. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Katarína H. (Trendy Kids) ID 193202
.
mimibazar.sk/trendykids
Oblasť: Pezinok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.3.2011
Naposledy: 30.9.2015 8:44
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
47132183
HODNOTENIE 97
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň,

ďakujeme, že máte záujem o tovar, ktorý ponúkame.

Trendy Kids je internetový obchod, ktorý ponúka štýlové veci pre deti: detské oblečenie, outdoorové oblečenie pre deti, doplnky pre cestovanie s deťmi, slnečné okuliare babybanz, ergonomické nosiče.

Prevádzkovateľ internetového obchodu, Ľuboslav Huslička, je zapísaný v živnostenskom registri, IČO: 46 040 285, DIČ: 1079817948.
SÍDLO FIRMY:
Šenkvice, 90081 Zapotok 1094/49

Kontaktná osoba zodpovedná za objednávky cez mimibazar: Katka Husličková.

OBCHODNÉ PODMIENKY

Tovar je možné objednať cez mimibazar.sk/trendykids alebo prostredníctvom internetovej stránky www.trendykids.sk vyplnením objednávkového formulára.

CENNÍK A PLATBY

Uvedené ceny sú bez DPH, keďže nie sme platci DPH.
Pri odovzdávaní produktu platí kupujúci cenu za produkt + cenu za poštovné.
Platby za tovar cez www.mimibazar.sk je potrebné uhradiť vopred, bankovým prevodom na účet v mBank 520700-4202812136/8360 po vystavení faktúry (variabilný symbol je číslo faktúry).

DODACIE PODMIENKY

Tovar sa doručuje prostredníctvom Slovenskej pošty, ako poštová zásielka alebo na dobierku, alebo prostredníctvom kuriéra.
Ku každej objednávke prikladáme doklad o predaji, ktorý slúži zároveň ako dodací list. Predávajúci si vyhradzuje vlastnícke právo k tovaru až do úplného zaplatenia kúpnej ceny. Objednávky sú vybavované v čo najskoršom termíne. Objednaný tovar obdržíte najneskôr do desiatich pracovných dní. V prípade, že objednaný tovar nebude možné zaslať podľa vyššie uvedenej dodacej lehoty, oznámime Vám predpokladaný termín dodania a vyžiadame si Vaše odsúhlasenie. Ak zásielku neobdržíte po uplynutí 2 týždňov, odporúčame informovať sa u nás telefonicky, prípadne e-mailom.

Tovar je možno vyzdvihnúť aj osobne, avšak len po telefonickom dohovore.

Kupujúci sa zaväzuje prevziať tovar v dohodnutom termíne na adrese uvedenej na objednávke. Pri prevzatí tovaru je kupujúci povinný skontrolovať, či obal, v ktorom je tovar zabalený, nie je poškodený a podpísať dokument o prevzatí zásielky. V prípade jeho poškodenia je nutné na mieste dodania tovaru spísať s prepravcom – pracovníkom pošty protokol o zistených vadách spôsobených počas prepravy. Ak kupujúci tovar prevezme aj napriek evidentnému poškodeniu obalu, predávajúci neuzná prípadné neskoršie reklamácie z tohto dôvodu. Nebezpečenstvo škody na produktoch prechádza na kupujúceho momentom prevzatia tovaru ním alebo jeho splnomocnencom.

ZMENA OBJEDNÁVKY

Ak chcete v objednávke zmeniť veľkosť alebo farbu vybraného tovaru, nie je nutné objednávku stornovať. Dôležité je oznámiť nám to prostredníctvom e-mailu, na info@trendykids.sk, najneskôr 12 hodín po objednaní tovaru.

STORNO OBJEDNÁVKY

Kupujúci má právo stornovať objednávku bez poplatku, a to iba v deň zadania objednávky. Objednávku je možné stornovať výlučne písomnou formou (e-mailom - info@trendykids.sk). Potvrdenie stornovania oznámi predávajúci kupujúcemu tiež výlučne písomnou formou. Písomná forma sa vyžaduje z dôvodu doložiteľného dokladu storna pre predávajúceho a zastavenie vybavovania objednávky.

VRÁTENIE TOVARU

Kupujúci je oprávnený bez uvedenia dôvodu písomne odstúpiť od zmluvy do siedmych pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Odstúpením kupujúceho od zmluvy sa zmluva od začiatku ruší. V danom prípade je kupujúci povinný vrátiť tovar späť na adresu odosielateľa. Pri vrátení nesmie byť dodaný tovar poškodený, používaný, musí byť v pôvodnom obale a spolu s tovarom musí kupujúci odovzdať všetky dokumenty týkajúce sa predmetného tovaru, ktoré obdržal pri jeho kúpe. Kupujúci súhlasí a berie na vedomie, že písomnou formou sa v tomto prípade rozumie listina o odstúpení od kúpnej zmluvy podpísaná spotrebiteľom. Náklady na vrátenie tovaru znáša kupujúci. Produkt sa nevracia na dobierku. Takto zaslaný produkt sa neprijíma a vracia späť.

Po prevzatí vráteného tovaru, predávajúci vráti kupujúcemu cenu príp. preddavok, ktoré mu boli za tovar zaplatené, a to najneskôr do 15 pracovných dní od vrátenia neporušeného tovaru predávajúcemu.

ZÁRUKA NA TOVAR

Na všetok nový tovar, ktorý je možné zakúpiť na stránkach www.trendykids.sk , alebo cez mimibazar.sk/trendykids, sa vzťahuje zákonná lehota 24 mesiacov, pokiaľ nie je uvedené inak.
Kupujúci je povinný tovar po jeho prevzatí prehliadnuť tak, aby zistil prípadné poškodenia. Za vady vzniknuté prepravcom predávajúci neručí. Prípadné vady a poškodenia je kupujúci povinný čo najskôr nahlásiť predávajúcemu.
Záruka sa vzťahuje len na výrobné vady.
Záruka sa nevzťahuje na:
1. Vady vzniknuté bežným používaním a opotrebením
2. Nesprávnym použitím výrobku
3. Nesprávnym skladovaním

Dĺžka záručnej doby odpovedá vždy najmenej minimálnej dĺžky záručnej doby podľa občianskeho zákonníka, prípadne zvláštnych právnych predpisov, spravidla to sú 2 roky.
Záručná doba začína plynúť od prevzatia tovaru kupujúcim. Do záručnej doby sa nepočíta doba od reklamácie tovaru až do doby, keď je to kupujúci povinný po skončení záručnej opravy tovar prevziať. Kupujúcemu bude vydané potvrdenie o tom, kedy tovar reklamoval, o prevedení záručnej opravy a o dobe trvania opravy.
Ak dôjde k výmene tovaru za nové alebo k výmene súčiastky, na ktorú je poskytnutá záruka, začína plynúť záručná doba znovu od začiatku, od prevzatia nového tovaru.
Na dary, ktoré sú poskytované celkom zdarma, nie je možné uplatňovať akékoľvek práva spotrebiteľa. Taký tovar spĺňa podmienky Darovacej zmluvy a všetky normy podľa platnej legislatívy SR.

REKLAMÁCIE:

Ak máte tovar, ktorý chcete reklamovať, je potrebné nás o tom písomne oboznámiť (e-mailom alebo doporučeným listom).Reklamovaný tovar zašlete na našu adresu ako doporučený list alebo balík, prípadne kuriérskou službou (nie na dobierku).
Do zásielky je nutné vždy uviesť dôvod reklamácie, priložiť doklad o nadobudnutí reklamovaného tovaru ako i Vašu adresu.
Vašu reklamáciu vybavíme čo najrýchlejšie, najneskôr však do 30-tich dní od jej vzniku, teda prevzatí reklamovaného tovaru.
Môže sa vyskytnúť situácia, keď nie je možné reklamáciu vybaviť do 30tich dní, na čo Vás však včas písomne upozorníme s udaním dôvodu predĺženia reklamačnej doby.

ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA

Kupujúci prehlasuje, že pred vyplnením alebo oznámením objednávky sa oboznámil s týmito všeobecnými podmienkami a že s nimi súhlasí.

Predávajúci zhromažďuje osobné údaje zákazníka výlučne na plnenie svojich záväzkov voči zákazníkovi, a to hlavne pri vystavení faktúry, kontaktovaní zákazníka v súvislosti s vybavovaním jeho objednávky a doručení objednaného tovaru. Dodávateľ zodpovedá za to, že osobné údaje zákazníka nebudú použité na iné účely, najmä nebudú sprístupnené tretím osobám (okrem rozsahu potrebného na doručenie tovaru). Dodávateľ zhromažďuje osobné údaje zákazníka v tomto rozsahu: krstné meno, priezvisko, e-mailová adresa, názov firmy, fakturačná adresa, adresa dodania, kontaktné telefónne číslo, kontaktný e-mail (v zmysle zákona o ochrane osobných údajov č. 428/2002 Z.z.).

SME TU PRE VÁS
Kontaktujte nás, ak čokoľvek potrebujete. Či už niečo zmeniť, zrušiť, doplniť, objasniť. Píšte na info@trendykids.sk alebo volajte na +421 919 042 115.

Ak sa zaregistrujete na www.trendykids.sk získate hneď niekoľko výhod:
* za každý nákup sa Vám započítavajú bonusové body
* ste pravidelne informovaní o novinkách v našej ponuke.

Ďakujeme za nákup :-)

team Trendy Kids
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.4.2011, 14:06
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu