. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Market 24, s. (market24) ID 170868
Market 24, s.r.o.
mimibazar.sk/market24
Oblasť: Bratislava
Telefon: 0903808189
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 18.10.2010
Naposledy: 16.6.2019 18:28
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
45865108
DIČ SK2023113389
HODNOTENIE 51
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Dobrý deň

ďakujeme Vám, že máte záujem o nami ponúkaný tovar.

Firma Market 24, s.r.o. so sídlom Stará Vajnorská 37, 831 04 Bratislava, IČO: 45865108, IČ DPH: SK 2023113389, je zároveň prevádzkovateľom internetového obchodu www.market24.sk
Telefon: 0903808189
objednavky@market24.sk

Ak máte záujem o niektorý z našich inzerovaných produktov, je potrebné urobiť objednávku priamo cez e-shop: www.market24.sk
Rozhodujúce sú vždy ceny za tovar i doručenie na stránke www.market24.sk Ak nájdete na MMB inú cenu ako máme na stránke, je to napr. ak bola akciová cena, do vypredania zásob a na MMB nestihla byť aktualizovaná, keďže systém nie je online s našim skladom.
Inzeráty na MMB máme priebežne aktualizované, ale niekedy ceny nie sú zhodné s e-shopom (www.market24.sk). Napr. pri zmene kuriérskej spoločnosti, zmene cien za doručenie, akciových cenníkoch, keď je cena platná len na nejaké obdobie alebo do vypredania zásob. Snažíme sa mať ceny vždy zhodé so systémom, ale nie je to vždy možné.
Dodacia lehota tovaru je uvedená pri produktoch na www.market24.sk.


Pri objednávke tovaru nad 129,-EUR je dodanie tovaru zdarma (pri platbe bankovým prevodom vopred).

Na www.market24.sk máte na výber rôzne možnosti doručenia a platby - platba vopred, platba kartou vopred alebo na dobierku. Kuriér UPS, GLS, Kuriér Slovenskej pošty, Balík na Slovenskú poštu, Zásielkovňa.

REKLAMÁCIE a VRÁTENIE TOVARU:
Na všetok nový tovar, ktorý je možné zakúpiť na stránkach www.market24.sk sa vzťahuje zákonná lehota 24 mesiacov, pokiaľ nie je uvedené inak.
Kupujúci je povinný tovar po jeho prevzatí prehliadnuť tak, aby zistiť prípadné poškodenia. Za vady vzniknuté prepravcom predávajúci neručí. Prípadné vady a poškodenia je kupujúci povinný čo najskôr nahlásiť predávajúcemu.
Záruka sa vzťahuje len na výrobné vady.
Záruka sa nevzťahuje na:
1. Vady vzniknuté bežným používaním a opotrebením
2. Nesprávnym použitím výrobku
3. Nesprávnym skladovaním

Postup pri reklamácii:
Ak máte tovar, ktorý chcete reklamovať, je potrebné nás o tom písomne oboznámiť (e-mailom alebo doporučeným listom)
Reklamovaný tovar zašlete na našu adresu ako doporučený list alebo balík, prípadne kuriérskou službou (nie na dobierku).
Do zásielky je nutné vždy uviesť dôvod reklamácie, priložiť doklad o nadobudnutí reklamovaného tovaru ako i Vašu adresu.
Vašu reklamáciu vybavíme čo najrýchlejšie, najneskôr však do 30tich dní od jej vzniku, teda prevzatí reklamovaného tovaru.
Môže sa vyskytnúť situácia, keď nie je možné reklamáciu vybaviť do 30tich dní, na čo Vás však včas písomne upozorníme s udaním dôvodu predĺženia reklamačnej doby.

Záruka na tovar
Dĺžka záručnej doby odpovedá vždy najmenej minimálnej dĺžky záručnej doby podľa občianskeho zákonníka, prípadne zvláštnych právnych predpisov, spravidla to sú 2 roky.
Záručná doba začína plynúť od prevzatia tovaru kupujúcim. Ak má byť podľa objednávky kupujúceho, príp. podľa požiadavky príslušných právnych predpisov, prevedená odborná inštalácia tovaru osobou k tomu spôsobilou a oprávnenou, začína záručná doba bežať až odo dňa prevedenia inštalácie, pokiaľ ju kupujúci objednal najneskôr do troch týždňov od prevzatia tovaru a riadne a včas poskytol k prevedeniu inštalácie potrebnú súčinnosť.
Do záručnej doby sa nepočíta doba od reklamácie tovaru až do doby, keď je to kupujúci povinný po skončení záručnej opravy tovar prevziať. Kupujúcemu bude vydané potvrdenie o tom, kedy tovar reklamoval, o prevedení záručnej opravy a o dobe trvania opravy.
Ak dôjde k výmene tovaru za nové alebo k výmene súčiastky, na ktorú je poskytnutá záruka, začína bežať záručná doba znovu od začiatku, od prevzatia nového tovaru (príp. od prevzatia tovaru s novou súčiastkou).
Na dary, ktoré sú poskytované celkom zdarma, nie je možné uplatňovať akékoľvek práva spotrebiteľa. Taký tovar spĺňa podmienky Darovacej zmluvy a všetky normy podľa platnej legislatívy SR.

VRÁTENIE TOVARU DO 7mich PRACOVNÝCH DNÍ:
V súlade so Zákonom o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji (Zákon c. 108/2000 Z.z.), môžete tovar vrátiť do 14 dní odo dňa jeho prevzatia.
Ak sa rozhodnete uplatniť toto právo, je potrebné tovar vrátiť na našu adresu (Market 24, s.r.o., Stará Vajnorská 37, 831 04 Bratislava), spolu so žiadosťou o vrátenie a dokladom o kúpe, záručným listom (ak bol súčasťou dodávky), v originálnom balení, kompletný (vrátane príslušenstva, návodu a pod.), nepoužitý a nepoškodený.

Náklady spojené s prepravou vracaného tovaru hradí kupujúci. V prípade vrátenia prostredníctvom kuriérskej služby je kupujúci povinný zásielku poistiť poistením proti škodám spôsobeným prepravou tovaru. Vrátenie tovaru nemôže byť uskutočnené formou dobierky.

Ak sa rozhodnete tovar vrátiť, je potrebné nás o tom vopred informovať (zaslaním e-mailu na objednavky@market24.sk), inak toto právo zaniká.

V prípade, ak vrátite tovar, ktorý je použitý, poškodený alebo neúplný, nie je možné vrátiť plnú sumu, ktorú ste za tovar zaplatili. Pôvodne uhradená suma sa znižuje podľa stavu opotrebenia, poškodenia ako i hodnoty chýbajúcich častí (vrátane originálneho obalu, príslušenstva a pod.). Preto je dôležité vopred oznámiť, že tovar nie je v pôvodnom stave.

V prípade vrátenia tovaru Vám bude vrátená suma za tovar a to najneskôr do 15tich dní od doručenia tovaru na našu adresu na účet uvedený v žiadosti o vrátenie peňazí.

Podmienky vrátenia tovaru sa nevzťahujú na poškodený tovar, o čom kupujúci vopred vedel a dostal na daný výrobok zľavu.
Kupujúci nemôže odstúpiť od zmluvy, ktorej predmetom je:
- poskytnutie služby, ak sa služba začala plniť so súhlasom kupujúceho pred uplynutím lehoty na odstúpenie od zmluvy podľa bodu 6 článok II. týchto všeobecných obchodných podmienok,
- predaj tovaru alebo poskytnutie služby, ktorých cena závisí od pohybu cien na finančnom trhu, ktoré predávajúci nemôže ovplyvniť
- predaj tovaru zhotoveného podľa osobitných požiadaviek kupujúceho alebo tovaru určeného osobitne pre jedného kupujúceho, alebo tovaru, ktorý vzhľadom na jeho vlastnosti nemožno vrátiť, alebo tovaru, ktorý rýchlo podlieha skaze (potraviny)
- predaj zvukových alebo obrazových záznamov alebo počítačových programov, ktoré spotrebiteľ rozbalil,

Odstúpenie od zmluvy musí byť vykonané doručením písomného oznámenia o odstúpení od zmluvy spolu s doručením všetkých poskytnutých dokladov a tovaru , ktorý bol dodaný na základe zmluvy, ktorej sa odstúpenie dotýka. Písomná forma odstúpenia od zmluvy sa vyžaduje z dôvodu, aby nevznikli pochybnosti, či ide o odstúpenie od zmluvy, o reklamáciu alebo inú požiadavku kupujúceho.
Odstúpenie od zmluvy nemôže byť uskutočnené elektronickou formou komunikácie.
Predávajúci má právo odstúpiť od kúpnej zmluvy, ak objednaný tovar nie je možné dodať v lehote alebo v cene určenej týmito obchodnými podmienkami a nedohodne sa s kupujúcim na náhradnom plnení, alebo ak si kupujúci nesplní povinnosti spojené s realizáciou objednávky.

STORNO OBJEDNÁVKY:
Každú objednávku máte možnosť bezplatne zrušiť a to písomne (e-mailom), do 12 hodín od jej potvrdenia. Takto môžete stornovať objednávku bez udania dôvodu. Je potrebné uviesť číslo objednávky (faktúry), Vaše meno, e-mail a popis tovaru, ktorý chcete stornovať.
V prípade stornovania vyexpedovanej a vyfakturovanej objednávky je potrebné uhradiť škodu vzniknutú týmto jednaním (spravidla cenu dopravy, poštovného, balného v plnej, preukázateľnej výške). Oznámenie o vyexpedovaní objednávky obdržíte e-mailom.
V prípade nedodania tovaru z dôvodu vyššej moci alebo z dôvodu ukončenia jeho výroby Vás bezodkladne informujeme o dôvode nedodania. Navrhneme Vám možnosť dodania náhradného tovaru. Máte právo odmietnuť možnosť dodania náhradného tovaru a odstúpiť od objednávky uvedeného tovaru. V prípade úhrady kúpnej ceny alebo jej časti budú Vám pri zrušení objednávky finančné prostriedky vrátené, a to najneskôr do 15 dní na Vami zvolený bankový účet.
Ak stornujete tovar, ktorý bol hradený formou darčekovej poukážky, poskytneme Vám nové kódy darčekových poukážok, v pôvodnej hodnote, ktorá bola použitá pri úhrade stornovanej objednávky.

ZMENY V OBJEDNÁVKE:

Zmena objednaného modelu na iný
Ak sa rozhodnete po potvrdení objednávky zmeniť model, farbu, veľkosť objednávaného tovaru, je potrebné nás o tom informovať a to najneskôr do 12tich hodín. Vašu objednávku upravíme, nie je teda potrebné objednávku stornovať.

Zmena platby
Je možné zmeniť formu úhrady a to nasledovne:
- Pôvodne zadaná platba na dobierku – zmeniť na platbu vopred (bankový prevod, vklad na účet)
- Pôvodne zadaná platba vopred – zmeniť na platbu na dobierku

Kontaktujte nás
Nech potrebujete čokoľvek vo vašej objednávke zmeniť či zrušiť, získať odpoveď na dotazy alebo objasniť nejasné, neváhajte nás kontaktovať –objednavky@market24.sk.

Spoločnost Market 24, s.r.o. prevádzkuje internetový obchod a predáva len NOVÝ TOVAR, objednávaný podľa zadania klienta.

MARKET 24 - obchod pre Vás, Vaše deti, známych, rodičov, starých rodičov - jednoducho pre všetkých, ktorí hľadajú kvalitný tovar za výhodné ceny.

www.market24.sk ponúka aj Darčekové poukážky a Bonusový program.

Ďakujeme za nákup
Eva Ďatková - konateľka
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.10.2018, 19:49
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu