. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
zuzana m. (zuzumaz) ID 14184
.
mimibazar.sk/zuzumaz
Oblasť: Trenčín
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.4.2007
Naposledy: 27.4.2023 20:29
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 371
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Mile zakaznicky, dakujem a cenim si prejaveny zaujem :)

NOVÝ TOVAR -
- The Body Shop beriem priamo zo závodu a nie z obchodu alebo netu a môže sa stať, že balenie bude odlišné od výrobku ponúkanom v klasickom obchode : môže byť poškodená alebo úplne chýbať nálepka, obrázok na krabičke môže byť odlišný ako je na nete. Krivo nalepená nálepka alebo popísaný obal nemajú vplyv na obsah, obsah je vždy v poriadku a v záruke.

THE BODY SHOP dátum výroby vyrazený - plasticky na každom baleni. To čo je uvedené na nálepke je rok, kedy bol výrobok uvedený do predaja v takom balení. To znamená, že aj je tam uvedené napr. 2002 TRE BODY SHOP... - znamená to, že prvý krát bol výrobok v takom obale uvedený na trh v r.2002 a nie, že bol vtedy vyrobený. DÁTUM VÝROBY JE VŽDY VYRAZENÝ PRIAMO NA KRABIČKE.

Vrátenie tovaru:
V súlade so zákonom o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji (zákon č. 108/2000 Z. z.) môžete tovar zakúpený v našom internetovom obchode vrátiť do 7 pracovných dní od dňa prevzatia tovaru,pričom je nevyhnutné, aby bol v uvedenej lehote jeho list o odstúpení od zmluvy doručený predávajúcemu.

Tovar je potrebné vrátiť na adresu sídla spoločnosti v originálnom balení, kompletný nepoškodený a nepraný. Vrátiť bez udania dôvodu sa dá aj nový tovar, ktorý nemá pôvodný obal, bol vyskúšaný alebo nemá visačky. Potom si predajca môže vrátenú čiastku znížiť o opotrebenie výrobku.
Vrátenie tovaru nám oznámte vopred a uveďte akým spôsobom bude tovar doručený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí zákazník. .
Ak sa rozhodnete pre odstúpenie v tejto lehote 7 dní, prosíme Vás o dodržanie týchto podmienok:
• Kontaktujte nás, že žiadate o odstúpenie od zmluvy s uvedením čísla objednávky, dátumu nákupu a Vaším číslom účtu pre vrátenie peňazí. Ak ste už tovar obdržali a prevzali, zašlite ho späť na našu adresu (viď nižšie)
• tovar musí byť kompletný
• Tovar prosíme, posielajte doporučene , nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu na ceste k nám (doporučene neznamená na dobierku).
• Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar zašleme na Váš účet (najneskôr do 30 dni) po fyzickom obdržaní tovaru.
• V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok nebudeme žiaľ môcť akceptovať odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy a tovar bude vrátený na náklady odosielajúceho.

Objednávku máte možnosť stornovať do 24 hod od objednania a to písomnou formou.

Tovar ktorý je v ponuke je na sklade, posielame ho do troch dní od pripísania platby na účet, väčšinou ale hneď na druhý deň.
V pripade,ze Vasu objednavku nie je mozne vybavit - cize ak je tovar u dodavatelov vypredany budem Vás o tom hneď informovať, v prípade ak už bola platba zaslaná bude táto ihneď vrátená

Na nový tovar sa vzťahuje zákonom stanovená záručná doba a to 24 mesiacov.
Ak zistíte chybu výrobku, na ktorú sa vzťahuje reklamácia počas záručnej doby, zistené chyby nám oznámte čo najskôr e-mailom (zuzumaz@hotmail.com), telefonicky alebo písomne na uvedené kontakty. Reklamácia by mala obsahovať nasledovné informácie:
názov a typ tovaru ktorý reklamujete
dôvod reklamácie (popis vady)
dátum nákupu - číslo objednávky
Záruka sa vzťahuje iba na výrobné chyby. Oprávnenie na záruku zaniká v prípade, že k chybe došlo mechanickým poškodením výrobku, bežným opotrebením veci, nesprávnym použitím a zaobchádzaním, nesprávnym ošetrovaním či prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach.

NOSENÝ TOVAR - tu je kludne možná výmena
- vecičky rezervujem max na 3 dni
- keď sa mamina neozve automaticky rusim rezerváciu a vec posúvam ďalej.
- peniažky prosím posielať na: 1978676553/0200 , VUB Trencin ,pričom do správy prosim uviesť Vaše meno a priezvisko ( hlavne keby ste peniažky posielali z iného účtu )
- pri priamom vklade na účet si k celkovej sume ešte pripočítajte 0,50 €, čo je poplatok banky za priamy vklad
- veci posielam až po nabehnuti peňazí na účet
-cenu poštovného určím až na koniec objednávky podľa tarif Slovenskej pošty
- kúpené veci neberiem späť, ak sa vopred nedohodneme

Na veci použité neplatí záruka, zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na
vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak sa ukáže takáto vada až dodatočne, je stanovená 12 mesačná lehota pre vytknutie vady kupujúcim a pre uplatnenie práva zo zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď u konkrétneho inzerátu, alebo v podmienkach predaja.


Prevázkovateľ:
MD GROUP s.r.o. zodpovedná osoba Zuzana Mažonasová
Južná 34, 911 08 Trenčín
IČO: 36828467, nie sme platci DPH
Kontakt pre informácie, otázky, objednávky apod.:
zuzumaz@centrum.sk

alebo telefonicky na čísle 0911 330 319 v prac. dňoch od 9,00 – 16,00 hod.



PRÍJEMNÉ NAKUPOVANIE
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.9.2015, 13:28
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu