. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Jana V. (vyzdoba-dekoracie) ID 137561
Jana Vetráková-Kňazíková
.
mimibazar.sk/vyzdoba-dekoracie
Oblasť: Brezno
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.2.2010
Naposledy: 13.5.2016 13:59
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
44641249
HODNOTENIE 202
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ďakujeme za záujem!

V prípade, že Vás náš tovar zaujal, prečítajte si prosím naše podmienky predaja.


I. Prevádzkovateľ

Jana Vetráková-Kňazíková (Ďalej len "dodávateľ")
Kolkáreň 5/8
976 81 Podbrezová

ICO: 44 641 249
DIC: 1070154118
Nie som platcom DPH!

Kontaktné údaje
Telefon: + 421 911 340 460 - 8.00 - 18.00 h.
E-mail: vyzdoba.dekoracie@gmail.com

Zodpovedná osoba: Jana Vetráková

II. Objednávka a uzavretie kúpnej zmluvy

1. Všetky objednávky podané prostredníctvom tejto stránky sú považované za záväzné. Podaním objednávky kupujúci potvrdzuje, že sa zoznámil s reklamačným poriadkom a týmito obchodnými podmienkami a že s nimi súhlasí.

2. Objednávka je návrhom kúpnej zmluvy. Kúpna zmluva skutočne vzniká v momente prevzatia objednaného tovaru kupujúcim.

3. Miestom dodania tovaru je adresa uvedená kupujúcim v objednávkovom formulári.

4. Vlastnícke práva prechádzajú na kupujúceho zaplatením kúpnej ceny.

5. Vyplnením registračného formulára, alebo záväznej objednávky v rámci internetového obchodu, kupujúci dáva predávajúcemu súhlas k uchovávaniu a zhromažďovaniu osobných údajov o kupujúcich a ich nákupoch.

6. Každá objednávka je potvrdená formou e-mailovej správy zaslanej na adresu uvedenú kupujúcim.

7. V cene za tovar nie je uvedené poštovné a balné. To je rátané podľa taríf SP. Bližšie informácie ohľadom poštovného viď dole nižšie.

8. Objednávku môžete stornovať do 3 hodín od jej odoslania písomnou formou.


III. Expedícia

1. Ak nie je uvedené v popise objednaného tovaru inak, všetok tovar je vyexpedovaný do dvoch pracovných dní po pripísaní platby na bankový účet. V prípade dobierky po obdržaní záväznej objednávky. V prípade neschopnosti dodať objednaný tovar si predávajúci vyhradzuje právo objednávku stornovať.

2. Predávajúci si vyhradzuje právo na predĺženie expedičnej doby v prípade, ak tovar nie je skladom. O prípadnej dlhšej expedičnej dobe alebo nemožnosti tovar dodať je kupujúci ihneď informovaný prostredníctvom e-mailu. Zásielky sú odosielané prostredníctvom Slovenskej pošty.

IV. Reklamácia a záruka

1. Kupujúci je povinný tovar dodaný predávajúcim obhliadnuť a prekontrolovať bez zbytočného odkladu. V prípade zistených závad je kupujúci povinný predávajúceho o týchto závadách informovať písomne alebo e-mailom do troch pracovných dní od prevzatia tovaru. V oznámení o reklamácií musí byť uvedený podrobný popis závady. Adresa a kontakty pre reklamáciu sú zhodné s adresou prevádzkovateľa.

2. V prípade poškodenia zásielky prepravcom, je nutné, aby kupujúci reklamoval závadu u prepravcu, prípadne s ním spísal reklamačný protokol alebo poškodenú objednávku neprevzal.

3. Do troch dní po obdržaní oznámenia o závadách, predávajúci informuje kupujúceho o následnom postupe. V prípade vybavenia reklamácie u predávajúceho, kupujúci zašle predmet reklamácie poistenou zásielkou.

4. V závislosti na druhu závad a za podmienok stanovených všeobecne záväznými právnymi predpismi t.j. Občianskym zákonníkom a Obchodným zákonníkom v znení neskorších zmien a doplnení, sa má kupujúci domáhať, aby tovar bol opravený alebo vymenený za tovar nový, prípadne môže od kúpnej zmluvy odstúpiť, ak sa tovar nedá opraviť a požadovať vrátenie kúpnej ceny.

5. Predávajúci nepreberá zodpovednosť za škody spôsobené prevádzkou produktu, funkčných vlastností a škôd z neodborného používania produktu, nedodržania odporúčaného ošetrovania materiálu výrobku, ako aj škôd spôsobených vonkajšími udalosťami a chybnou manipuláciou. Kupujúci môže požiadať predávajúceho o upresnenie niektorých vlastností, materiálu, či rozmerov e-mailom. Kupujúci je povinný si tovar pri prevzatí od prepravcu ihneď skontrolovať. Vybavovanie reklamácie je zahájené prevzatím závadnej veci od dopravcu či pošty, v prípade osobného uplatnenia reklamácie od dátumu jeho predania.Reklamácia bude vybavená v zákonnej lehote 30 dní. Pre posúdenie splnenia tejto lehoty je rozhodujúci deň predania veci či písomného vyjadrenia k reklamácii prepravcu /pošty/.

Ponúkaný tovar slúži len na dekoratívne účely a nemá preto hygienické atesty na styk s potravinami a na použitie v potravinárstve a v stravovacích zariadeniach. Žiaden tovar nie je určený pre deti a zvieratá a nemá pre tento účel potrebné atesty hračiek. Pri používaní tovaru sa vždy riaďte pokynmi vyobrazenými či spísanými na tovare. Predávajúci nenesie žiadnu zodpovednosť za škody alebo ujmu na zdraví spôsobenou nesprávnym použitím alebo zámenou nami predávaného tovaru za potraviny.

V. Záruka

Predajca poskytuje na výrobky predané touto internetovou predajňou v súlade s ustanoveniami Občianskeho zákonníka záruku v dĺžke 24 mesiacov.
Záručná doba začína prevzatím tovaru od prepravcu.
Záručná doba sa vzťahuje len na vady materiálu či chyby výroby.
Záruka sa nevzťahuje na opotrebenie výrobku pri používaní, nesprávne ošetrovanie výrobku a vady výrobku vzniknuté jeho používaním.
Nárok na záruku zaniká pri mechanickom poškodení výrobku /pôsobenie tepla, vody, roztrhnutie atď. /
Záruka na výrobok zaniká ak je výrobok poškodený nesprávnym či nešetrným používaním, zanedbanou či nesprávnou údržbou. Záruka zaniká ak je výrobok používaný k inému účelu ako bol vyrobený.

VI. Vrátenie, výmena tovaru

Všetok tovar zobrazený v našej ponuke je nový. Jeho výmena, alebo vrátenie je možne len v originálnom, neporušenom obale spolu s dokladom o kúpe, je možné ju uplatniť po konzultácii s predávajúcim, do 7 pracovných dní od prevzatia tovaru kupujúcim.
Tovar zaslaný predávajúcemu na dobierku nie je akceptovateľný.
Zákazníkovi je vrátená čiastka na účet banky.

VII. Cena

Ceny sú uvádzané konečné pre zákazníka bez poštovného.

VIII. Ochrana osobných údajov

V zmysle zákona č. 428/2002 Zb. z. o ochrane osobných údajov. Prevádzkovateľ internetového obchodu sa zaväzuje, že osobné dáta, ktoré poskytne kupujúci prostredníctvom objednávkového formulára nebudú bez súhlasu vlastníka týchto dát akokoľvek poskytovať tretej osobe a nepoužije zverené osobné dáta na komerčnú ponuku nesúvisiacou s propagáciou tohto internetového obchodu. Súčasne sa zaväzuje k tomu, že na prianie zákazníka kedykoľvek jeho osobné dáta vymaže zo svojej databázy.

IX. Dodanie tovaru a platobne podmienky

Minimalna vyska objednavky je 5 € - zasielky nasledne zasielame prostrednictvom:

1. Slovenska posta (len platba vopred) - postovne je nasledne uctovane podla tarif SP.


2. Kurier UPS - platba vopred = 3,50€, dobierka = 4,50€


X. Záverečné ustanovenia

Odoslaním objednávky prostredníctvom tejto stránky kupujúci bez výhrad akceptuje všetky ustanovenia obchodných podmienok v znení platnom v deň odoslania objednávky, ako aj v deň odoslania objednávky platnú cenu objednaného tovaru / spolu s poštovným/ uvedenú v internetovom obchode, ak nebola v konkrétnom prípade preukázateľne dohodnutá inak. Odoslanou objednávkou /návrhom kúpnej zmluvy/ je kupujúci neodvolateľne zaviazaný zaplatiť za objednaný tovar / pozri platobné podmienky / a tovar pri doručení prevziať.

XI. Nevyzdvihnuté zásielky

V prípade, že sa neprevzatá zásielka vráti späť, zákazníkovi nezaniká povinnosť uhradiť náklady spojené s dopravou tovaru a balného. Poštou mu bude doručená faktúra na úhradupoštovného.

Prajeme príjemné nakupovanie!

Jana Vetráková-Kňazíková
Podmínky byly naposledy upraveny: 11.11.2013, 13:36
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu