. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Alex Z. (PINKHEAD) ID 153680
.
mimibazar.sk/PINKHEAD
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 28.5.2010
Naposledy: 30.4.2016 10:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 506
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Milí zákazníci,

parfumy, ktoré Vám ponúkame sú najobľúbenejšie a najžiadanejšie vône renomovaných svetových výrobcov.

Ručíme Vám za ich kvalitu a za to, že ide o 100% ORIGINÁLNE ZNAČKOVÉ PARFUMY. Všetky, ktoré máme ihneď k odberu odošleme okamžite, ako nabehne platba na účet. Parfumy,kozmetiku a ostatný tovar Vám ponúkame za najnižšie možné ceny.

Balíčky zasielame prostredníctvom Slovenskej pošty ako balík 1.triedy vždy s poistením, takže sa nemusíte báť, keby sa balíček aj náhodou stratil, o peniažky neprídete.

O odoslaní zásielky Vás budeme okamžite informovať. Ak by Vám zásielka neprišla do troch dní od nášho oznámenia, kontaktujte nás. Napíšeme Vám podacie číslo balíčku.
Niekedy sa stáva, že pošta nevhodí do schránky oznámenie, vtedy treba zájsť s týmto podacím číslom priamo na Vašu pobočku SP a informovať sa.

RUČÍME Vám za originalitu parfumov, odoslanie tovaru v rámci dohodnutého termínu, za cenu tovaru v čase objednávky, za dodanie správneho tovaru a jeho kvalitné zabalenie.

NERUČÍME Vám za oneskorenú dodávku tovaru, spôsobenú Slovenskou poštou, a.s. , prípadne za oneskorené dodanie zásielky spôsobené udaním zlej adresy zo strany kupujúceho.

ODPORÚČAME NAKUPOVAŤ S ČASOVOU REZERVOU !!!! Vyhneme sa tak navzájom nepredvídaným stresovým situáciám !!!!

V PRÍPADE EXPRESNÉHO DODANIA TOVARU VÁM PONÚKAME MOŽNOSŤ POSLAŤ TOVAR KURIÉROM SLOVENSKEJ POŠTY, a.s . = 7,5 Eur

Ak zháňate nejaký konkrétny parfumik, alebo kozmetiku, kľudne NAPÍŠTE,veľmi radi Vám poradíme a pokúsime sa ho pre Vás zohnať.

IGNORUJEME MAILY TYPU : či ide naozaj o originál.....kúpim to za takú a takú cenu.... môžem si doma parfém rozbaliť a keď sa mi nebude páčiť vám ho vrátiť....prídem si ku vám parfumy popozerať a ovoňať....doneste mi parfum do školy, nemocnice, Auparku a pod. ...

REKLAMÁCIA : Tovar môžte vrátiť do 7 dní bez udania dôvodu, na vlastné poštovné náklady, v pôvodnom, neporušenom balení !!!!

V prípade poškodenia akceptujeme reklamáciu na tovar len s jeho pôvodným kompletným obalom !!!!!

Preto si tovar po jeho obdržaní dôkladne SKONTROLUJTE !!!!

Reklamáciu za znehodnotený produkt, ktorý bude zákazník reklamovať až po niekoľkých dňoch už neakceptujeme !!!!

Žiaľ, množia sa nám prípady podvodov zo strany zákazníkov , ktorý svojou nedbanlivosťou, zlou manipuláciou,alebo uskladnením znehodnotili tovar , vymieňajú flakóny za atrapy, s odôvodnením, že obal už vyhodili, odstriekajú polovicu obsahu a domáhajú sa výmeny a pod.

Nepoužitý parfum spoznáte podľa toho, že pri prvom použití musíte chvíľu pumpovať , lebo v pumpičke je ešte vzduch a nie kvapalina. Rovnako aj my vieme podľa toho posúdiť, či sa s parfumom už manipulovalo.

VAŠE ČASTÉ OTÁZKY:

ČO SÚ TESTERY?

Testery sú 100 % originálne parfumy (vône ) jednotlivých svetových značiek. Rozdiel medzi testerom a originálnym produktom je len v balení. Testery sú zvyčajne balené do jednoduchej bielej, hnedej, šedej krabičky bez ochrannej fólie a potlače, alebo aj bez krabičky. Môže, ale aj nemusí mať vrchnáčik. Niekedy je originálny obal ( krabička ) mierne poškodený a vtedy ho výrobca predáva už ako tester. Ich veľkou výhodou je cena, pokiaľ si ich zákazník kupuje pre seba a nie ako darček, teda nejde mu o estetické balenie.
Testery v žiadnom prípade nie sú použité, nie je z nich nič odstreknuté, ľahko to spoznáte podľa toho, keď si pred prvým použitím skontrolujete, či nie je v pumpičke kvapalina.
Testery sa používajú v kamenných parfumériách ako skúšobný parfum pre zákazníkov. Sú nepredajné. Predávajú sa len online.

ČO ZNAMENAJÚ SKRATKY A NÁZVY, KTORÉ SÚ UVEDENÉ PRI JEDNOTLIVÝCH PARFUMOCH?

1. čistý parfum sa vyskytuje zriedkavo, predáva sa v malých baleniach a zväčša nemá rozprašovač ( napr. CHLOE 15 ml ) - koncentrácia vonných látok je tu 15 - 25 %
2. PARFUME OIL - parfumové oleje sú ešte koncentrovanejšie 15 - 30 %, vonné látky sú tu rozpustené v oleji, nie v alkohole
3. EDP - eau de parfum - parfumovaná voda, koncentrácia vonných látok 8 - 15 %
4. EDT - eau de toilette - toaletná voda, koncentrácia vonných látok 4 - 10 %
5. EDC - eau de cologne - kolínska voda, koncentrácia vonných látok 2 - 5 %
6. EDF - eau de fraiché - kolínska voda s nízkopercentným alkoholom, koncentrácia vonných látok 3%

ČO JE TO ZLOŽENIE VÔNÍ?

Od konca 19. storočia sa pri výrobe a vývoji vôní používa trojvrstvový systém

* a) tzv. hlava - vrchné tóny, sú to najprchavejšie zložky vône, ktoré veľmi rýchlo, zvyčajne po niekoľkých minútach zmiznú
* b) tzv. srdce - najdôležitejšia súčasť vône, ktorá výdrži aj niekoľko hodín (práve podľa týchto tónov si parfum vyberáme)
* c) tzv. základ - spodné tóny vône vydržia najdlhšie, zvyčajne celý deň na pokožke aj druhý deň ráno


Spôsob platby:
1.Bankovým prevodom na účet
Číslo účtu zašleme až po záväznom potvrdení objednávky.
2.Priamy vklad sumy na účet v banke
3.Peňažná poukážka

Poštovné:
Balíčky zasielame prostredníctvom Slovenskej pošty ako poistený balík 1.triedy., ak nebolo dohodnuté inak .

DOBIERKY : Na dobierku zasielame len registrovyným zákazníkom, ktorý majú viacero kladných hodnotení a odporúčaní.

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV : Vaše osobné údaje neposkytujeme tretím subjektom a slúžia výhradne len pre našu internú potrebu za účelom rýchleho vybavenia objednávky, prípadne na rýchly kontakt so zákazníkom, alebo na ujasnenie si detailov objednávky.

FOTOGRAFIE - použité obrázky sú len ilustračné , farebnosť a potlač na parfumoch , testeroch a sadách, farebné a materiálové prevedenie kozmetických taštičiek a pod. sa niekedy nemusí zhodovať s tovarom, ktorý je inzerovaný, nakoľko pri tovaroch na objednávku vopred nevieme, v akom prevedení nám ho výrobca dodá.



Prajeme Vám príjemné nakupovanie :-)
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.3.2012, 10:41
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu