. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Diana D. (Dius5) ID 14877
.
mimibazar.sk/dius5
Oblasť: Nové Zámky
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.4.2007
Naposledy: 29.5.2023 19:59
Aktualizácia: 5.3.2020 15:05
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1802
RODINNÉ FOTOGRAFIE 23
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Mamicky prosim citajte podmienky predaja pred nakupom !!!! Vecicky z mojho albumu nevymienam. Ceny nezjednavam a hlavne ked je uz cena v zlave, prosim neziadajte este zlavu.Dakujem.
Tovar zaslem po zaplateni peniazkov na ucet, dobierku uz po zlych skusenostiach neposielam, NEZIADAJTE O NU !!!!!!

Taktiez pre zle skusenosti NEROBIM ZIADNE PREDLZENE REZERVACIE.
Rezervujem maximalne 3 dni, ked platba nenabehne, posuvam dalej.

POSTOVNE ZIAL MUSIM AJ JA ZAPLATIT, TAK PROSIM NEZIADAJTE O CENU BEZ POSTOVNEHO !!!! POSTOVNE NEPLATITE MNE, ALE POSTE !!!!!! Na taketo maily uz nebudem ani reagovat.

PYTANIE SA NA VECI, NIE JE REZERVACIA.

MIERY taktiez NEPOKLADAM ZA REZERVACIU,

Posielam vzdy doporucene prvou triedou a vecicky su poistene na 12 eur, co preplati posta. Ak si objednate drahsie veci, je NA VAS, ABY STE SI DALI BALICEK POISTIT a priplatili za postovne.
Za nepoistene balicky NEZODPOVEDAM PRI STRATE.
A poslem balik vacsinou v den ako peniazky nabehnu alebo na druhy den. V piatok na postu nechodim.
Postovne vzdy uvadzam pod inzerat, ak s nim nesuhlasite, neklikajte mi na vecicky.

Veci rada premeriam, ale bola by som rada, keby ste aspon dali vediet, ci sadli. POZOR !!!!!!! MIERY a podobne otazky nepokladam za ZAVAZNU OBJEDNAVKU, tak ak bude dalsi zaujemca, posuvam dalej.
Zial, v poslednej dobe je tu tolko nespolahlivych mamiciek a ja stale cakam na odpovede a platby a unikaju mi zakaznici, ze uprednostnim maminku s realnym zaujmom o danu vec.

Ak o nieco prejavite zaujem,cakam na odpoved max 24 hodin, ak neodpoviete a mam dalsieho zaujemcu, vec posuvam dalej.
Po poslani podkladov k platbe cakam 24 HODIN na odpoved, kedy poslete platbu,ak ziadna reakcia, vec posuvam dalej. Uvadzam to vzdy aj na konci odkazu s podkladmi na zaplatenie.
Ak napisete, ze ste poslali platbu a nenabehne, pisem NEGATIVNE HODNOTENIA. Nakolko dnes nabiehaju peniaze podla novych zakonov na druhy maximalne dalsi den, vyhovorky typu poslala som a neprisli este, neberiem. A uz ma nebavi stale cakat a cakat a citat tie vyhovorky.

Vecicky z mojho albumu NEVYMIENAM a ceny NEZJEDNAVAM a hlavne ked je uz cena v zlave, prosim neziadajte este zlavu. Na take maily NEODPOVEDAM.
Pri vacsich objednavkach ( tyka sa veci skladom po Sofi alebo novych v mojom albume, nie objednavky NEXTU a Georgu ) samozrejme zlavu poskytnem automaticky, ale nie pri 2-3 veciach. Zial stale si pytaju zlavu mamicky, ktory chcu vec za 5 eur a este aj postovne gratis, to zial nie je realne. Samozrejme je to ine pri vacsich sumach.

Predavam vecicky po mojej Sofinke, pripadne kamaratkam, niektore su nove, ktore nestihneme ponosit, alebo nam nesadne velkost, niektore su nosene, pri ktorych vzdy uvadzam stav, vacsinou je velmi dobry, kedze mame toho strasne vela ale pokial nie je uvedene Novy tovar, tak nemozete cakat, ze vecicky budu nove.

Dakujem za vsetky objednavky a tesim sa na dobru spolupracu.

NEXT OBJEDNAVKY PODMIENKY

Kurz je vzdy aktualne vylozeny na mojej stranke. Zaloha na ucte musi byt najneskor v den uzavierky. Ak nebude, vecicky neobjednam,alebo objednam az s dalsou uzavierkou. Dodanie na SK je cca 2 tyzdne. Mam obmedzeny limit. Objednavam pre seba a zvysok do poctu, kvoli preprave, tak sa moze naplnit a vtedy uzavriem objednavky aj skor ako mam uvedeny datum. Vzdy to vypisem na stranke, potom uz objednavky neprijmam. Nenechavajte si to na posledny den uzavierky, pretoze aj zaloha musi byt dovtedy na ucte, BEZ ZALOHY NEOBJEDNAM VECICKY.

Bytove doplnky len po dohode a kurz je vyssi, zalezi od vahy a rozmerov, pretoze je tam nakladnejsia preprava.
Vypredaj je tiez vzdy vyssi kurz a treba pocitat s dodanim 2 az 3 tyzdne.

Tiez poprosim , ak napisem douctovanie za vecicky, ktore uz idu na Slovensko, prosim UHRADIT CIM SKOR, pretoze ja ich uhradzam dopredu a stoja mi v tom moje peniaze za vase veci.
V objednavke musi byt cely kod a velkost zo stranky. Najlepsie ak si date vecicky do kosika a priamo odtial mi to skopirujete. Len si to prosim skontrolujte, lebo mi posielate aj vecicky, ktore su vypredane, alebo maju dlhe dodanie a potom ked napisem, ze dodanie bude dlhsie, tak sa cudujete. Objednam aj vecicky, ktore nie su skladom, ale maju max 2-3 tyzdne dodanie, s dlhsim dodaniem nie, kvoli komplikaciam.
Niekedy vsak aj ked pise , ze je skladom, vecicky pridu neskor. Zial, nie je to moja chyba, next obcas nevyskladni vsetko naraz, ale niektore vecicky pridu neskor. Menia totiz skladove zasoby kazdy den.
Pri objednavani s tym prosim pocitajte.

Postu z Uk neplatite, ale na slovensku samozrejme treba pripocitat podla tarif slov.posty, vzdy posielam ako poisteny balik 1.trieda. Neposielam nepoistene nad 20 eur, ani obycajne, ANI DOBIERKU,neziadajte o to!!!!!!!!!!!!!

Ak si objednavate veci, ktore nie su skladom, musite ratat s dlhsim dodanim, tak si prosim pred poslanim objednavky skontrolujte stav na next stranke. Naozaj ma uz nebavi, ze napisete, ze objednat, aj ked to ma dodanie 5 tyzdnov, a potom uz po 3 tyzdnov sa ma 2x do tyzdna vypytujete, kedy to uz bude a preco to tolko trva a podobne. Ked next napise 5 tyzdnov, musite ratat, ze to je vyse mesiaca + 1 az 2 tyzdne, kym sa to dostane ku mne na Slovenskou !!!!!!!!!!
Niekedy sa vsak moze stat, ze aj ked su vecicky In stock, next ich nevyskladni hned a pridu neskor, tak prosim o trpezlivost. NIe je to moja chyba, ja za to nemozem.Vecicky, ktore su objednane, ja platim vopred, takze urcite pridu, len s dalsou varkou . Vtedy sa vzdy pytam, ci poslat , co mam doma, alebo pockate a poslem spolu. Ak chcete zvlast, samozrejme uctujem aj druhe postovne. Dakujem za pochopenie.


ZALOHU NEVRACIAM, pokial si objednavku rozmyslite.
Tiez si prosim uvedomte, ze vecicky objednavate na VLASTNE RIZIKO, ja som iba sprostredkovatel. Neprijmam reklamacie na tovar,nakolko posielat vecicky naspat do Uk je velmi nakladne. Tak na to pri objednavani myslite. Dakujem za pochopenie.

Zial, kvoli vela nespolahlivych mamiciek, BERIEM ZALOHU 50 %, alebo podla dohody.
OKOLIE NZ, SA, GA moznost osobny odber.

AK nesuhlasite s podmienkami, prosim neposielajte mi objednavku. Dakujem za pochopenie

TESIM SA NA DOBRU SPOLUPRACU :-)
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.3.2014, 9:20
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu