. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Klára T. (enrmar) ID 140883
Baliza s.r.o.
mimibazar.sk/enrmar
Oblasť: Bratislava
Telefon: 0903692288
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.3.2010
Naposledy: 4.10.2017 6:11
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
45663726
DIČ SK2023086395
HODNOTENIE 41
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
BLOGY 0
Všeobecné obchodné podmienky

Zaslaním objednávky na tovar dáva zákazník súhlas s týmito všeobecnými obchodnými podmienkami.

Predávajúci: Baliza s.r.o.

Kupujúci: Fyzická alebo právnická osoba, ktorá svojou objednávkou vstúpila do obchodného vzťahu s predávajúcim.

Kúpna zmluva, na základe ktorej je uskutočnený predaj tovaru predávajúcim kupujúcemu, vzniká okamihom potvrdenia objednávky predávajúcim. Objednávku (ďalej len „Objednávka“) sa zadáva pomocou www.mimibazar.sk

v Kupujúci si môže objednať akýkoľvek tovar, ktorý je v ponuke www.mimibazar.sk





OBJEDNÁVANIE TOVARU

Kupujúci si tovar môže objednať korektným vyplnením objednávky na www.mimibazar.sk

Po odoslaní objednávky dostane kupujúci odkaz s informáciou o zaevidovaní objednávky. Následne po overení objednaného tovaru, odošle predávajúci potvrdenie objednávky tovaru s podrobnými informáciami o doručení podkladov, ktoré sú potrebné k realizácii objednávky. Predávajúci môže kupujúceho kedykoľvek kontaktovať dodatočne správou za účelom overenia objednávky alebo doplnenia prípadných požadovaných informácií.

Po potvrdení objednávky vznikne zmluvný vzťah medzi kupujúcim a predávajúcim. Kupujúci sa tým zaväzuje objednaný tovar zaplatiť vopred - celú kúpnu cenu, vrátane prepravných nákladov, podľa platných obchodných podmienok a predávajúci sa zaväzuje kupujúcemu tovar dodať v súlade s platnými obchodnými podmienkami.

v Kupujúci zaslaním objednávky potvrdzuje pravdivosť a správnosť údajov.


PLATOBNÉ PODMIENKY A CENY



Kupujúci sa zaväzuje vykonať platbu za tovar cez www.mimibazar.sk


Ak zákazník neuhradí objednaný tovar do 2 dní od potvrdenia objednávky, predávajúci ma právo zrušiť výrobu tovaru pre kupujúceho a označiť objednávku za neplatnú (odstúpiť od zmluvy). Zároveň zaniká obchodný vzťah medzi kupujúcim a predávajúcim.


Platné ceny tovaru sú uvedené pri jednotlivých položkách.

Cena produktu zahŕňa vždy 1 grafický návrh.


Predávajúci garantuje dodanie tovaru za cenu, ktorá bola uvedená čase objednania tovaru.

V prípade uhradenia ceny za tovar a nedodania potrebných podkladov na vyhotovenie tovaru v primeranej lehote, zmluvný vzťah zaniká a kupujúci má právo na vrátenie zaplatenej sumy.


DODACIE PODMIENKY



Objednaný tovar bude odoslaný kupujúcemu zvoleným spôsobom – kuriérom.
Tovar bude odoslaný v rámci lehoty uvedenej na www.mimibazar.sk
v Kupujúci sa môže priebežne informovať o stavu objednávky.

Na objednávke začíname pracovať až po doručení všetkých potrebných podkladov v požadovanej kvalite a kvantite.

Pokiaľ nie je uvedené pri jednotlivých produktoch inak, doba spracovania objednávky a odovzdania tovaru kupujúcemu je 14 pracovných dní od prijatia platby a doručenia všetkých potrebných podkladov v požadovanej kvalite. Tovar sa považuje za odovzdaný jeho odoslaním na prepravu.

V prípade, ak nastanú neočakávané okolnosti, ktoré zabránia predávajúcemu dodať tovar v dodacej lehote, má predávajúci právo primerane predĺžiť termín dodania; v tomto prípade nenesie predávajúci zodpovednosť za vzniknuté škody.

V prípade, že nebudeme schopní odoslať tovar v uvedených lehotách, budeme Vás kontaktovať prostrednictom www.mimibazar.sk, za účelom oznámenia termínu odoslania.

Za poštovné a balné objednaného tovaru predávajúci účtuje náklady vo výške:
Balíky zasielame GEIS .sk

Doprava v rámci SR:

6,00 Eur 0kg-20kg

10,00 Eur 21kg-30kg

V prípade iných rozmerov sa ceny za prepravu riadia platným cenníkom spoločnosti GEIS.Parcel SK. S.r.o.; http://www.geis-group.sk/sk/Parcel/Vnutrostatna-preprava/Cennik


Doprava do zahraničia:
Do zahraničia je možné posielať tovar iba pri platbe vopred.
Balíky zasielame Geis Parcel SK s.r.o.. Cenník platný pre medzinárodnú prepravu:

http://www.geis-group.sk/sk/Parcel/Medzinarodna-preprava/Cennik

Pri nadrozmernom náklade Vás budeme o cene za dopravu informovať pred potvrdením objednávky.


UPOZORNENIE: Kupujúci je povinný skontrolovať zásielku, teda tovar ako aj jeho obal bezprostredne pri jeho doručení. V prípade, že kupujúci zistí, že tovar alebo obal tovaru je mechanicky poškodený, je povinný túto skutočnosť oznámiť dopravcovi a za jeho prítomnosti skontrolovať stav tovaru. V prípade zistenia poškodenia tovaru pri jeho prevzatí kupujúcim je ten povinný ihneď pri prevzatí tovaru vyhotoviť záznam o rozsahu a povahe poškodenia tovaru (škodový zápis), ktorého správnosť potvrdí dopravca. Na základe takto vyhotoveného záznamu doručeného predávajúcemu môže predávajúci po uzavretí škodnej udalosti s dopravcom poskytnúť odstránenie poškodenia tovaru, zľavu na tovar alebo v prípade neodstrániteľných poškodení tovaru, dodať kupujúcemu nový tovar.

Reklamácie mechanického poškodenia tovaru zapríčineného prepravou, prevzatie ktorého bez vád potvrdil kupujúci pracovníkovi kuriérskej služby, nebudú predávajúcim uznané ako oprávnené a plnenie z takejto reklamácie nebude kupujúcemu poskytnuté.

VRÁTENIE TOVARU

V zmysle § 12 ods. 5 písm. c) zákona č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v platnom znení, po prevzatí tovaru spotrebiteľ nemôže odstúpiť od zmluvy, nakoľko ide o zhotovenie tovaru podľa individuálnych a špecifických požiadaviek spotrebiteľa a tovaru určeného osobitne pre jedného spotrebiteľa.

REKLAMÁCIE

Reklamovať sa môže len tovar zakúpený u predávajúceho.

Kupujúci je povinný reklamovať zjavné vady (dodanie iného výrobku, množstiev, a pod.) najneskôr do piatich dní, inak jeho nárok na reklamáciu zaniká. Skryté vady (výrobné, materiálové a pod.) je kupujúci povinný reklamovať bezodkladne od okamihu ich zistenia, najneskôr však do 24 mesiacov od prevzatia výrobku.

Pre uplatnenie reklamácie tovaru je kupujúci povinný spolu s vadným tovarom zaslať predávajúcemu aj podpísanú žiadosť o reklamáciu, v ktorej uvedie popis vady. Pre uznanie reklamácie je nutné zaslať aj kópiu daňového dokladu, na základe ktorého bol tovar nadobudnutý.
Reklamovaný tovar musí byť kompletný, s príslušenstvom, s návodom, a pod.
Reklamácia bude vyriešená do 30 dní od prevzatia reklamovaného tovaru predávajúcim. Vyriešenie oprávnenej reklamácie v záručnej dobe je bezplatné.
Záručná doba na tovar zaniká v prípadoch, že k vade došlo nesprávnym zaobchádzaním s výrobkom, mechanickým poškodením, prevádzkou v nevhodných podmienkach alebo neoprávneným zásahom do výrobku a pod. Zo záruky sú tiež vyňaté vady výrobku spôsobené živelnou pohromou a vyššou mocou.
Reklamácie sú vybavované v súlade so zákonom č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji a v prípade právnických osôb Obchodným zákonníkom.

Na dodaný tovar poskytujeme záruku 24 mesiacov, životnosť produktov môže byť kratšia.


Záverečné ustanovenia



Za obsah prenášaných obrazových a hudobných súborov zodpovedá výlučne kupujúci samotný. U všetkých podkladov (fotografie, videá a pod.) dodaných kupujúcim, ako aj pri archivovaní obrazových údajov sa predpokladá, že kupujúci vlastní potrebné autorské alebo iné práva. Následky z prípadného porušenia týchto práv nesie sám kupujúci. Kupujúci súčasne s objednaním tovaru vyhlasuje, že obsah prenášaných obrazových súborov nie je v rozpore s platnými trestnoprávnymi právnymi predpismi.

Obchodné podmienky tvoria neoddeliteľnú súčasť objednávky.



Predávajúci a kupujúci sa dohodli, že komunikácia medzi nimi bude uskutočňovaná najmä cez www.mimibazar.sk

Na vzťahy neupravené týmito všeobecnými obchodnými podmienkami sa vzťahujú príslušné ustanovenia Občianskeho zákonníka, zákona č. 22/2004 Z. z. o elektronickom obchode a o zmene a doplnení zákona č. 128/2002 Z. z. o štátnej kontrole vnútorného trhu vo veciach ochrany spotrebiteľa a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení zákona č. 284/2002 Z. z. v znení neskorších predpisov a zákona č. 108/2000 Z. z. o ochrane spotrebiteľa pri podomovom predaji a zásielkovom predaji v platnom znení. Na vzťahy neupravené týmito všeobecnými obchodnými podmienkami, ktoré vznikli medzi predávajúcim a kupujúcim, ktorým je obchodná spoločnosť alebo fyzická osoba – podnikateľ, sa vzťahujú príslušné ustanovenia Obchodného zákonníka.

Tieto všeobecné obchodné podmienky nadobúdajú účinnosť voči kupujúcemu odoslaním elektronickej objednávky kupujúcim.

Kupujúci zaslaním objednávky potvrdzuje, že si tieto všeobecné obchodné podmienky prečítal a v celom rozsahu s nimi súhlasí.

V Bratislave, dňa 1. januára 2016
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.4.2016, 18:41
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu