto odporúčame najprv odskúšať priľnavosť nálepky jednou z týchto bonusových nálepiek.

Tešíme sa Vaše ďalšie otázky a spokojné nákupy.

A.Špilárová

wallsticker.sk@gmail.com

Podmínky byly naposledy upraveny: 21.9.2015, 7:12
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu