. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
ÚČET BOL POZASTAVENÝ
Anna M. - dluhy
Anna M. (LadyAnn) ID 154206
.
mimibazar.sk/ladyann
Oblasť: Malacky
Registrácia: 1.6.2010
Naposledy: 14.7.2012 8:03
Aktualizácia: 30.6.2012 21:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 95
RODINNÉ FOTOGRAFIE 2
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujem, že ste nakukli ku mne do albumov, ak ste si niečo pekné vybrali, postup je nasledovný:

1. VAŠA ZÁVäZNÁ OBJEDNáVKA
2. PLATBA ZA TOVAR NA MôJ ÚČET VOPRED
3. OBJEDNáVKA TOVARU
4. DODÁVKA TOVARU


FAQ

Posielate aj na dobierku?
NIE. A to z jedneho jedineho dovodu, ze tovar hned ako objednavam, tak ho i vyplacam, preto musi byt platba prevedena vopred.

Posielate aj do zahranicia?
ANO. Nemame problem zaslat tovar kamkolvek na svete! Postovne vsak v tomto pripade nie je v cene, ale priratava sa k cene tovaru. Postovne si vyberate vy, da sa pekne vypocitat na stranke posta.sk , v kolonke cennik.

Mozem platit aj pomocou postovej poukazky, alebo zo zahranicia?
Platit mozete akokolvek chcete, treba si vsak vzdy vyzistit poplatky, ktore Vas cakaju v pripade prevodu zo zahranicneho uctu a pod. , tie su plne v kompetencii Vasej banky. V pripade castych platieb z ČR mi boli peniaze zasielane v minulosti aj v cennej obalke.

Kolko trva dodanie?
Doba dodania je cca 2 tyzdne, niekedy 3, vzdy je blissie napisane pri inzerate, kedze tovar je zo zanranicia. Niekedy sa moze vynimocne stat, ze dodavka sa omeska, nie je to chyba z mojej strany, ale zo strany dodavatela alebo posty, ktoru ja zial ovplyvnit nemozem. Robime vsetko preto, aby sa k Vam tovar dostal co najskor!

Mozem tovar vymenit alebo vratit?
NIE. Budem sa opakovat, kedze je tovar zo zahranicia, bol by to prilis dlhotrvajuci a financne naklady proces, preto si treba dobre rozmysliet ci on mate zaujem, aku velkost, farbu a pod. si chcete objednat. Tovar sa vymiena alebo vracia len v pripade, ze ste neobdrazli farbu, velkost, model, ktory ste si objednali, alebo v pripade dodania poskodeneho tovaru, ktory by mal vsak vzdy byt v poriadku, kedze ho pred odoslanim objednavky poctivo kontorlujeme.

Aku kvalitu mozem ocakavat?
Cena vacsinou zodpoveda kvalite, zaroven, neponukame ziadne nekvalitne produkty, napriek tomu ze cast ponukaneho tovaru je vyrabana v Cine, nejedna sa o cinsky tovar z trhu, ktory pozname zo skusenosti zo Slovenska! Dnes je uz bezne, ze sa vsetko vyraba v Cine, dokonca i najvacsie svetove znacky siju svoje oblecenie, topanky v Cine, preto by som chcela upozornit, ze sa nejedna o druhotriedny tovar. Zaroven cena zodpoveda exkluzivnosti tovaru, kedze rovnake alebo podobne modely je na Slovensku tazke zohnat.

Ake mate velkosti? Ake su rozmery? Z akeho materialu je tovar?
Staci napisat na lady.ann022@gmail.com, v pripade akychkolvek otazok ohladom velkost,i materialu, rozmerov a inych, vzdy rada odpoviem, a pokusim sa poskytnut vsetky informacie, ktore mam o vyrobku k dispozicii. Individualne pristupujeme ku kazdemu zakaznikovi a k jeho potrebam, otazkam.

Aku mam zaruku, ze objednany a zaplateny tovar pride?
Venujeme sa predaju oblecenia, topanok, doplnkov znackovych ci neznackovych uz skoro dva roky, referencie od spokojnych zakaznikov su uverejnene i v albume na facebook fun page, ale i na stranke http://www.mimibazar.sk/hodnoceni.php?user=154206, kde svoje hodnotenie napisalo niekolko desiatok zakaznikov. Jedna sa o seriozny predaj a pristup ku zakaznikovi.

Da sa tovar odlozit, v pripade, ze ho nemozem ihned zaplatit?
Tovar sa dá aj odložiť na dobu neurčitú, ale pokiaľ sa bude jednať o posledné kusy a prejaví oň iní záujemca, dávam prednosť rýchlejšiemu a serioznejšiemu jednaniu. Každopádne vždy sa dá a vo všetkom dohodnúť, taže neváhajte a píšte!

Da sa tovar objednat aj neskor? V pripade ze napr. nemam nan teraz peniaze a pod.
ANO. Tovar sa da objednat kedykolvek, ak bude stale v ponuke. Kedze dostupnost sa neustale meni, samozrejme odporucame objednat co najskor, inak by sa mohlo stat, ze Vasa velkost, farba, o ktoru ste mali zaujem, alebo produkt celkovo uz nebude dostupny.

Mate vsetko v ponuke na objednavku k dispozicii?
Vascinou ANO. Ako som spominala, dostupnost sa neustale meni, tovar sa vypredava a doplna. Obratom Vam vsak dam vediet, ci je tovar o ktory mate zaujem momentalne k dispozicii.

Neprisla mi od Vas ziadna odpoved...
Odpovedame vzdy na vsetky Vase maily! Snahou je vzdy odpovedat co najskor, ako sa len da. Niekedy sa v chranke nahromadi kopec mailov, snazime sa postupne odpovedat na vsetky z nich, poprosime Vas teda o kusok trpezlivosti a vopred dakujeme za pochopenie. Zaroven, ak Vam odpoved dlhsiu dobu neprichadza, mohlo sa stat, ze sa mail neodoslal, alebo vratil, skuste si vo vlastnom zaujme tuto informaciu skontrolovat, pripadne odoslat mail este raz alebo z inej mailovej adresy.

Prečo si mam objednat prave od LadyAnn?
1. INDIVIDUALNY PRISTUP KU KAZDEMU ZAKAZNIKOVI! ( Vzdy sa snazim odpovedat na Vase dodatocne otazky ohladom tovaru, poradit Vam a pod.)

2. LADYANN JE LACNEJSIA! ( Znackove vyrobky u nas s najvacsou pravdepodobnostou kupite lacnejsie ako v kamennej predajni, snazim sa ponuknut Vam vzdy co najnissiu moznu cenu !)

3. SUPER TRENDOVÉ KÚSKY! ( Tovar, ktory ponukam je zo zahranicia, takze ho na Slovensku len tak lahko nezozeniete a casto s ajedna o exkluzivne kusky znaciek, ktore sa na Slovensku nedaju zohnat, alebo o neznackove trendove kusky inspirovane celebritami a ich modou. )

4. SERIOZNOST A MNOZSTVO SPOKOJNYCH ZAKAZNIKOV!
V nasom zaujme je vzdy pristupovat k zakaznikom seriozne a odrazom nasho snazenia je i mnozstvo spokojnych zakaznikov, ktori nevahali poskytnut svoje pozitivne referencie na moju adresu)

Ak mate akekolvek otazky, alebo mate zaujem si nejaky tovar objednat, nevahajte ma kontaktovat na lady.ann022@gmail.com!

AK STE SI U MŇA NIEČO OBJEDNALI, BOLI STE SPOKOJNÍ, BUDEM RADA, AK MI ZANECHÁTE POZITÍVNE HODNOTENIE, ĎAKUJEM!

Peniaze za tovar sa posielajú na číslo účtu: 0182642193/0900
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.4.2012, 12:25
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu