. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Sonia S. (Sonyka1) ID 144071
mimibazar.sk/sonyka1
Oblasť: Liptovský Mikuláš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 21.3.2010
Naposledy: 12.9.2011 15:36
Aktualizácia: 12.8.2011 16:38
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 264
RODINNÉ FOTOGRAFIE 1
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Maminky, rozhodla som sa na cas upustit od predaja Disney hraciek, nakolko som mala s dodavatelom nejake problemy, vdaka ktorym som Vam nestihla dodat tovar tak ako som Vam to slubila. Velmi ma to mrzi.Dakujem kazdej z Vas za nakupik a doveru.
ROZPRÁVKOVÝ SVET DISNEY
Milé mamičky, babičky, starké, staré mami :-)
ďakujem Vám za každý nákup, ktorý ste u mňa už urobili, alebo sa ešte len chystáte u mňa nakúpiť.
Disney tovar, ktorý u mňa nájdete, je naozaj ORIGINÁL, nie je to žiadna licencovaná napodobenina, s ktorými sa denne stretávate v našich obchodoch. Nakoľko ide o originál, aj cena je vyššia. Neplatíte len za značku, ale i za super kvalitu, originálny design, nádherné pestré farby, super materiál, samozrejme za dovoz na Slovensko a mne minimum za to, že ja osobne Disney tovar úplne milujem :-) a rozhodla som sa predstaviť ho aj Vám.:-)
Nechajte sa uniesť čarom rozprávkového sveta Disney a obdarujte svojich drobcov. Určite ich veľmi, veľmi potešíte.

PREČO KUPOVAŤ PRÁVE U MŇA ?
V mojom bazariku nájdete kopec akcii, pri ktorých máte šancu dostať hodnotný Disney darček zadarmo. Pri vianočnej akcii som obdarila 12 mamičiek,pri jarnej akcii svoje prekvapenie obdržali 4 maminky. Ku Dňu detí pošlem 4 milé prekvapká štyrom maminkám, ktoré v mojom bazariku nakúpia v termíne od 21.3. do 21.5.11.

ČÍM VIAC NAKÚPITE, TÝM VYŠŠIU ZĽAVU OBDRŽÍTE.

OBJEDNÁVKY:
Najbližší termín uzávierky objednávok je v dňoch 18-20.5.2011

Tovar objednávam podľa dopytu,minimálne však, keď sa mi nazbiera 15 objednávok, nakoľko dovoz je veľmi drahý, čo sa potom prejavuje aj na poštovnom, ktoré som upravila smerom dole, ale s podmienkou 15 objednávok.
V prípade, že máte o tovar urgentný záujem, rada Vám ho objednám aj skôr, ale cena poštovného bude tým pádom vyššia.

Tovar objednávam len pre tie maminy, ktoré mi svoj seriózny záujem potvrdia platbou vopred, tak aby sa mi úhrada za tovar pripísala na účet najneskôr do dňa uzávierky objednávok.

Doba dodania 16 dní, schválne uvádzam dlhšiu dobu, nakoľko ako aj Vy aj ja som mamina :-) a ešte mám aj takú nevýhodu, že nešoférujem, takže balíčky nosím na poštu pekne v rukách. Je pravdou, že hneď ako dorazí balíček, hneď kontrolujem jeho obsah, sortírujem tovar do balíkov a naozaj sa snažím dodať Vám ho čo najskôr :-)


REKLAMÁCIA:

Reklamáciu NEUZNÁVAM ak ste si Vy kúpu produktu z ničoho nič rozmysleli, sami ste ho /aj neúmyselne/ poškodili, alebo z nejakých príčin sa Vám zrazu nepáči. Hlavne pri oblečení dávajte na to pozor. Peniaze nevraciam, ani tovar nevymieňam. Môžem Vám jedine pomôcť tým, že tovar dám do aukcie a ak si ho niekto vydraží, vrátim Vám vydraženú sumu. V tomto prípade, ale budem vyžadovať navrátenie tovaru čo najskôr, nakoľko nemôžem dražiť tovar, ktorý fyzicky nemám doma.
V prípade, že Vám tovar príde domov( hračky) a nefungujú tak ako majú, prosím o oznámenie čo najskôr, aby som mohla reklamáciu postúpiť dodávateľovi.
Ja osobne poznám originál Disney produkty z Londýna a viem, že tak ako vidíte produkt na fotkách, tak aj produkt v skutočnosti vyzerá...dokonca je ešte krajší, čo mi určite maminy, ktoré u mňa už nakúpili, radi potvrdia :-)

Paušálny poplatok za dovoz z UK - platia zákazníčky, ktoré si objednajú v bazariku iba jednu položku a tam účtujem O,8O €

POŠTOVNÉ SR 1 ks 1.20€
2 a viac ks 2.20 € + podľa váhy a samozrejme sadzieb Slovenskej pošty. Viac info na www.posta.sk
Väčšie balíky posielam kuriérom, ktorý Vám tovar dovezie priamo domov a do 24 hodín od doručenia dodávateľom mne domov. Kurier stojí 3,80 € plus podľa váhy.


Prosím Vás, aby ste mi oznámili, či chcete, aby som Vám tovar poistila, alebo nie. Ak si ho nepoistíte, nebude to moja chyba, ak sa Vám stratí, alebo nebodaj poškodí.
Balíky, ktoré obsahujú tovar zo skla, porcelánu, plastu, posielať ako krehké budem naďalej, či s tým súhlasíte alebo nie. Záleží mi na tom, aby Vám tovar došiel domov v poriadku.Dopláca sa 0.50 € .



Prajem Vám príjemné nakupovanie:-)

Soňa
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.8.2011, 21:08
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu