. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Lenka M. (lenicka) ID 1855
.
mimibazar.sk/lenicka
Oblasť: Prievidza-Bojnice
Telefon: +420 775 972 566
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.1.2006
Naposledy: 9.6.2012 12:00
Aktualizácia: 9.8.2011 8:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 224
RODINNÉ FOTOGRAFIE 8
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé zákazníčky!

Ďakujeme za Váš záujem o tovar z nášho obchodíku.

Nájdete u mňa nový tovar slovenskej a českej výroby a vecičky po mojich deťoch.

PODMIENKY PREDAJA - PONOŽKY A PUNČOCHÁČE:
MÁM SKLADOM - pri každej veľkosti je vyfotená ponuka farieb - ak sa ponuka rozšíri tak dávam ďalšie farby do detailov a píšem objednávacie kódy k popisu fotografie. Ako píšem - punčocháče a ponožky mám skladom - snažím sa aby boli skladom všetky farby v dostatočných množstvách ale občas sa stane že niektorá farba výrobcovi vypadne. Prosím, pri objednávke uvádzajte kódy a počet ks k danému kódu.

SPôSOB PLATBY:
1) prevodom na účet: ČSOB: 4011666850/7500
2) zloženkou na účet
3) priamy vklad na účet - nevyberám poplatok za vklad na účet - toto mám zdarma v rámci balíčku služieb
NA DOBIERKU VECI NEPOSIELAM

POŠTOVNÉ A BALNÉ:
objednávky do 15 Eur - poštovné a balné 1,3 Eur
objednávky do 30 Eur - poštovné a balné 1,7 Eur
objednávky do 50 Eur - poštovné a balné 2,5 Eur
objednávky do 100 Eur - poštovné a balné 3,4 Eur
objednávky do 150 Eur - poštovné a balné 3,8 Eur
objednávky do 250 Eur - poštovné a balné 5 Eur
objednávky nad 250 Eur - poštovné a balné zdarma

Balíky posielam SLOVENSKOU POŠTOU poistené - chránim tak seba aj Vás. O odoslaní tovaru je zákazník informovaný prostredníctvom odkazov na mojej stránke. Doba doručenia 2-5 dní.
Zákazník alebo príjemca má povinnosť prekontrolovať neporušenosť obalu a prípadné závady ihneď riešiť s dopravcom.

O stave objednávky, odoslaní zásielke ku mne a odosielaní ku Vám informujem v odkazoch na mojej stránke. Ak náhodou máte akékoľvek otázky, kedykoľvek prosím píšte. Rada odpoviem:-).

REKLAMÁCIE:
Záručná doba podľa zákona č 40/1964 Z.z. Občiansky zákonník v znení neskorších predpisov je stanovená na minimálne 24 mesiacov odo dňa uzavretia kúpnej zmluvy.

Reklamácie sú vybavované podľa platných právnych predpisov Slovenskej republiky. Pri uplatnení reklamácie je kupujúci povinný upozorniť predávajúceho telefonicky alebo emailom a zaslať reklamovaný tovar na adresu sídla predávajúceho. Balík musí byť riadne zabalený a zabezpečený proti poškodeniu, musí obsahovať: reklamovaný tovar vrátane príslušenstva, daňový doklad a záručný list ak bol dodaný, popis závady a kontaktné údaje kupujúceho - spiatočná adresa, tel.číslo, e-mail. Tovar zasielajte buď formou balíka, alebo doporučene ako list pričom to musí byť poistená zásielka(aj list). Predávajúci vrátený tovar zaslaný formou dobierkou službou nepreberie. Reklamovaný tovar musí byť dodaný čistý a mechanicky nepoškodený. Reklamáciu tovaru vybavuje predávajúci bez zbytočného odkladu, maximálne však do 30 dní od začiatku reklamačného konania.

Náklady na prepravu reklamovaného tovaru smerom od kupujúceho k predávajúcemu hradí kupujúci.
Spiatočnú prepravu v prípade oprávnenej reklamácie hradí predávajúci.

V prípade, že budú splnené všetky podmienky pre uplatnenie reklamácie má kupujúci právo na odstránenie vzniknutej vady. V prípade, že vada tovaru je neodstrániteľná má právo na vrátenie plnej sumy zaplatenej za tovar, ktorá však nezahrňuje poštovné a balné. Po dohode môže predávajúci reklamovaný tovar nahradiť novým tovarom v zodpovedajúcej hodnote alebo inej, pričom dôjde k vráteniu alebo doplateniu cenového rozdielu.

Záruka sa nevzťahuje na poškodenie vzniknuté prirodzeným alebo nadmerným mechanickým opotrebením, znečistením tovaru alebo jeho častí v dôsledku zanedbania údržby, používaním tovaru v podmienkach, ktoré nezodpovedajú svojou teplotou, prašnosťou, vlhkosťou, chemickými a mechanickými vplyvmi
prostredia, v ktorom sa tovar bežne používa, vonkajšími vplyvmi, napr. pádom alebo nárazom, vniknutím vody do elektrických častí, zásahom do tovaru neoprávnenou osobou (neodborné opravy alebo úpravy), akýmikoľvek zásahmi do konštrukcie, celistvosti a príslušenstva výrobku, prepätím v el. sústave, napr. pri údere blesku a znovu obnovením dodávky el. energie pri jej výpadku alebo odpojení. pri používaní tovaru v rozpore s návodom na obsluhu a pre účel iný než na ktorý je výrobok určený. mechanickým poškodením
Záruka sa tiež nevzťahuje na škody vzniknuté v dôsledku živelnej pohromy a nesprávnym použitím výrobku.
V prípade neoprávnenej reklamácie bude tovar vrátený späť kupujúcemu s príslušným stanoviskom..
Vybavením oprávnenej reklamácie sa záručná doba predlžuje o dobu trvania reklamácie. Ak bola reklamácia v zákonnej záručnej lehote vybavená výmenou tovaru za nový, potom záručná doba začne plynúť znova od dátumu vybavenia reklamácie.
Predávajúcí upozorní o vybavení reklamácie kupujúceho telefonicky, SMS, alebo e-mailom a tovar odošle na vlastné náklady na adresu kupujúceho.

Na použité veci záruka neplatí, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak takáto vady vyjde najavo neskoršie, je stanovená 12 mesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim pre uplatnenie práva zodpovednosti za vadu. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď v konkrétnom inzeráte alebo vo všeobecných Podmienkach predaja.
Podmínky byly naposledy upraveny: 29.6.2011, 21:39
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu