. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Martin Čupka (CLEMATIS) ID 163178
.
mimibazar.sk/CLEMATIS
Oblasť: Košice
Telefon: 0911633440
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 26.8.2010
Naposledy: 23.2.2018 15:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 125
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vítame Vás! Sme výrobcami spodnej bielizne a termoprádla, radi Vám poradíme pri výbere, a ešte radšej budeme ak sa Vám niečo z našej ponuky zapáči :) Tovar zasielame aj na dobierku a pri úhrade vopred zasielame balíky po pripísaní platby na účet.
Objednaný tovar zasielame:

-poštou po prijatí platby na účet
-poštou na dobierku
- ak je tovar skladom, balíky zasielame ihneď po prijatí platby účet, v opačnom prípade do 10 pracovných dní od potvrdenia Vašej objednávky. Pri zaslaní tovaru na dobierku za objednávku platíte pri preberaní balíka na pošte.

K objednávke účtujeme expedičné poplatky (poštovné a balné)

***********************************************************************************************
SUPER CENA za poštovné a balné

objednávka v hodnote:

do 50 eur - platba vopred na účet ........................ 1,69 eur
do 50 eur - dobierka ............................................... 2,99 eur
nad 50 eur ......................ZDARMA

Ceny sú uvedené s DPH (20%)

***********************************************************************************************
Obchodné podmienky

Článok I. Všeobecné ustanovenia

1. Tieto obchodné podmienky upravujú práva a povinnosti predávajúceho – OLIVA TRADE, Mestský park 13, 040 01 Košice ( ďalej len "predávajúci) a kupujúceho ( ďalej len "kupujúci) pri kúpe tovaru ponúkaného predávajúcim prostredníctvom elektronického obchodu na internetovej stránke predávajúceho www.clematis.sk a sú neoddeliteľnou súčasťou kúpnej zmluvy.

2. Kupujúcim sa rozumie v systéme zaregistrovaná fyzická alebo právnická osoba, ktorá si elektronicky objedná tovar prostredníctvom elektronického obchodu na www.clematis.sk.

3. Elektronickou objednávkou sa rozumie vyplnený a odoslaný elektronický objednávkový formulár, ktorý musí obsahovať nasledovné údaje:
a) identifikáciu kupujúceho - t.j. meno a priezvisko, bydlisko, kontakt (e-mailovú adresu) – v prípade, že dodacia adresa nieje úplná alebo správna, predávajúci si vyhradzuje právo objednávku nevybaviť.
b) veľkosť objednaného tovaru
c) množstvo objednaného tovaru
d) adresu miesta dodania tovaru

4. Podmienkou platnosti elektronickej objednávky je jej pravdivé a úplné vyplnenie.

5. Odoslaná objednávka je návrhom kúpnej zmluvy. Kúpna zmluva vzniká potvrdením objednávky predávajúcim prostredníctvom e-mailu.

6. Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci záväzne potvrdzuje, že sa oboznámil s týmito obchodnými podmienkami, a že s nimi súhlasí. Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru uvedenú na internetovej stránke. Objednávku je možné stornovať zaslaním e-mailu na adresu info@clematis.sk do 24 hodín od jej zaslania.

7. Vlastnícke právo k tovaru prechádza na kupujúceho jeho prevzatím a zaplatením kúpnej ceny.

Článok II. Dodacie podmienky

1. Za dodanie tovaru sa považuje jeho prevzatie kupujúcim.

2. Objednaný tovar zasielame najneskôr do 20 pracovných dní odo dňa potvrdenia Vašej objednávky.

3. Expedičné náklady (hradí objednávajúci):
a) doručenie tovaru kuriérom GLS (platí pre územie Slovenska) – pri nákupe do 50€ poplatok v hodnote 1,69 € pri platbe vopred na účet, pri nákupe do 50€ poplatok v hodnote 2,99 € pri zaslaní tovaru na dobierku, pri nákupe nad 50€ je doručenie ZADARMO.

Pokiaľ je objednaný tovar na sklade bude Vám doručený do 2 pracovných dní.
b) doručenie tovaru prostredníctvom Slovenskej pošty (platí pre územie Slovenska a územie iných krajín).

4. Z dôvodu veľkého záujmu o tovar môže dôjsť k oneskoreniu dodania. V takomto prípade príjmite naše ospravedlnenie. O oneskorení dodávky alebo vypredaní tovaru budete vyrozumení. Ďakujeme za pochopenie.

5. U objednávok s vyššou hodnotou môže dodávateľ resp. predávajúci e-mailom alebo telefonicky overiť pravosť (alebo správnosť obsahu) objednávky pred jej odoslaním.

6. Pokiaľ objednávka obsahuje viac druhov tovaru a je vybavovaná po častiach, poštovné sa platí iba raz.

7. Zásielky, ktoré sú predávajúcemu vrátené ako nevyzdvihnuté, zašleme znovu len na vyžiadanie kupujúceho a kupujúci nesie náklady spojené s opakovaným dodaním v plnej výške - 1,69 alebo 2,99 eur - bližšie špecifikované v čl. II , bod 3.

Článok III. Platobné podmienky

1. Po uskutočnení objednávky bude na Váš e-mail zaslané potvrdenie objednávky spolu s potrebnými údajmi na platbu. Daňový doklad - faktúru Vám zašleme spolu s objednaným tovarom.

2. Platba sa uskutočňuje dobierkou pri preberaní zásielky alebo vopred na číslo účtu predávajúceho.

3. V prípade, že kupujúci neprevezme ním objednaný a požadovaný tovar zaslaný predávajúcim na dobierku, predávajúci je oprávnený v zmysle týchto obchodných podmienok, požadovať preplatenie nákladov vzniknutých predávajúcemu neprebratím tovaru. Následne bude pre daného kupujúceho zablokovaná možnosť platby za objednávky formou dobierky v internetovom obchode.

4. Ceny uvedené na stránkach elektronického obchodu sú uvedené vrátane DPH.

Článok IV. Záruka a reklamácie

1.Na dodávaný tovar je poskytovaná záruka 24 mesiacov.

2. Čas, odkedy začína plynúť záručná doba, zistíte na doklade o kúpe (faktúra). Doklad si preto dôkladne uschovajte. Bez tohoto dokladu nie je možné tovar reklamovať. Po uplynutí záručnej doby nárok na uznanie reklamácie zaniká.

3. Kupujúci je povinný dodaný tovar prehliadnuť a bez zbytočného odkladu (najneskôr nasledujúci deň po jeho prevzatí) a informovať predávajúceho o zistených závadách. Neskoršie reklamácie zjavných závad nebudú predávajúcim uznané. Predávame iba
nový tovar, použitý tovar neponúkame.

4. Záručná lehota začína plynúť dňom dodania tovaru.

5. Práva a povinnosti kupujúceho sa vo veciach neupravených týmito podmienkami riadia podľa Občianskeho zákonníka.

6. Reklamáciu tovaru si môže kupujúci uplatniť odoslaním na adresu predávajúceho:

OLIVA TRADE s.r.o.
Krosnianska 10
040 22 Košice

7. Reklamovaný výrobok zasiela kupujúci ako balíkovú zásielku na vlastné náklady (doporučujeme zásielku poistiť) a my Vám tovar buď:
a) opravíme na vlastné náklady (ak ide o odstrániteľnú vadu) a pošleme Vám ho späť
b) ak ide o vadu neodstrániteľnú, ktorá bráni jeho ďalšiemu použitiu, zašleme Vám na výmenu rovnaký nový výrobok. Reklamovaný tovar nikdy nezasielajte ako dobierku, takúto zásielku nemôžeme prevziať - bude Vám vrátená späť.
V prípade uznanej reklamácie, Vám vyreklamovaný tovar zasielame na vlastné náklady.
Taktiež Vám bude vrátená suma za poštovné, ktoré ste zaplatili pri zaslaní tovaru na reklamáciu.

8. Aby bolo možné správne určiť pôvod chyby, je nutné výrobok reklamovať okamžite a neodkladne, teda ihneď po zistení chyby na tovare. Chybou sa rozumie nedostatok na tovare, ktorým je obmedzené, prípadne znemožnené jeho ďalšie používanie na daný účel. Záručnú dobu si nemožno zamieňať so životnosťou výrobku, t.j dobou, počas ktorej pri správnom používaní a ošetrovaní môže tovar vzhľadom ku svojim vlastnostiam, danému účelu a rozdielnosti v intenzite používania vydržať. To znamená, že prirodzené fyzické opotrebovanie výrobku nie je dôvodom na reklamáciu. Predávajúci zodpovedá len za materiálové vady a chyby výrobného charakteru. Zo záruky sú tiež vyňaté chyby a poškodenia výrobku, ktoré vznikli úmyselným poškodením, nesprávnym zaobchádzaním, nesprávnym používaním alebo nesprávnym ošetrovaním a udržiavaním výrobku.

9. Pri reklamácii sa uplatňuje nasledovný postup:
a) aby mohla byť reklamácia vybavená včas a k spokojnosti zákazníka je nevyhnutné, aby odberateľ pri uplatnení reklamácie tovar predložil riadne vyčistený, zbavený všetkých nečistôt, s presným definovaním závad na tovare spolu s dokladom potvrdzujúcim kúpu tovaru (faktúra)..
b) kupujúci je povinný poškodený tovar zaslať predávajúcemu v obale, ktorý spĺňa podmienky pre bezpečnú prepravu tovaru, na adresu uvedenú v Čl. IV bod 6.
c) poštovné za pôvodnú dodávku sa nevracia.

10. Ak kupujúci pri preberaní tovaru od pošty zistí, že obal dodaného tovaru je poškodený, nie je povinný tovar prevziať.

11. Ak sa kupujúci rozhodne tovar aj napriek poškodeniu obalu prevziať, je povinný toto prevzatie potvrdiť pracovníkovi pošty až po skontrolovaní tovaru.

12. Predávajúci si vyhradzuje právo odmietnuť reklamáciu, ak tovar nebude zabalený do pevnej kartónovej krabice !

13. Predávajúci si vyhradzuje právo odmietnuť reklamáciu, ak uvedené podmienky nebude považovať za splnené.

Článok V. Výmena tovaru

1. Pokiaľ Vám výrobok nevyhovuje svojou veľkosťou, bude Vám zaslaný na výmenu výrobok inej veľkosti.
2. V prípade, že výmenu požaduje tretia osoba (napríklad obdarovaný) o tejto výmene, bude upovedomený aj kupujúci, ktorý daný tovar objednal a zaplatil.
3. Postup pri výmene:
a) kupujúci je povinný zaslať predávajúcemu výrobok mechanicky nepoškodený, čistý, v originálnom balení a v pevnej kartónovej krabici (nie v poštovej obálke!), na adresu uvedenú na Vašej faktúre, ktorá bola súčasťou Vašej objednávky.
b) tovar zasielaný na výmenu zároveň je kupujúci povinný poistiť. Riziko vzniku škody na tovare, ktorý je predmetom výmeny znáša kupujúci až do okamihu jeho prevzatia predávajúcim.
c) vymieňaný tovar neposielajte dobierkou, ale doporučene (potvrdenie o odoslaní).
d) za výmenu je predávajúci oprávnený účtovať poštovné a balné vo výške 1,99 eur.
e) doklad/potvrdenie o zaslaní tovaru je kupujúci povinný uschovať.

4. Objednané výrobky (nohavičky, tangá, spodky, plavky atď. ...) je kupujúci povinný skúšať na spodnú bielizeň.

5. Predávajúci si vyhradzuje právo odmietnuť výmenu tovaru, ak tovar nebude zabalený do pevnej kartónovej krabice.

6. Predávajúci si vyhradzuje právo odmietnuť výmenu tovaru, ak uvedené podmienky nebude považovať za splnené.

Článok VI. Vrátenie tovaru a vrátenie peňazí

1. Podľa § 12 ods. 1 zákona č. 108/2000 Z. Z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji (ďalej len "zákon") v znení neskorších predpisov je spotrebiteľ oprávnený bez uvedenia dôvodu odstúpiť od zmluvy do siedmich pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby. O odstúpení od zmluvy je kupujúci povinný predávajúceho informovať písomne a to formou e-mailu alebo listom.
2. Ak predávajúci splnil informačné povinnosti podľa § 10 zákona dodatočne, spotrebiteľ je oprávnený odstúpiť od zmluvy do siedmich pracovných dní odo dňa, keď predávajúci dodatočne splnil informačné povinnosti, najneskôr však do troch mesiacov od prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby.
3. Ak predávajúci nesplní informačné povinnosti podľa § 10 ani dodatočne, spotrebiteľ je oprávnený odstúpiť od zmluvy do troch mesiacov od prevzatia tovaru alebo od uzavretia zmluvy o poskytnutí služby.
4. Odstúpením spotrebiteľa od zmluvy sa zmluva od začiatku ruší a predávajúci bude postupovať v zmysle § 12 ods. 4 z. č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji.
5. V prípade vrátenia tovaru predávajúci je povinný vrátiť kupujúcemu sumu za poštovné a balné vo výške 1,99 EUR.
6. Za každý vrátený tovar predávajúci vráti peniaze prevodom na účet kupujúceho do 15 dní od doručenia odstúpenia od zmluvy.
7. V prípade vrátenia tovaru treťou osobou (napríklad obdarovaným) predávajúci vráti kúpnu cenu tovaru na účet kupujúceho.
8. V prípade odstúpenia od zmluvy je kupujúci povinný zaslať predávajúcemu výrobok na adresu uvedenú na Vašej faktúre, ktorá bola súčasťou Vašej objednávky, podľa postupu uvedeného v bode 3 článku V týchto podmienok.

Článok VII. Ochrana osobných údajov

1. Osobné údaje kupujúceho spracováva predávajúci v zmysle zákona č. 428/2002 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov. Kupujúci prejavuje súhlas so spracovávaním svojich osobných údajov za účelom spracovania elektronickej objednávky, realizácie dodávky tovaru a zúčtovania platieb podľa § 7 ods. 1 zákona o ochrane osobných údajov objednávkou tovaru na www.clematis.sk. Kupujúci zároveň zodpovedá za pravdivosť a správnosť uvedených osobných údajov.
2. Predávajúci je oprávnený uchovávať osobné údaje kupujúceho po dobu 2 rokov od poslednej uskutočnenej objednávky. Na žiadosť kupujúceho predávajúci bezodkladne zabezpečí vymazanie osobných údajov z jeho databázy.
3. Tieto podmienky sú platné od 1.08.2010.

Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu obchodných podmienok.

Kontaktné údaje:
OLIVA TRADE s.r.o.
Krosnianska 10
040 22 Košice
IČO: 36 815 080
DIČ: 2022422083
IČ DPH: SK2022422083
Bankové spojenie-č. účtu: 447937852/0900, SLSP Košice
kontaktná osoba: Martin Čupka

Informácie Vám poskytneme na e-mailovej adrese: info@clematis.sk
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.1.2016, 8:50
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu