. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Jana Č. (styleUSA) ID 15949
.
mimibazar.sk/styleUSA
Oblasť: Lučenec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 9.5.2007
Naposledy: 19.10.2018 9:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
43348076
HODNOTENIE 390
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
MILÍ NÁVŠTĚVNÍCI MOJICH STRÁNOK,

Na úvod by sme Vám radi predstavili náš obchodík. Tovar, ktorý ponúkame je nový /pokiaľ nie je v popise uvedené inak/, nepoužitý a 100% originál a pochádza z autorizovaných predajní v USA. Nepredávame napodobeniny, toho sa na našich stránkach nemusíte obávať. Tovar, ktorý ponúkame je kvôli lepšej prehľadnosti rozdelený do albumov na ľavej strane stránky. Ponúkame Vám veľký výber tovaru skladom, hneď k odberu na Slovensku, ktorý nájdete v albume s názvom “SKLADOM“, ostatné kúsky sú na objednávku. Ceny sú uvedené vrátane DPH.

OBJEDNÁVKA :

Všetky objednávky sú považované za ZÁVAZNÉ. Objednaním kupujúci potvrdzuje, že sa oboznámil s obchodnými podmienkami a reklamačným poriadkom a s nimi súhlasí.
Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku alebo jej časť v prípadoch, že objednaný tovar už nie je k dispozícii u dodávateľa a ďalej z iných dôvodov (napr. údaje pri objednávke sú neúplné, tovar je poškodený, apod.). V týchto prípadoch predávajúci informuje kupujúceho a dohodne sa na ďalšom postupe.

ZRUŠENIE OBJEDNÁVKY:

Každá objednávka je záväzná. Objednávky je možno bezplatne a bezdôvodne zrušiť do 24hodin emailom alebo telefonicky. Pokiaľ už ubehlo viac ako 24hodin, účtuje si predávajúci storno poplatok 25% z celkovej ceny objednávky k uhradeniu vzniknutých nákladov.

DODACIE A PLATOBNÉ PODMIENKY:

Platbu je kupujúci povinný uskutočniť do 5tich kalendárnych dní od uzavretia KZ(objednávky) podľa pokynov predávajúceho, ktoré kupujúci dostane mailom. Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku po uplynutí tejto lehoty príp. aktualizovať cenu.

Dodanie tovaru skladom je realizované prostredníctvom Slovenskej pošty a to v čo najkratšom čase, najviac však do 5tich pracovných dní po prijatí platby. Zásielky sú posielané ako doporučený list 1. triedy. POŠTOVNÉ A BALNÉ je uvedené v popise tovaru. Ak si kupujúci žiada zaslať zásielku s poistením alebo prostredníctvom kuriéra, je to možné na náklady kupujúceho, je potrebné predávajúceho o tom včas informovať. Objednaný tovar je možné vyzdvihnúť si aj osobne po predchádzajúcom dohovore.

Pri zasielaní do Českej republiky sa poštovné účtuje podľa taríf Slovenskej pošty.

Lehota pre dodanie tovaru na objednávku je 10-30 dní, závisí od jednotlivých dodávateľov, V niektorých prípadoch sa môže dodacia lehota predĺžiť, a to z dôvodu zdržania zásielky na colnej kontrole, alebo prekážkami pri preprave zásielky poštou.
Predávajúci nezodpovedá za:
a) Oneskorené dodanie tovaru zavinené poštou.
b) Oneskorené dodanie tovaru zavinené nesprávne udanou adresou kupujúceho.

Tovar skladom je možné poslať formou dobierky. Pri posielaní tovaru na dobierku, hradí poštovné a balné v plnej výške kupujúci. Poštovné je účtované podľa taríf Slovenskej pošty. Uskutočnením objednávky došlo k uzatvoreniu kúpnej zmluvy, preto je zákazník povinný tovar prevziať a zaplatiť. Ak si kupujúci zvolil formu platby DOBIERKOU a nezrušil objednávku do 24 hodín od objednania tovaru, zaväzuje sa tento tovar vyzdvihnúť v čo najkratšom termíne od doručenia oznámenia poštou a súčastne tento tovar na mieste uhradiť. V prípade neprevzatia dobierky sa kupujúci zaväzuje uhradiť predávajúcemu škodu, ktorá mu bola spôsobená, teda uhradiť náklady na poštovné a balné za poslanie a za vrátenú dobierku a tiez storno poplatok 25% z celkovej ceny objednávky k uhradeniu vzniknutých nákladov podľa bodu "ZRUŠENIE OBJEDNÁVKY" a to najneskôr do 5 pracovných dní odo dňa vrátenia neprevzatej zásielky.


ODSTÚPENIE OD ZMLUVY :

Odstúpenie od kúpnej zmluvy zo strany kupujúceho v prípade neosobného spôsobu doručenia tovaru (nevzťahuje sa na osobné prevzatie tovaru v mieste predávajúceho). V súlade so zákonom má zákazník právo odstúpiť od zmluvy do 7 dní od prevzatia tovaru. Ak sa rozhodne pre odstúpenie v tejto lehote, musí kupujúci dodržať nižšie uvedené podmienky:
- kontaktovať predávajúceho písomne so žiadosťou o odstúpenie od zmluvy zákonom stanoveným spôsobom, s uvedením predmetu objednávky a dátumu nákupu
- po prijatí žiadosti a jej potvrdení z našej strany, kupujúci tovar zašle (a to najneskôr do 7 dní odo dňa, keď svoje právo odstúpiť od zmluvy uplatnil) späť na našu adresu uvedenú podmienkach predaja a to za nasledujúcich podmienok:» tovar musí byť v pôvodnom nepoškodenom obale
» tovar nesmie javiť známky používania
» tovar musí byť nepoškodený
» tovar musí byť kompletný

- tovar je nutné zaslať spolu s dokladom o kúpe, dostatočne zabezpečený proti poškodeniu (najlepšie v rovnakom obale ako bol doručený), doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu/poškodenie na ceste k nám (doporučene neznamená na dobierku, prevzatie takejto zásielky bude odmietnuté).
- pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru vám peniaze za tovar zašleme poukážkou alebo prevodom na váš účet, a to najneskôr do 15 pracovných dní po doručení tovaru.
V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok nebude možné akceptovať odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy a tovar bude vrátený na náklady odosielajúceho naspäť

ZÁRUKA A REKLAMAČNÝ PORIADOK :

Každá zásielka je pred odoslaním kontrolovaná a preverovaná.
Na tovar sa vzťahuje záručná lehota zo zákona 24 mesiacov. Záruka sa vzťahuje len na výrobné chyby.
Pokiaľ sa na tovare pri jeho používaní prejaví poškodenie, vybavuje sa tento problém v rámci reklamačného konania.
Záruka sa nevzťahuje na:
VADY VZNIKNUTÉ BEŽNÝM POUŽÍVANÍM, NESPRÁVNYM POUŽITÍM VÝROBKU A NESPRÁVNYM SKLADOVANÍM.

Postup pri reklamácii:
1) kupujúci bezodkladne kontaktuje predávajúceho o reklamácii emailom alebo telefonicky
2) potom kupujúci pošle tovar poistene ako doporučený balík (nie na dobierku) na adresu predávajúceho a do zásielky uvedie dôvod reklamácie, adresu a telefonický kontakt
4) kupujúci priloží tiež kópiu dokladu o nadobudnutí reklamovaného tovaru (faktúru)

Vašu reklamáciu vybavíme čo najrýchlejšie, najneskôr do 30 dní od začatia reklamačného konania, teda prevzatia reklamovaného tovaru.

ZÁRUKA NA POUŽITÝ TOVAR
Na použitý tovar neplatí záruka, zopovednosť predávajúceho se vzťahuje len na
vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak vyjde takáta vada najavo
až dodatočne, je stanovená dvanásťmesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim a
na uplatnenie práva zo zopovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa
nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď u konkrétneho inzerátu, alebo v Obchodných podmienkach.



OSOBNÉ ÚDAJE A ICH OCHRANA :

. Osobné údaje a iné dôverné informácie kupujúceho, poskytnuté prevádzkovateľovi prostredníctvom objednávkového formulára, alebo iným spôsobom, slúžia výlučne pre dodanie objednaného tovaru a nebudú ďalej poskytované tretím osobám.

Doklad o kúpe na vyžiadanie.

PRAJEME PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE A TEŠÍME SA NA SPOLUPRÁCU.
S NAŠÍM TOVAROM BUDETE ZARUČENE SPOKOJNÍ.

Predavajuci a zodpovedná osoba : Jana Čemanová

Sidlo a názov firmy :
Jana Čemanová
Malohontská 1567/53
979 01 Rimavská Sobota


IČ: 43348076 (nie som platca DPH)
email: jana.cemanova@azet.sk
telefonický kontakt poskytnem na vyžiadanie

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte nás prosím mailom, na Vaše otázky odpovieme do 72 hodín. Ak odpoveď nedostanete, kontaktujte nás ešte raz.

Ďakujeme za navštívenie našich stránok a prajeme príjemné nakupovanie
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.6.2012, 22:37
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu