. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Lýdia M. (MiliMi) ID 170190
Lýdia Mozolová - MiliMi
.
mimibazar.sk/MiliMi
Oblasť: Malacky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 13.10.2010
Naposledy: 9.4.2014 18:21
Aktualizácia: 4.8.2013 12:33
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
41101910
HODNOTENIE 110
RODINNÉ FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
DIČ 1045152130
Obchodné podmienky bližšie vymedzujú a upresňujú práva a povinnosti predávajúceho Lýdia Mozolová MiliMi (ďalej len "predávajúci") a jeho zákazníkov (ďalej len "kupujúci") a vo svojom aktuálnom znení tvoria obsah kúpnej zmluvy, resp. sú jej neoddeliteľnou súčasťou.
Kupujúci objednaním tovaru akceptuje Obchodné podmienky pre dodávku tovaru, uvedené predávajúcim. Vzťahy kupujúceho a predávajúceho sa riadia týmito obchodnými podmienkami, ktoré sú pre obidve strany záväzné, pokiaľ nie je v zmluve stanovené inak.
Predávajúci dodá tovar na základe objednávky a kontaktných údajov, ktoré má k dispozícii z komunikácie zákazníka v internetovom obchode http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=170190

Predmet zmluvy
Predmetom zmluvy sú iba položky, výslovne uvedené v objednávke (ďalej len "tovar").

Povinnosti predávajúceho
Predávajúci sa zaväzuje, že bude svojim zákazníkom dodávať:
- správny druh a množstvo tovaru v kúpnej cene a za platobných podmienok platných v deň odoslania objednávky,
- tovar vyhovujúci normám, predpisom a nariadeniam platným na území SR.
Dokladom o predaji je doklad z registračnej pokladne, ktorý slúži zároveň ako dodací a záručný list.
Objednaný tovar bude zabalený tak, aby bol bezpečne doručený kupujúcemu.
Predávajúci nenesie zodpovednosť:
- za oneskorené dodanie objednaného tovaru zavinené poštou, resp. kuriérskou spoločnosťou,
- za poškodenie zásielky zavinené poštou, resp. kuriérskou spoločnosťou,

Povinnosti kupujúceho
Kupujúci sa zaväzuje:
- zaplatiť za tovar kúpnu cenu vo výške a v zmysle platobných podmienok platných v deň odoslania objednávky
- objednaný tovar riadne prevziať, skontrolovať neporušenosť obalov a v prípade akýchkoľvek závad tieto bezodkladne oznámiť prepravcovi( pri preberaní balíčka na pošte alebo u kuriéra).
Kupujúci nadobúda vlastnícke právo k tovaru až úplným zaplatením jeho kúpnej ceny.
AK SI ZÁKAZNÍK BEZDôVODNE NEVYZDVIHNE DOBIERKU, budem od neho požadovať uhradenie nákladov na prepravu, ktoré mi tým vznikli. Zákazník obdrží poštový poukaz na úhradu pohľadávky so splatnosťou 14 dní. Neuhradené pohľadávky budú následne vymáhané súdnou cestou.
Objednanie tovaru a uzatvorenie zmluvy
Podmienkou platnosti objednávky je oznámenie predávajúcemu všetkých predpísaných údajov a náležitostí. Oznámenie sa môže vykonať mailom.
Cena a platenie
Ceny uvedené pri každom tovare sú platné v čase objednania tovaru. Predávajúci si vyhradzuje právo na zmeny cien ponúkaného tovaru.
Kúpna cena bude považovaná za zaplatenú, až pripísaním celej kúpnej ceny na účet predávajúceho alebo uhradením dobierky.
Predávajúci si vyhradzuje vlastnícke právo na tovar, až do úplného zaplatenia kúpnej ceny.
Dokladom o predaji je faktúra, ktorá slúži zároveň ako dodací a záručný list. K cene tovaru je pripočítané poštovné v zmysle podmienok stanovených predávajúcim.
Platobné podmienky platné v rámci Slovenskej Republiky :
Platba vopred na číslo účtu 4016986167/7500 ČSOB
Cenník prepravného je uvedený pri každom tovare. Pri objednávke viacerých druhov tovaru sa poštovné môže zmeniť, o čom budete písomne informovaní.

Dodacie podmienky:
Balíčky posielam ako doporučené listy 1.triedy. Prípadne ako poistený balík.
Dodacia lehota
Objednaný tovar odošlem do 2-3 pracovných dní od pripísania platby na účet. V prípade dlhšej dodacej lehoty Vás budem kontaktovať mailom.

Právo na vrátenie tovaru
V súlade so zákonom č. 108/2000 Z. z. § 12 máte ako zákazník právo odstúpiť od zmluvy do 7 dní od prevzatia tovaru. Odstúpením od zmluvy sa zmluva od začiatku zruší.
- v súlade so zákonom o ochrane spotrebiteľa má kupujúci nárok na vrátenie tovaru (na odstúpenie zmluvy) do siedmych pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Je však nevyhnutné, aby kupujúci vrátil tovar:
- nepoškodený
- v pôvodnom obale
- nepoužitý
- kompletný s dokladom o jeho zakúpení.
Možnosť vrátenia tovaru sa nevzťahuje sa tovar, ktorý vzhľadom na jeho vlastnosti nemožno vrátiť .
V prípade, že kupujúci chce vrátit tovar, musí v prvom rade kontaktovať predávajúceho, ktorý mu dá ďalšie inštrukcie. Kupujúci musí v uvedenej lehote tovar doručiť na adresu, ktorá je uvedená na daňovom doklade, prípadne ju zašlem mailom.
V prípade dodržania všetkých hore uvedených podmienok, budú peniaze za tovar (nie za prepravu)vrátené kupujúcemu do 15 dní odo dňa vrátenia tovaru. Vrátený tovar, ktorý bude predávajúcemu zaslaný na dobierku, nebude prijatý. Náklady na vrátenie tovaru znáša kupujúci.

Storno objednávky

Zo strany kupujúceho
Zákazník, môže svoju objednávku stornovať ( zrušiť) do 24 hodín. od jej odoslania. A to mailom, odkazom cez mimibazar alebo telefonicky na čísle 0908 542 201

Zo strany predávajúceho
Predávajúci má právo zrušiť objednávku v prípade, že objednaný tovar sa viac nevyrába alebo nedodáva alebo ak došlo k výraznej zmene cien tovaru. V tomto prípade predávajúci bez zbytočného odkladu informuje kupujúceho. V prípade, že hodnota tovaru už bola uhradená, peniaze budú kupujúcemu bez meškania vrátené.

Reklamačný poriadok
Zodpovednosť predávajúceho za vady tovaru a záruka sa spravujú podľa § 619 a nasl. Zák. č. 40/1964 Zb. Občiansky zákonník. Práva zo zodpovednosti za vady (reklamácia) sa uplatňujú u predávajúceho.
Záručná doba je 24 mesiacov. Záručná doba začínajú plynúť dňom prevzatia tovaru zákazníkom. Dokladom o predaji je faktúra, ktorá slúži zároveň ako dodací a záručný list. Práva a nároky zo zodpovednosti za vady tovaru má kupujúci, v zmysle vyššie uvedených ustanovení Občianskeho zákonníka. Právo zo zodpovednosti za vady tovaru zaniknú, ak sa neuplatnili v záručnej dobe.
Reklamácia sa vzťahuje len na preukázateľné výrobné chyby spôsobené výrobcom, ktoré boli zistené ihneď po dodávke tovaru, alebo počas jeho používania. Reklamácia sa nevzťahuje na chyby spôsobené užívateľom počas štandardného používania tovaru.
Reklamácie vybavujem v pracovných dňoch prostredníctvom e-mailu .Reklamačné konanie začína plynúť dňom prevzatia reklamovaného tovaru predávajúcim a končí dňom odoslania vybavenej reklamácie kupujúcemu. Predávajúci rozhodne o oprávnenosti reklamácie najneskôr do 3 dní od obdržania reklamovaného tovaru. O výsledku informuje kupujúceho prostredníctvom e-mailu.
Oprávnená reklamácia vrátane odstránenia chyby bude vybavená na náklady predávajúceho bez zbytočného odkladu, najneskôr do 30 kalendárnych dní odo dňa začatia reklamačného konania. Doba od uplatnenia reklamácie až do doby, keď kupujúci vymenený tovar prevzal, sa nepočíta do záručnej doby.
V prípade neoprávnenej reklamácie bude tovar vrátený späť kupujúcemu s príslušným stanoviskom.
Niektoré korálky dôsledkom nadmerného ošúchania, slnečného žiarenia alebo potenia sa môžu zmeniť farbu. Reklamácia sa nevzťahuje na zmenu farby koráliek.



Záverečné ustanovenia
Tieto obchodné podmienky platia v internetovom obchode http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=170190 v deň odoslania alebo oznámenia objednávky, pokiaľ nie je medzi účastníkmi písomne dohodnuté inak. Odoslaním alebo oznámením objednávky kupujúci bez výhrad akceptuje všetky ustanovenia platných obchodných podmienok.

Zodpovedná osoba :
Lýdia Mozolová
906 37 Sološnica 132 - tu nájdete aj kamenný obchodík
IČ 41101910
DIČ
Na Vaše otázky odpoviem mailom alebo správou vo večerných hodinách.
milimi.sk@gmail.com

Tovar si po predchádzajúcom dohovore môžte osobne vyzdvihnúť aj v obchodíku na adrese Sološnica 132, v čase :
Pondelok - Piatok 8:00 - 11:00 14:00 - 17:00
Sobota 8:00 - 11:00

V prípade, že sa potrebujete informovať o aktuálnej dostupnosti tovaru tel. 0908 542 201
Prosím, nevolať v čase od 20:00 do 07:00 a cez víkend.

Ďakujem,
Lyduš
Podmínky byly naposledy upraveny: 19.3.2013, 9:22
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu