. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Lenka W. (OriginalBabyShop) ID 178693
Original Baby Shop. s.r.o.
.
mimibazar.sk/OriginalBabyShop
Oblasť: Poprad
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.12.2010
Naposledy: 28.2.2017 10:10
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
45463395
HODNOTENIE 289
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Mile damy,
dakujem za navstevu mojich fotoalbumov a dufam, ze ste si i vy nieco vyhliadli.
Ak mate zaujem o vacsi vyber kvalitneho a originalneho detskeho tovaru, mozete navstivit i nas internetovy obchod www.originalbabyshop.eu.

Obchodné meno
Lenka Westgate-Jones
Sildo KIsovce 134, 05912 Horka, okres Poprad
ICO: 45384983
Zakaznicka linka: 0908403701
Prevadzkova doba: 09:00 - 15:00 pon -pia
Kontakt: info@originalbabyshop.eu - emaily sa snazime vybavovat priebezne pocas pracovnych hodin a ak sa da, tak i mimo nich, najneskor vsak do 24hod.
Ponukany tovar mame zvacsa skladom, takto oznaceny tovar je vzdy ihned k odberu. Ak je tovar vypredany a cakame na nove naskladnenie, uvediem do poznamky ***NA OBJEDNAVKU***. Ponukame vyhradne tovar pre babatka a deti, pripadne vychytavky pre rodicov spojene so starostlivostou o dieta.
Objednavka tovaru: prosim uviest cele meno, fakturacnu a dodaciu adresu a kontaktne tel. cislo (nepovinne). Ak niektory z tychto udajov bude chybat, nie je to problem, ale zasielka sa moze oneskorit kvoli potrebe dodatocnej komunikacie.
Tovar bude pre Vas rezervovany 3 dni.
Ceny tovaru su pevne, akekolvek zlavy budu predom uvedene v popise tovaru.
Stornovat objednavku mozete do 24hodin a to pisomne cez mimibazar.
Sposob dodania tovaru: Kazdy den kurierom alebo SP. tarify najdete pri jednotlivych produktoch. Zasielku kurierom obdrzite uz na druhy den, SP moze trvat niekolko dni.
Standardny postup predajcu je spracovat objednavku, pripravit a odovzdat zasielku kurierskej spolocnosti v rozmedzi 1 az 3 dni od prijatia platby.
Platba predom na ucet - prosim vzdy uvedzte Vase meno, hlavne v pripadoch, ak je platcom niekto iny, aby nedoslo ku zdrzaniu Vasej zasielky kvoli nepriradenej platbe.
Pri vklade v hotovosti, prosim priratat bankovy poplatok 1,50Eur.
Dobierka a ine sposoby platby mozne na nasich strankach.
Reklamacie a zrusenie objednavky: Objednavka moze byt zrusena len pri dodrzani nasledujuceho postupu kupujucim a pred odovzdanim zasielky kurierskej spolocnosti alebo SP. Ak bude pozadovane zrusenie objednavky obdrzane po odovzdani zasielky, bude sa zrusenie objednavky povazovat za vratenie tovaru, pricom budu kupujucemu uctovane s tym spojene vydavky a kupujuci sa bude riadit postupom pre vratenie tovaru. Ak sa kupujuci nebude riadit postupom pre vratenie tovaru, predajca bude povazovat objednavku za riadne potvrdenu a tato zasielka bude zaslana a zauctovana kupujucemu podla faktury objednavky.
Zrusenie objednavky musi byt zaslane cez mimibazar . Ak bola medzicasom zasielka odovzdana kurierskej spolocnosti alebo SP, predajca nebude refundovat cenu postovneho.
Vratenie tovaru: Ak sa kupujuci rozhodne tovar odmietnut alebo vratit, musi tak urobit do 7 pracovnych dni od obdrzania tovaru, v povodnom neposkodenom baleni, na predajcovu adresu:
Lenka Westgate-Jones
Kisovce 134
Horka
059 12
Poskodeny tovar alebo tovar bez povodneho balenia nebude akceptovany pre vratenie tovaru. Ak kupujuci vracia tovar z dovodu chybneho tovaru alebo z dovodu zaslania nespravneho tovaru predajcom, ma kupujuci narok na vymenu tovaru alebo refundaciu v plnej hodnote tovaru. Refundacia alebo vymena tovaru sa uskutocni az po vrateni chybneho alebo nespravneho tovaru predajcovi, na naklady predajcu.
Ak kupujuci vracia tovar z dovodu nespokojnosti alebo z dovodu objednania nespravneho tovaru, ma kupujuci narok na ciastocnu refundaciu. Tovar musi byt vrateny predajcovi podla vyssie uvedeneho postupu, na naklady kupujuceho. Ak kupujuci ziada refundaciu, vyska refundovanej hodnoty sa bude rovnat vyske hodnoty tovaru. Refundacia bude realizovana az po vrateni tovaru predajcovi.
Ak kupujuci nepodpise alebo odmietne prevziat zasielku z akehokolvek dovodu a zasielka bude vratena predajcovi, predajca poskytne kupujucemu opatovne zaslanie zasielky a kupujucemu bude zauctovane dalsie postovne alebo bude kupujucemu poskytnuta refundacia v hodnote tovaru po odratani povodneho postovneho .
Náklady spojené s reklamáciou, napr. poštovné, sú v prípade uznanej reklamácie hradené predajcom. Náklady spojené s reklamáciou, napr. poštovné, znáša v prípade neuznanej reklamácie kupujúci.
Ak predajca zisti, ze z akehokolvek dovodu nie je schopny objednany, pripadne zaplateny tovar dorucit bude kontaktovat kupujuceho o tejto udalosti inhed, najneskor vsak do 24 hodin od zistenia neschopnosti dorucania. Ak je tovar zaplateny, predajca zabezpeci refundaciu v plnej hodnote objednavky.
Vsetky nove produkty maju 2-rocnu zaruku od vyrobcu. Pouzity tovar neponukame.
Ochrana osobnych udajov:
Predajca zaobchadza s osobnymi udajmi kupujuceho s diskretnostou a neposkytuje ich tretim stranam

Tesime sa na Vas nakup a hodnotenia a dakujeme za navstevu!!
Podmínky byly naposledy upraveny: 30.11.2016, 12:15
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu