. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
SILVIA S. (SINUS) ID 18652
.
mimibazar.sk/sinus
Oblasť: Šaľa
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 8.7.2007
Naposledy: 10.1.2013 11:55
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 661
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vážený nakupujúci,prajem pekný deň!-PROSÍM POZORNE SI PREĆÍTAJTE!!



V prvom rade sa Vám chcem poďakovať, že ste navštívili moj fotoalbum. Ak máte záujem o niektorú z vecí, tak mi napíšte a ja Vám ju zarezervujem. Všetok tovar , ktorý ponúkam je IHNED K ODBERU , na objednávku nerobím .
Vecičky rezervujem po zlých skúsenostiach len max.na 3dni, prípadne dohodou. Je to dost.doba na zaplatenie, (t.j.na prevod peňazí) po uplynutí tejto lehoty, rezerváciu bez upozornenia ruším.


PRI PREVODE PENAZI PROSIM VZDY ZADAJTE MENO A VEC ( NAZOV) KTORU KUPUJETE INAK NEVIEM PLATBU IDENTIFIKOVAT!!!Ak platíte svoje objednávky z účtu, ktorý je na iné meno ako je to vaše, prosím oznámte mi to vopred !!!! Ja nemám odkiaľ vedieť, že kto komu ako je príbuzní, známí,rodina alebo ,že ste sa vydali a máte iné priezvisko, mávam rovnaké platby.....prosím do poznámky napísať vždy meno pod ktorým ste TU registrovaná, dakujeeeeem:O))) ADRESKU prosím písať hned sem na MMA alebo MMB nie mailom !!! , je to oveľa rýchlejšie a balíčky môžem poslať hned !!! Platbu uprednostňujem prevodom na účet, ak vkladáte priamo vkladom na účet, poprosím ešte pripočítať aj účtovný poplatok, ktorý si banka účtuje.
Objednaný tovar treba uhradiť do 3 pracovných dní!!!! -avšak na peniaze som ochotná čakať napr. do výplaty, ale musite ma VOPRED informovat !

NERADA BY SOM SA O POŠTOVNOM DOHADOVALA :-) POŠTOVNÉ NIE JE LEN POŠTOVNÉ, ALE ZÁROVEN I BALNÉ, BALÍČKY SA SAMI NEZABALIA A ANI SAMI NEODVEZU NA POŠTU :-), ak máte záujem o 1.triedu alebo poistiť balík = treba mi to oznámiť + prirátať za to aj príplatok podľa taríf SP(nakoľko je to drahšie) za poškodenie počas prepravy nezodpovedám nakoľko ja zato naozaj nemôžem!!!! V pripade straty tovaru na pošte vrátim len to, čo dostanem od pošty! Vy sa rozhodnite, ako chcete balíček poslať!





Prosím vás ak máte záujem o niečo prosím aby ste sa pýtali dopredu, rada Vám odpoviem na vaše otázočky....rada premeriam..nie je to problém a tým ma neotravujete. Väčšinou u každého modelu uvádzam veľkosť obuvi a vnútornú dĺžku, ktorú sama dôkladne premeriavam okrem čimičiek ak nie su uvedené miery tak rada poskytnem každému na požiadanie.

Čo sa týka reklamácie na tomto portáli , reklamáciu uznám ak mi to oznámite hned po obdržaní balíka a rozbalení tovaru a hned nahlásite poškodenie, kaz, vadu a pod.a tovar je nutné vrátiť v originálnom balení .

Reklamácia má štandardný priebeh ako aj v obchode 24 mesiacov -ako všade aj tu reklamovaný tovar treba vrátit kompletný (napr.pri topánkach nestačí jedna topánka ale 2ks/pár, bundy aj s opaskom, celu supravu....teda so všetkým čo k tomu bolo, resp. kompletné príslušenstvo) aby mohla byt reklamácia uznaná!

Poštovné nepreplácam.Reklamovaný tovar najprv žiadam vrátiť späť aby som mohla posúdiť či je reklamácia opodstatnená .

Záruka sa vzťahuje na výrobné chyby a nie nesprávnu manipuláciu alebo nešetrné zaobchádzanie, nedodržanie spôsobu prania či nevzťahuje na bežné opotrebenie tovaru spôsobené používaním. Kratšiu životnosť výrobku v takomto prípade nemožno považovať za vadu a nejde ju ani ako takú reklamovať. Aby bolo možné správne určiť pôvod chyby, je nutné výrobok reklamovať okamžite a neodkladne, teda ihneď po zistení chyby na tovare. Chybou sa rozumie nedostatok na tovare, ktorým je obmedzené, prípadne znemožnené jeho ďalšie používanie na daný účel. Záručnú dobu si nemožno zamieňať so životnosťou výrobku, t.j dobou, počas ktorej pri správnom používaní a ošetrovaní môže tovar vzhľadom ku svojim vlastnostiam, danému účelu a rozdielnosti v intenzite používania vydržať. To znamená, že prirodzené fyzické opotrebovanie výrobku nie je dôvodom na reklamáciu. Predávajúci zodpovedá len za materiálové vady a chyby výrobného charakteru.

Zo záruky sú tiež vyňaté chyby a poškodenia výrobku, ktoré vznikli úmyselným poškodením, nesprávnym zaobchádzaním, nesprávnym používaním alebo nesprávnym ošetrovaním a udržiavaním výrobku.


Zákazník má právo odstúpiť od zmluvy do 7 dní od prevzatia tovaru.Tovar je nutné vrátiť nepoškodený, čistý , nenosený.

PROSÍM píšte mi vždy prostredníctvom MMB A NIE CEZ MAILY, JE DOSŤ NÁROčNÉ PREHLADÁVAŤ AJ TU AJ TAM, POTOM SÚ LEN ZBYTOČNÉ zmätky z toho, ďakujem! Mail hned zmažem pretože odkazy prídu aj tam a všetko mám potom duplicitne určite viete o čom hovorím a nedá sa to všetko prečítať :O((.Adresu mi prosím pošlite sem na MMB obratom!!!

Adresu poprosím vždy potvrdiť či súhlasí lebo mám s tým veľmi zlé skusenosti a často sa stáva , že už korešpodenčná adresa nesedí s tu uvedenou a v dnešnej dobe poštovné nie lacný špás .Pri komunikácii je nutné nechávať históriu komunikácie.

NA DOBIERKU NEPOSIELAM A OSOBNÝ ODBER VYLUčUJEM a do zahraničia tiež neposielam!

Platby denne priradujem do 14:00 hod !!! - po tomto čase nabehnuté platby budú priradené už len nasledujuci deň.Po nabehnutí platby balík posielam do 2-3 dní !
Z casových dôvodov NEZASIELAM MAILY o prijatí platby a odoslani balika-balíky posielam priebežne, kazdy vyherca aukcie/kupujúci by ho mal dostať cca do týždna od odoslania platby.

Ďakujem pekne ,že ste si prečítali moje podmienky predaja.

Prajem krásny deň / večer Silvi
Podmínky byly naposledy upraveny: 17.4.2012, 21:30
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu