. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Ľubomíra R. (lubomira.r) ID 153323
Ľubomíra Račková
.
mimibazar.sk/lubomirar
Oblasť: Liptovský Mikuláš
Telefon: 0918616334
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 25.5.2010
Naposledy: 4.10.2022 20:25
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
43890679
DIČ SK1047075656
HODNOTENIE 62
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Informácie :
Ľubomíra Račková, tel. 0918 616 334
lubka.r@centrum.sk


Firma:
Ľubomíra Račková, Športová 1713/3, 03301 Liptovský Hrádok
IČO: 43890679, DIČ1047075656



Po doručení objednávky bude táto objednávka zaevidovaná v systéme predávajúceho a vtedy zároveň vzniká obchodný vzťah medzi predávajúcim a kupujúcim. Najneskôr do 24 hodín(v pracovné dni) sa predávajúci skontaktujte s kupujúcim, overí objednávku, spôsob dopravy a oznámi dodaciu lehotu. V prípade platby bankovým prevodom je kupujúcemu zaslaná mailom faktúra a tovar je dodaný po úhrade faktúry.

Platobné podmienky

Kupujúci je povinný zaplatiť predávajúcemu kúpnu cenu vrátane nákladov na doručenie tovaru prostredníctvom ponúknutých spôsobov platby v objednávke - dobierkou, prevodom na účet. (číslo účtu- Iban : oštová banka)

Cena tovaru je určovaná podľa platného cenníka. Predávajúci sa zaväzuje dodať kupujúcemu tovar za cenu platnú v čase objednania tovaru.

Dodacie podmienky

Objednaný tovar bude odoslaný kupujúcemu poštou - Slovenská pošta.

Predávajúci dodá tovar kupujúcemu v najkratšej možnej dobe. V prípade, že predávajúci nie je schopný dodať kupujúcemu všetok objednaný tovar v dohodnutej lehote, upovedomí o tejto veci kupujúceho v najkratšom možnom čase a oznámi termín dodania.

Za doručenie objednaného tovaru predávajúci účtuje prepravné náklady 1,70 - pri platbe vopred, 2,70 Eur - pri platbe na dobierku a pri objednávke nad 30,- Eur je doprava zdarma.

Pri osobnom odbere sa dopravné neúčtuje.


Zrušenie objednávky z strany predávajúceho

Predávajúci sa vyhradzuje právo zrušiť objednávku alebo jej časť v prípade, ak sa už tovar nevyrába, nedodáva, prípadne sa výrazne zmenila cena u dodávateľa tovaru a nedohodne sa s kupujúcim na náhradnom plnení.

Zrušenie objednávky zo strany kupujúceho

Kupujúci má právo stornovať objednávku bez udania dôvodu pred jej záväzným potvrdením - telefonicky alebo mailom. Po záväznom potvrdení objednávky iba v prípade, že predávajúci nesplní dodacie podmienky.

Kupujúci má právo bez udania dôvodu odstúpiť od zmluvy do 7 pracovných dní odo dňa prevzatia tovaru. Odstúpenie od zmluvy musí byť uskutočnené písomnou formou. Náklady na vrátenie tovaru znáša kupujúci, ktorý je povinný zabezpečiť doručenie nepoškodeného tovaru na adresu predávajúceho. V prípade splnenia podmienok pre vrátenie tovaru bude kupujúcemu vrátená cela suma, ktorú za tovar zaplatil v lehote do 3 pracovných dní odo dňa prevzatia vráteného tovaru predávajúcim
Predávajúci nepreberá vrátený tovar prostredníctvom dobierkovej služby. Kupujúci v prípade vrátenia tovaru je povinný zaslať tovar formou bežného alebo obchodného balíka poštou alebo prepravnou spoločnosťou.

Záruka, reklamácie, vrátenie alebo výmena tovaru

Vo všeobecnosti, pokiaľ v záručných listoch nie je uvedené inak, je záručná doba stanovená na 24 mesiacov alebo zhora ohraničená dátumom spotreby produktu. Reklamovať sa môže len tovar zakúpený u predávajúceho. Pre uplatnenie reklamácie tovaru je kupujúci povinný s chybným tovarom zaslať predávajúcemu aj podpísanú žiadosť o reklamáciu, ktorá obsahuje popis chyby. Reklamovaný tovar musí byť kompletný, s príslušenstvom. Oprávnenie na záruku zánik v prípade, že k chybe došlo mechanickým poškodením výrobku,prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach, nedodržaním noriem .

Reklamácia je vyriešená ihneď, v zložitejších prípadoch do 30 dní od prevzatia reklamovaného tovaru od kupujúceho.

Na použitý tovar sa záruka nevzťahuje, odpovědnost prodávajícho se vztahuje jen na vady, které nebyly uvedeny v popisu inzerátu.

Ďakujeme !
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.4.2017, 14:18
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu