. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Veronika S. (Segina7) ID 158218
mimibazar.sk/segina7
Oblasť: Zvolen
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.7.2010
Naposledy: 27.11.2012 0:49
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 66
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vážení nakupujúci .-. tovar ihneď k odberu odosielam v deň pripísania peňazí na účet .-. na dobierku nezasielam .-. aj pri viac položkách platíte len 1 poštovné .-. odpovedám cez e-mail (nie MB), ak Vám nepríde odpoveď, napíšte mi znova prosím
Milé dámy a páni,

podmienky predaja sú nasledovné:

- poštovné a balné - buď napísané v inzeráte, alebo Vám po objednaní dám na výber - obvykle 1,1-1,5 eur pri platbe vopred (doporučená zásielka cez SP), 2 eur dobierka (dobierka len po zálohe). Pri viacerých položkách žiadne alebo len minimálne navýšenie.

- dodanie - ak je pri tovare uvedené, že je ihneď k odberu, tak tovar dodám do pár dní od objednania. Ak je tovar na objednávku, tak obvykle dodávam do niekoľkých týždňov, konkrétnu lehotu na každú vec upresním zvlášť. Objednaný tovar spravidla späť neberiem (nie som obchod, tovar späť svojmu dodávateľovi nemôžem poslať ani reklamovať, ale keď posielam tovar Vám, tak sa uistím, že funguje/vyzerá tak, ako má!!! vždy som ochotná odpovedať na otázky o funkčnosti a prípadne odfotiť, ak ide o tovar ihneď k odberu) - v ústrety môžem vyjsť výnimočne po vzájomnom dohovore za vážnych okolností. Ak čakáte balík a nechodí, hneď mi napíšte a pošlem Vám podacie číslo Vašej zásielky. Som ochotná predať tovar aj osobne v rámci Zvolena.

- platba - vopred na môj účet alebo pri osobnom dodaní. Ak máte obavy zaplatiť väčšiu sumu naraz, stačí zaplatiť vopred zálohu, zvyšok v dobierke, inak na dobierku nezasielam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (na žiadosti o dobierku neodpovedám, poďakujte sa neserioznym nakupujúcim) Vy nemusíte platiť celú sumu vopred a ja mám zálohu.

- priebeh objednávky - objednáte tovar, pošlem Vám údaje k platbe, po pripísaní sumy hneď objednávam (pri tovare ihneď k odberu hneď odosielam) - následne plynie určitá lehota, hlavne ak je lehota niekoľko týždňov prosím o trpezlivosť, pri akýchkoľvek nejasnostiach ma neváhajte kontaktovať. Tovar je pred odoslaním ešte prekontrolovaný a následne Vám bude avizované zaslanie na Vami zadanú adresu.

Ak je nejaký tovar označený v inzeráte určitou značkou, ide o tovar objednaný od oficiálnych dodávateľov, výrobky sú originálne, žiadne napodobeniny.

Rada odpoviem každému na všetky otázky a požiadavky, ale na žiadosti o výmenu objednaného tovaru za iný bez zjavnej príčiny, výmeny za tovaru za tovar, žiadosť o dobierku, vyjednávanie ceny či ignoráciu vyššie popísaných podmienok už nereagujem (kvôli ľuďom, čo sa nudia, tak sa takto bavkajú), ani na opakované rovnaké otázky ohľadne tej istej veci, niekedy si stačí prečítať poriadne inzerát a podmienky. Ďakujem za pochopenie.

Ak ste avizovali platbu a stratíte záujem, tak mi prosím dajte vedieť - stačí napísať ďakujem, už nemám záujem - to je základná slušnosť!! Blokujete záujem iných serióznych záujemcov. Keďže sa slušnosť nepestuje, tovar rezervujem 3 dni od avizovanej platby a potom automaticky postupujem ďalším záujemcom.

Želám pekný nákup :)

Veronika

PS - ODPISUJEM Z E-MAILU A VŠETKÝM (mimo ignorantov, vyrývačov a notorických vyjednávačov), takže ak Vám nepríde moja odpoveď, skontrolujte si prosím e-mailovú schránku alebo mi napíšte znova! ďakujem za pochopenie (niektori neregistrovaní napíšu zle adresu a potom odpoveď nepríde, prípadne sa proste správa stratí, stáva sa to bežne)
Podmínky byly naposledy upraveny: 1.12.2011, 16:55
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu