. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Klára S. (nirenki) ID 155541
.
mimibazar.sk/nirenki
Oblasť: Štúrovo
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.6.2010
Naposledy: 16.7.2023 9:58
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 24
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milé mamičky, slečny, kupujúce.
Som rada, že ste nazreli do môjho albumu. Prosím skôr, ako začnete nakupovať si prečítajte podmienky predaja vo vlastnom záujme. Môj album je určený pre NENÁROČNÝCH zákazníkov a upozorňujem, že je to S E C O N D H A N D !

Predávam zvyčajne použitý tovar, na ktorý sa nevzťahuje záruka. Sú to veci prevažne zánovné, maximálne 1 x oblečené. Keď je niečo obnosenejšie uvádzam to v popise alebo zohľadňujem to v cene. Treba si však uvedomiť, že second hand aj keď je zánovný, niekedy roky stojí v rôznych skladoch a je prechytaný, sadá naň prach a nemôže sa porovnávať s novými vecami z obchodov a noseným oblečením zo skríň. Mám tým na mysli aby sa predišlo sklamaniu náročných zákazníkov, ktorí sa nalákajú na nízke ceny.a po prevzatí tovaru nešetria urážkami, ktoré nie som povinná znášať .

Pri komunikácii so mnou si môžete všimnúť, že vás nebudem nahovárať na kúpu vecí ani nútiť nakupovať v mojom bazáre. Vždy je to lepšie ak od kúpy odstúpite, ako potom dodatočne sa budeme hrať na slovách čo znamená zachovalé atď. Môže sa stať, že niektoré skryté poškodenia prehliadnem ale na všetko je riešenie, dá sa to riešiť civilizovane a nie aroganciou. Minimálne ceny uvádzam z dôvodu, aby obchod bol podľa možnosti obojstranne výhodný. Ak nejakú chybu zbadám okamžite danú vec zlacním, alebo stiahnem z bazáru.

Ak vás niečo zaujíma, rada odpoviem na vaše otázky. Veľkosti vecí sú uvedené pri inzeráte, prípadne premeriam pri vážnom záujme. Nepíšte mi absurdné požiadavky aby som veci nafotila na postave. Figurína, na ktorých sú veci nafotené má slovenskú veľkosť 38 a niekedy musím premeriavať presné konfekčné veľkosti. Tenšie kusy tričká, blúzky zvyknem prepláchnuť, ale mikiny a bundy po zakúpení odporúčam vyprať, nakoľko boli chemicky dezinfikované a niekomu môžu výrazne zapáchať. Nemusíte danú vec za každú cenu kúpiť, ani nikoho nenútim nakupovať. Stav vecí sa snažím popísať ako najlepšie viem.

Zasielam na dobierku, prípadne po prevode peňazí na účet .

Zakúpený tovar neberiem späť.
Radšej sa pýtajte, ak vás tovar zaujíma. Veci rezervujem, ak si o to vyslovene napíšete. Ak sa len informujete o predávaných veciach, nepovažujem to za záväznú objednávku, preto sa nehnevajte, ak vec predám inému, vážnemu záujemcovi. Snažím sa každému maximálne vyhovieť, veci odložím, nie je to problém, počkám aj s platbou.
V prípade nejasností rada odpoviem na Vaše otázky.



Poštovné a balné( treba myslieť na to, že ani mne nedávajú obálky zadarmo)
Poštovné účtujem podľa cenníka Slov. pošty.
doporučene 1,45 e
do 1 kg 1,40 e. - obyčajne, doporučene 2,05 e
do 2 kg 2,40 e. - obyčajne, doporučene 3,05 e

balík do 2 kg - 2.80 e
balík do 0,5 kg - 3,20 e.
Pri vklade v hotovosti prirátajte ešte poplatok 0,50€ za vklad, ktorý si účtuje banka. Za dobierku počítam 2,60 € Cena sa odvíja od váhy zásielky. Nie som ochotná posielať balíky bez podacieho lístka, aby som dodatočne nemusela riešiť straty balíčkov a naťahovať sa či som balíček odoslala alebo nie, prípadne nastala situácia, že pošlem tovar + ešte budem vracať peniaze za to čo sa stratilo. . Takže, prosím zbytočne nenaliehajte aby som balík poslala obyčajnou poštou a neurážajte sa keď niekomu nevyhoviem, zbytočne ma tým okrádate o čas.
Rada vymením, ak ma daná vec zaujíma okrem detských vecí.
Ďakujem za pochopenie.Teším sa na spoluprácu.
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.7.2015, 19:20
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu