. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Viera K. (bagabaga) ID 188989
K3 plus, s. r. o.
.
mimibazar.sk/bagabaga
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.2.2011
Naposledy: 12.2.2023 21:40
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
44114559
DIČ SK2022595179
HODNOTENIE 223
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujem všetkým nakupujúcim za milé hodnotenia.
Milé mamičky, vítam vás v našom albume. Rada by som Vám predstavila originálny a kvalitný tovar predávaný v našom eshope www.bagabaga.sk

Objednávky samozrejme môžete posielať aj cez MMB, ale pre pohodlnejšie objednávanie a aj väčší výber sortimentu, podrobné rozmery, parametre výrobkov a akcie a zlavy prosím navštívte náš eshop. Kliknite na odkaz pod fotografiou.

Všetok tovar, ktorý predávame je 100% kvalita, na čo sme aj hrdí. Všetky ponúkané značky používame aj doma, nosíme, perieme, pijeme, odkladáme, skladujeme a radi nimi obdarovávame našich priateľov, takže nie je problém poradiť aj z osobnej skúsenosti.

*** Prevádzkovateľ

K3 plus s.r.o.
Nejedlého 14
841 02 Bratislava

IČO: 44114559
IČ DPH: SK2022595179
Č. účtu: 2449387654/0200

*** Zodpovedná osoba za internetový predaj




Na mejli odpovedáme priebežne počas dňa, najneskôr vo večerných hodinách, víkendové mejlíky su spravidla vyriešené najneskôr v pondelok dopoludnia.


*** Objednávanie tovaru

Takmer všetok tovar, ktorý predávame nakujeme priamo do výrobcu a je skladom, pokiaľ nie je zreteľne uvedené, že je tovar vypredaný alebo je na objednávku. V prípade, že by sme objednaný tovar neboli schopní dodať, ihneď vás budeme informovať mejlom a dohodneme sa na ďalšom postupe.
Tovar odosielame okamžite po pripísaní platby na účet, pošta sa posiela každý deň.

*** Úhrada tovaru

Prijímame platby na účty vedené vo VUB, Tatra banke, Fio banke, je možná aj platba kartou a cez PayPal.

*** Poštovné

štandardné poštovné je 2 eur pri platbe vopred cez Slovenskú poštu , pripadne podla hmotnosti 2,3 eur , nad 30 eur je poštovné zdarma
- pri menších balíčkoch je poštovné podľa cenníka pošty,

tovar nad 1 kg ide ako balík na poštu za 2,7 eur

Krabice Kazeto sa posielajú ako balík, tam je poštovné podľa hmotnosti a cenníka slovenskej pošty, pri väčších objednávkach krabíc Kazeto (nad 40 eur) môže byť poštovné zdarma.

Po dohode je možné aj zasielanie na dobierku poštovné je 3 eur. ( zasielame iba registrovaným zákaznikom s kladnými hodnoteniami)
Doručenie kuriérom DPD je na vyžiadanie, alebo vám ho navrhneme pri tovaroch vyššej hodnoty. Doplatok je 1,90 eur, prípadne zdarma.

Tovar zasielame ja na pobočky Zásielkovne -

platba vopred - poštovné 1,8 eur
dobierka - poštovné - 2,4 eur

Špeciálne akcie a zľavy na poštovnom (napr. pri 2 ks poštovné zdarma) sú uvedené pri jednotlivých inzerátoch.

OSOBNY ODBER je možný po dohode v Dúbravke, Nejedlého ulica



*** Záruka, storno a vrátenie tovaru

Na všetok nový tovar poskytujeme záruku 2 roky a vždy dostanete aj faktúru. Sme platca DPH a tovar máte možnosť do 30 dní bez udania dôvodu vrátiť, samozrejme nepoškodený, v pôvodnom obale. Prosím, aby ste nám vrátenie tovaru vopred oznámili, po dohode nám tovar zašlete na našu adresu na vlastné náklady a uvediete číslo účtu kam vám bude vrátená suma za tovar.

Storno objednávky je do 24 hodín bud mejlom na adresu info@bagabaga.sk alebo telefonicky na 0905849214. Nakolko je všetok tovar skladom a nemusime ho objednavat, neúčtujeme žiadne storno poplatky. Akurát ak si kúpu rozmyslíte, je slušné sa ozvať, že nemáte záujem, nech tovar pre vás zbytočne nerezervujeme, ale môžeme ho predávať ďalej.

Reklamácie - prosím vzdy nás informujte mejlom o reklamácii, do balíka s reklamáciu prosím napíste stručný popis chyby a ofotenú faktúru, reklamácie vybavujeme rýchlo, bud výmenou tovaru aleb vrátením penazí.

ak je reklamácia opodstatnená, máte nárok aj na vrátenie nákladov, ktoré vám vznikli s reklamáciou, teda preplatíme vám aj poštovné. Rovnako vám vrátime poštovné, ked nastala chyba na našej strane a omylom sme vám zaslali iný tovar.

Príjemné nakupovanie

Viera
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.2.2023, 21:41
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu