. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Andrea K. (Ajusa) ID 15984
.
mimibazar.sk/ajusakocakova
Oblasť: Trebišov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.5.2007
Naposledy: 29.3.2021 21:07
Aktualizácia: 26.1.2016 21:39
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
44786531
HODNOTENIE 103
RODINNÉ FOTOGRAFIE 12
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
IČ: 44786531
Sídlo firmy: Adrián Kocák- Eniki-beniki
M.R. Štefánika 2221/168
07501 Trebišov
Zodpovedný za prevádzku obchodu: Adrián Kocák
adriankocak@zoznam.sk
Kontaktné údaje: 0907 275 149
0908 090 881 k dispozícií nonstop

Tovar dodávame spravidla do 7 pracovných dní (aj skôr) odo dňa doručenia platnej objednávky do našej elektronickej schránky, poprípade po autorizácii danej objednávky. Vyhradzujeme si právo na predĺženie dodacej doby v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné okolnosti. O takomto predĺžení dodacej doby je kupujúci okamžite informovaný. Tovar je dodávaný v kvalitnom balení aby sa predišlo poškodeniu pri preprave k Vám. Objednávku je možné stornovať do 24 hodím mailom, alebo telefonicky.

Kúpna cena tovaru je splatná pri prevzatí tovaru od kuriéra alebo zaplatení na pošte, alebo bankovým prevodom na účet predávajúceho pred odoslaním zásielky. Stálym zákazníkom, alebo pri väčšom objeme obchodu môžu byť prideľované zľavy.
Objednavka nad 150 ,- € = trvalá zľava verného zákazníka 5% na celý sortiment okrem akciového tovaru (resp. obrat za posledné dva mesiace vyšší ako 180 ,- €)

Obchodné podmienky

Úvodné ustanovenia
Všetky prijaté objednávky považujeme za záväzné. Vyhradzujeme si právo na zmenu cien, kupujúci platí cenu, ktorá je uvedená v potvrdení objednávky. Vyhradzujeme si právo na predĺženie dodacej doby a to v prípade, že sa vyskytnú nepredvídateľné udalosti. O tomto je však kupujúci okamžite informovaný. Taktiež je kupujúci informovaný o nami prijatej objednávke elektronickou poštou e-mailom. Kupujúci môže odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní od prevzatia plnenia u takého tovaru, kde to umožňuje zákon. Ak predajca zistí, že nie je schopný tovar dodať, alebo je schopný ho dodať iba čiastočne bude kupujúceho informovať mailom, alebo telefonicky.


Objednávka
Predávajúci dodáva tovar kupujúcemu na základe elektronickej objednávky a špecifikácie. Podmienkou platnosti takejto objednávky je vyplnenie všetkých predpísaných údajov a náležitostí. Predávajúci je oprávnený žiadať od kupujúceho autorizáciu objednávky, a to vhodným spôsobom - telefonicky alebo písomne. Ak kupujúci autorizáciu objednávky odmietne, považuje sa objednávka za neplatnú.



Záruka, reklamácie
Na všetok predávaný tovar, pokiaľ nie je uvedené inak, poskytujeme zákonom stanovenú záručnú dobu 24 mesiacov. Reklamácie vybavujeme v pracovných dňoch cez e-mail, alebo písomne. Záruka sa nevzťahuje na závady spôsobené nesprávnym použitím alebo opotrebením v nezodpovedajúcich podmienkach. Reklamovaný tovar musí byť doručený predávajúcemu do miesta jeho podnikania spolu s písomným oznámením závady, inak bude reklamácia považovaná za neplatnú. Reklamácie posudzujeme v súlade s pokynmi výrobcu tovaru, výrobcovi takýto tovar odošleme k vyjadreniu a vybaveniu. O dobu, pri ktorej bude výrobca posudzovať tento tovar vrátane doby na prepravu tovaru, sa predlžuje čas vybavenia reklamácie. Kupujúci musí oznámiť predávajúcemu zistené závady najneskôr do 3 dní od prevzatia tovaru písomne (aj e-mailom). Pri reklamácii je nutné predložiť doklad o zaplatení. Na použitý tovar sa vzťahuje záruka podľa platných zákonov.



Záverečné ustanovenia
Predávajúci ručí kupujúcemu za odoslanie tovaru v rámci dohodnutej dodacej doby, za cenu tovaru v čase objednávky, za kvalitné zabalenie tovaru.. Predávajúci neručí kupujúcemu za oneskorenú dodávku tovaru zavinenú kuriérskou službou alebo poštou (alebo udaním nesprávnej adresy kupujúceho), za poškodenie zásielky zavinené kuriérskou službou (v takom prípade je nutné uplatňovať reklamáciu priamo u pracovníka kuriérskej služby, alebo na pošte). Odoslaním elektronickej objednávky kupujúci akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania tejto objednávky, taktiež i platnú cenu objednaného tovaru (vrátane poštovného a balného) uvedenú na internetovej stránke.
Podmínky byly naposledy upraveny: 27.4.2010, 20:29
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu