. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Mária Hirnerová (obliecky) ID 1763
.
mimibazar.sk/obliecky
Oblasť: Pezinok
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 20.12.2005
Naposledy: 4.9.2017 21:20
Aktualizácia: 18.6.2012 10:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 320
RODINNÉ FOTOGRAFIE 25
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Predávame výlučne nový tovar,

1.Základné údaje
IČO: 43260705
IČ DPH: SK 1026811324, sme platcovia DPH
Adresa sídla firmy:
Ing. Vladimír Hirner - EVENIT
www.evenit.sk
Obchodná 784/8, 90026 Slovenský Grob
Tel.Kontakty: 0907 114339
Zodpovedná osoba: Mgr. Hirnerová Mária
Tel.Kontakty: 0907 114339 dostupné v prac. dňoch 08:00-16:00
hirnerova@gmail.com - odpovedáme na emailové dopyty takmer okamžite (najneskôr nasledujúci prac. den)
Prevádzky pre osobný odber : nie je možné platiť v hotovosti pri osobnom odbere.

Dolné Orešany 439,
Slovenský Grob Obchodná 8,
Bratislava Šancova

2. Informácie o ponúkanom tovaru:
pri každej položke je uvedený výrobca a kompletný popis. V prípade nekompletného popisu, žiadajte od nás popis, prípadne nás na to upozornite. Ceny uvádzame s DPH

3. Dodacie podmienky

Doba dodania podľa dohody, štandardne do 6 prac. dní.
Poštovné: nad 100 EUR zadarmo
0 - 100 EUR je poštovné účtované takto:
* pri platbe vopred 3.5 EUR cez slovenskú poštu, alebo kurier DPD
* pri platbe na dobierku 4.5 EUR cez slovenskú poštu, alebo kurier DPD


Stornovanie objednávky : telefonicky 0907114339, alebo emailom hirnerova@gmail.com Platobné podmienky:

4. Platobné podmienky:

Našim zákazníkom ponúkame 2 najrozšírenejšie spôsoby úhrady tovaru:

* Dobierka - tovar je zaplatený pri prevzatí kurierom, alebo na pošte.
* Bankový prevod - za tovar je možné zaplatiť prevodom, prostredníctvom priamej bezhotovostnej platby prevodom na účet prevádzkovateľa obchodu - 2196650257/0200.


5. Termíny dodania objednaného tovaru:

Objednaný tovar z našej ponuky je odosielaný ihneď po pripísaní platby na účet. V prípade dobierky tovar zasielame ihneď, pokiaľ je dostupný na sklade, inak až po doplnení skladu (o dobe doručenia Vás ihneď informujeme pri emailovej komunikácii). Termíny vybavenia objednávky sa pohybujú v rozpätí od 1-6 pracovných dní. Pri dlhšom termíne Vás na to upozorníme.
Aj napriek našej maximálnej snahe môže nastať situácia, kedy Vašu objednávku nebude možné vybaviť načas, prípadne vôbec. V takomto prípade Vás budeme kontaktovať a informovať o danej situácii. Na prianie zákazníka je možné navrhnúť iné riešenie. Ak nemáme tovar, ktorý žiadate, okamžite Vám navrhneme náhradné riešenie, ktoré môžete, alebo nemusíte prijať.


6. Vseobecné podmienky:

Objednávateľ (zákazník, kupujúci) je osoba, alebo spoločnosť, ktorá si vybrala služby alebo tovar na stránkach shop.evenit.sk. Objednávateľ musí uviesť pri registrácii pravdivo všetky povinné údaje. Objednávka je príkazom pre prevádzkovateľa na vystavenie presnej objednávky od objednávateľa (berú sa do úvahy zľavy, ktoré systém nevie započítať, zodpovedanie otázok ohľadom tovaru). Všetky objednávky podané prostredníctvom shop.evenit.sk nie sú záväzné, pokiaľ objednávateľ nepotvrdí na základe vystavenej objednávky s pridelenými údajmi prevádzkovateľovi všetky údaje (osobné údaje, tovar, termín dodania, spôsob dodania, spôsob platby).

Niektoré ponúkané produkty sú vyrábané na základe objednávky. Presný termín dodania bude dojednaný telefonicky, alebo emailom. Preferovaný termín dodania je možno zadať pri zostavovaní objednávky do poznámky. Zasielanie tovaru do zahraničia je možné a bude vždy dohodnuté pomocou emailu.

Ceny sú uvedené vrátane DPH. Ceny sú maloobchodné. Veľkoobchodné ceny poskytneme odberateľom po preverení údajov – IČO.

Objednávateľ sa zaväzuje prevziať si objednaný tovar a zaplatiť za tento tovar dojednanú cenu.

7. Storno objednávky:

Objednávateľ môže svoju objednávku stornovať e-mailom na adresu hirnerova@gmail.com, Ako predmet emailu musí byť uvedené slovo STORNO.

Pokiaľ objednávku riadne stornoval v čase, keď ešte tovar nebol zaslaný, bude mu zaplatená kúpna cena vrátená - odoslaná do 15 pracovných dní späť bezhotovostným prevodom. Pokiaľ bola objednávka STORNOVANÁ v čase, kedy bola odoslaná (pri platbe prevodom, alebo na dobierku), predávajúci má právo žiadať kupujúceho - objednávateľa o náhradu poštovných nákladov (vynaložených smerom ku kupujúcemu a návrat balíka k predávajúcemu).

8. Odstúpenie od zmluvy

Zo zákona je možné bez uvedenia dôvodu odstúpiť od zmluvy a vrátiť tovar do 7 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru, ak objednávateľ nemal možnosť si prezrieť kupovaný tovar. Tovar musí byť dodaný neporušený, tak ako bol prevzatý od predávajúceho a schopný ďalšieho predaja so všetkými listinami. Po spätnom doručení tovaru na korešpondenčnú adresu nášho skladu EVENIT, 91902 Dolné Orešany 439, Vám najneskôr v lehote 15 pracovných dní vrátime peniaze v plnej výške po odrátaní prepravných nákladov presne stanovených v daňovom doklade. Náklady na vrátenie tovaru znáša objednávateľ.
Odstúpenie od zmluvy sa riadi zákonom

V zmysle § 12 ods. 1 zákona o podomovom predaji a zásielkovom predaji, spotrebiteľ je oprávnený bez uvedenia dôvodu odstúpiť od zmluvy do siedmich pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby, ak predávajúci včas a riadne splnil informačné povinnosti.

Podľa § 12 ods. 5 zákona o podomovom predaji a zásielkovom predaji, ak sa predávajúci a spotrebiteľ nedohodnú inak, spotrebiteľ nemôže odstúpiť od zmluvy, ktorej predmetom sú:

- predaj tovaru zhotoveného podľa osobitných požiadaviek spotrebiteľa alebo tovaru určeného osobitne pre jedného spotrebiteľa alebo tovaru, ktorý vzhľadom na jeho vlastnosti nemožno vrátiť, alebo tovaru, ktorý rýchlo podlieha skaze.... (http://www.soi.sk/sk/Poradna/Rady-podnikatelom/Informacia-k-pravu-na-odstupenie-od-zmluvy-pri-kupe-tovaru-cez-internet.soi?ind=)
Záruka a reklamácia

Na všetky ponúkané výrobky je poskytovaná štandardná dvojročná záručná doba. Pre podnikateľské subjekty ročná záručná doba.

V prípade uplatnenia reklamácie postupujte nasledovne. Zašlite elektronickou poštou číslo objednávky, názov a kód výrobku a popis chyby. Po spoločnom dohovore zašlite reklamovaný výrobok na adresu skladu dodávateľa (EVENIT, 91902 Dolné Orešany 439). Zásielky zaslané na dobierku nebudú prijaté. Dodávateľ sa zaväzuje opraviť chybu (najčastejšie výmenou) v čo najkratšom termíne, nie dlhšie ako v zákonnej dobe 30 dní od prevzatia tovaru k reklamácii. Dodávateľ hradí poštovné na zaslanie opraveného výrobku späť zákazníkovi. V prípade neoprávnenej reklamácie dodávateľ zašle tovar späť na náklady zákazníka.

9. v prípade, že bude v tomto obchode ponúkaný použitý tovar:

Na veci použité neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje iba na
vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak sa takáto vada prejaví až dodatočně, je stanovená 12 mesačná doba pre vytknutie vady kupujícemu a
pre uplatnenie práva zodpovednosti za vady. Zodpovednost predávajúceho sa
nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď u konkrétneho inzerátu, alebo vo všeobecných obchodných podmienkach.
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.4.2012, 16:14
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu