. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Júlia C. (svadobkajuvi) ID 196140
.
mimibazar.sk/svadobkajuvi
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 29.3.2011
Naposledy: 16.4.2014 21:21
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 13
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujeme za záujem o náš tovar a veríme, že budete s nami spokojní.

Podmienky predaja:

1. Prevádzkovateľ : Júlia Cvengrošová - JUVI - v texte ako dodávateľ
Sídlo firmy : Zimná 2548/109, 05201 Spišská Nová Ves
Prevádzka: JUVI - svadobné a bytové dekorácie, Letná 42, 05201 SP.N.Ves
IČO 45981841, DIČ 1071413563 -nie sme platcom DPH
Telefon: + 421 908 478 557 (pracovné dni od 9.00 hod - do 18.00 hod.)
e-mail : juvi@svadobkajuvi.sk
www.svadobkajuvi.sk

2. Objednávka a uzavretie kúpnej zmluvy

1. Všetky objednávky zadané prostredníctvom tejto stránky sú považované za záväzné. Zadaním objednávky kupujúci potvrdzuje, že sa oboznámil s reklamačným poriadkom, obchodnými podmienkami, ktorým porozumel a súhlasí s nimi.
2. Objednávka je návrhom kúpnej zmluvy. Kúpna zmluva vzniká v momente prevzatia objednaného tovaru kupujúcim.
3. Miestom dodania tovaru je adresa uvedená kupujúcim v objednávkovom formulári.
4. Vlastnícke práva prechádzajú na kupujúceho zaplatením kúpnej ceny.
5. Každá objednávka bude potvrdená formou e-mailovej správy zaslanej na e-mail adresu uvedenú kupujúcim do troch dní, v prípade nepotvrdenia objednávky nás prosím znova kontaktujte.
6.Vyplnením registračného formulára, alebo záväznej objednávky , kupujúci dáva predávajúcemu súhlas k spracovaniu posktytnutých osobných údajov za účelom vystavenia daňového dokladu.
7. V cene za tovar nie je uvedené poštovné a balné, poštovné účtujeme podľa taríf Slovenskej pošty, poštovné, balné,termín dodania,spôsob dodania bude vždy uvedené v potvrdení objednávky.
Faktúra je vždy priložená pri tovare.
Zasielame bud na dobierku alebo zvýhodnené poštovné pri platbe na účet vopred. Pri platbe na účet vopred zašleme elektronickú faktúru, zasielame cca do troch dní od prijatia platby.
8. Objednávku môžete stornovať do 3 hodín od jej odoslania a to bud písomne na juvi@svadobkajuvi.sk alebo telefonicky na + 421 908 478 557.


3. Dodanie tovaru
Dodávky objednaného tovaru sú podľa dostupnosti produktov a prevádzkových možností predávajúceho realizované v čo najkratšom termíne. Objednávky vybavujeme spravidla do 3 dní. Pri nečakaných okolnostiach sa môže predĺžiť. Pri tovare, ktorý nie je skladom sa Vami objednaný tovar objednáva u dodávateľa. V takomto prípade Vás vopred upozorníme e-mailom alebo telefonicky na zmenu dodacej lehoty Vášho tovaru.

Kupujúcemu odporúčame pred prevzatím a zaplatením zásielky z pošty, na mieste skontrolovať či zásielka nie je poškodená. V prípade rozsiahleho poškodenia (roztrhnutý obal, deformácie a iné rozsiahle poškodenie) odporúčame zásielku neprebrať a spísať s poštou reklamačný protokol.

4. REKLAMACIA
Na nový tovar je záručná doba 24 mesiacov.
V prípade predaja použitého tovaru je zákazník upovedomený o takomto tovare a záručná doba je 12 mesiacov, ak nie je uvedené inak.
V prípade reklamácie zašle kupujúci reklamovaný tovar na adresu sídla firmy. Balík musí byť riadne zabalený a má obsahovať: reklamovaný tovar vrátane príslušenstva, kópiu faktúry, popis závady a kontaktné údaje kupujúceho - spiatočná adresa, tel.číslo, e-mail. Tovar zasielajte buď formou balíka, alebo doporučene ako list. Pri zaslaní tovaru dobierkou nebude táto zásielka prijatá.
V prípade, že dôjde k vade výrobku v záručnej dobe, má zakazník právo na odstránenie vzniklej vady. V prípade, že vada tovaru je neodstrániteľná, nahradí dodávateľ zakazníkovi vadný výrobok novým, alebo po dohode - výrobkom iného typu, pričom dôjde k doplateniu, alebo vráteniu cenového rozdielu.
Záruka sa nevzťahuje na poškodenie vzniknuté:
- prirodzeným alebo nadmerným mechanickým opotrebením
- znečistením tovaru alebo jeho častí v dôsledku zanedbania údržby
- používaním tovaru v podmienkach, ktoré nezodpovedajú svojou teplotou, prašnosťou, vlhkosťou, chemickými a mechanickými vplyvmi prostredia, v ktorom sa tovar bežne používa
- vonkajšími vplyvmi, napr. pádom alebo nárazom, vniknutím vody do elektrických častí
- zásahom do tovaru neoprávnenou osobou (neodborné opravy alebo úpravy)
- prepätím, napr. pri údere blesku
- pri používaní tovaru v rozpore s návodom na obsluhu
- mechanickým poškodením- roztrhnutý, prerezaný, tepelne poškodený tovar, tovar poškodený neopatrným neúmerným fyzickým zaobchádzaním, zámerným poškrabaním vrstiev tovaru a pod.

Záruka sa tiež nevzťahuje na škody vzniknuté v dôsledku živelnej udalosti, živelnej katastrofy, násilného poškodenia, poveternostných podmienok, alebo prevádzkou v extrémnych a neobvyklých podmienkach.


V prípade neoprávnenej reklamácie bude tovar vrátený späť kupujúcemu s príslušným stanoviskom.
Reklamáciu tovaru vybavuje predávajúcí bez zbytočného odkladu, maximálne však do 30 dní od dátumu uplatnenia reklamácie kupujúcím.
Vybavením oprávnenej reklamácie sa záručná doba predlžuje o dobu trvania reklamácie. Ak bola reklamácia v zákonnej záručnej lehote vybavená výmenou tovaru za nový, potom záručná doba začne plynúť znova od dátumu vybavenia reklamácie.
Predávajúcí upozorní o vybavení reklamácie kupujúceho buď telefonicky, SMS, alebo e-mailom a tovar odošle na vlastné náklady na adresu kupujúceho. prípade vrátenia tovaru predávajúci nie je povinný vrátiť kupujúcemu sumu za poštovné a balné.


5. ODSTÚPENIE OD ZMLUVY – VRÁTENIE TOVARU
Podľa § 12 zákona 108/2000 Z.z., tovar zakúpený v našom internetovom obchode je možné vráriť bez udania dôvodu najneskôr do 7 dní od jeho prevzatia. Tovar je potrebné vrátiť na adresu sídla spoločnosti v originálnom balení, kompletný, nepoužitý a nepoškodený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí zákazník. Tovar vrátený na spôsob dobierky nepríjmame. Cena za tovar bude zákazníkovi vrátená bezodkladne po skontrolovaní vráteného tovaru.

6. Ochrana osobných údajov

V zmysle zákona č. 428/2002 Zb. z. o ochrane osobných údajov. Prevádzkovateľ internetového obchodu sa zaväzuje, že osobné dáta, ktoré poskytne kupujúci prostredníctvom objednávkového formulára nebudú bez súhlasu vlastníka týchto dát akokoľvek poskytovať tretej osobe a nepoužije zverené osobné dáta na komerčnú ponuku nesúvisiacou s propagáciou tohto internetového obchodu

7. ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA
Práva zákazníka vo vzťahu k predávajúcemu vyplývajúce zo zákona o ochrane spotrebiteľa č. 634/1992 Zb. v znení neskorších právnych predpisov zostávajú týmito podmienkami nedotknuté. Predávajúci ani kupujúci nezodpovedá za oneskorené plnenie svojich záväzkov vyplývajúcich z týchto podmienok, ak takéto oneskorenie bolo spôsobené okolnosťami vylučujúcimi zodpovednosť a takáto strana má právo na primerané predĺženie lehoty pri plnení svojich záväzkov.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.4.2011, 11:50
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu