. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Annalies Misura (jesseke) ID 151899
Leuk s. r. o.
mimibazar.sk/jesseke
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 15.5.2010
Naposledy: 6.12.2014 18:01
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
45538956
DIČ SK2023035355
HODNOTENIE 166
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Prevádzkovateľ:

Leuk s.r.o.
Suche Miesto 1802/6
900 25 Chorvatsky Grob
IČO:45 538 956
DIČ: 2023035355
IČ DPH: SK2023035355

Zodpovedná osoba: Annalies Misura
Tel: 0904057115 pondelok – sobota od 08.00 – 18.00
Email: info@kids-world.sk


Osobný odber je možný po dohode na adrese firmy .


Rezervacia
Vecičky posielam tomu, kto si ako prvý tovar rezervuje, prípadne napíše, že ho určite kúpi. Rezerváciu je záväzná, držím ju 5 dní, potom ju ruším. Po predchádzajúcej dohode je možné rezerváciu predĺžiť. Peniažky prosím posielať na číslo účtu : 2740884058/0200. Do poznámky nezabudnite uviesť svoje meno.

Ak zistíte, že o objednanú vec nemáte pre akýkoľvek dôvod záujem - OZNÁMTE MI TO PROSÍM, nenahnevám sa.Ak chcete zrušiť objednávku, oznámte mi to prosím skôr ako doveziem tovar na SK - len v deň objednania tovaru. Vždy je jasne uvedené v každom albume, kedy bude tovar k odberu.


Dodacie podmienky
Objednávka tovaru sa spracováva v priebehu dňa, pričom o vybavení objednávky budete informovaný e-mailom alebo cez sms. Ak platíte prevodom na účet, doba spracovania začína plynúť až po poukázaní čiastky na náš účet.

Tovar Vám dodáme od 2 do najneskôr 15 pracovných dní odo dňa prevzatia Vašej objednávky. V prípade dlhšieho dodania bude zákazník upozornený.

V prípade, že je tovar vyradený z predaja priamo výrobcom, bez toho, aby nás o tom upovedomil, budeme Vás bezodkladne informovať telefonicky alebo mailom.

Tovar doručujeme prostredníctvom Slovenskej pošty (do 2-3 pracovných dní) alebo prostredníctvom kuriéra (doručenie na nasledujúci pracovný deň od odoslania).

Za splnenie dodávky sa považuje dodanie tovaru na miesto odberu, ktoré si kupujúci uviedol v objednávke. Pri preberaní tovaru je kupujúci povinný skontrolovať fyzickú neporušenosť a kompletnosť zásielky a tieto potvrdiť na prepravnom liste. Neskoršie reklamácie na množstvo a fyzické porušenie tovaru nemusia byť akceptované.


Poštovne
Objednaný tovar sa doručuje na Slovensku prostredníctvom Slovenskej pošty.

1. pri nákupe do 70 €

osobný odber (BA, LM - dohoda) 0 €

poštou, do 5 KG 2,50 €

Micro kolobezky, 4,00 €

doručenie kuriérom, platba cez účet 5,00€

Pokiaľ chcete, aby som Vám balík poistila, treba to uviesť hneď pri objednávke a samozrejme treba rátať aj s vyšším poštovným.

Na dobierku zasielam v prípade, ak máte pozitívne hodnotenia, prípadne mi úprimne sľúbite, že ju prevezmete. Za dobierku platite 1 EURO naviac.


Storno objednávky
Storno objednávky zo strany kupujúceho

Kupujúci má právo stornovať objednávku bez udania dôvodu len v deň objednania tovaru. Stornovat môže zákazník tak, že túto skutočnosť oznámi dodávateľovi, a to elektronicky na emailovú adresu info@kids-world.sk.

Storno objednávky zo strany predávajúceho
Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku alebo jej časť v týchto prípadoch:
* objednávku nebolo možné záväzne potvrdiť (chybne uvedené telefónne číslo, nedostupný, neodpovedá na e-maily atd.)
* tovar sa už nevyrába alebo nedodáva alebo sa výrazným spôsobom zmenila cena dodávateľa tovaru. V prípade, že táto situácia nastane, predávajúci bude okamžite kontaktovať kupujúceho za účelom dohody o ďalšom postupe. V prípade, že kupujúci zaplatil už časť alebo celú sumu kúpnej ceny, bude mu tato čiastka prevedená späť na jeho účet alebo adresu v lehote 15-tich kalendárnyych dní.


Vrátenie, výmena tovaru
Výmena, alebo vrátenie tovaru je možné len u nepoužitého tovaru, v originálnom, neporušenom obale spolu s dokladom o kúpe, je možné ju uplatniť po konzultácii s predávajúcim, do 14 dní od prevzatia tovaru kupujúcim. Tovar zaslaný predávajúcemu na dobierku nie je akceptovateľný.

Zákazníkovi je vrátená čiastka znížená o poštovné.


Reklamácia a záruka
1. Kupujúci je povinný tovar dodaný predávajúcim obhliadnuť a prekontrolovať bez zbytočného odkladu. V prípade zistených závad je kupujúci povinný predávajúceho o týchto závadách informovať písomne alebo e-mailom do troch pracovných dní od prevzatia tovaru. V oznámení o reklamácií musí byť uvedený podrobný popis závady. Adresa a kontakty pre reklamáciu sú zhodné s adresou prevádzkovateľa.
2. V prípade poškodenia zásielky prepravcom, je nutné aby kupujúci reklamoval závadu u prepravcu, prípadne s ním spísal reklamačný protokol alebo poškodenú objednávku neprevzal.
3. Do troch dní po obdržaní oznámenia o závadách, predávajúci informuje kupujúceho o následnom postupe, v prípade vybavenia reklamácie u predávajúceho, kupujúci zašle predmet reklamácie poistenou zásielkou.
4. V závislosti na druhu závad a za podmienok stanovených všeobecne záväznými právnymi predpismi t.j. Občianskym zákonníkom a Obchodným zákonníkom v znení neskorších zmien a doplnení, sa má kupujúci domáhať, aby tovar bol opravený alebo vymenený za tovar nový, prípadne može od kúpnej zmluvy odstúpiť a požadovať vrátenie kúpnej ceny.
5. Predávajúci nepreberá zodpovednosť za škody sposobené prevádzkou produktu, funkčných vlastností a škod z neodborného používania produktu, ako aj škod sposobených vonkajšími udalosťami a chybnou manipuláciou. Na vady tohto druhu sa nevzťahuje ani poskytnutá záruka. Vybavovanie reklamácie je zahájené prevzatím závadnej veci od dopravcu či pošty, v prípade osobného uplatnenia reklamácie od dátumu jeho predania.

Reklamácia bude vybavená v zákonnej lehote 30 dní. REKLAMÁCIA na tovar sa vzťahuje, ZÁRUČNÁ DOBA na tovar je podľa platných zákonov, t.j. 24 mesiacov. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie alebo poškodenie tovaru nevhodným používaním. Tiež na použitý tovar sa vzťahuje záruka podľa platných zákonov.



Vopred ďakujem za Vaše objednávky a prajem Vám naozaj príjemné nakupovanie.



Annalies
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.3.2014, 8:53
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu