. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Júlia S. (spagetka2009) ID 127961
.
mimibazar.sk/spagetka2009
Oblasť: Spišská Nová Ves
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 11.12.2009
Naposledy: 20.9.2021 8:04
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 60
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Ahojte ,

ďakujem za to, že ste nahliadli ku mne do albumu a že prípadne máte záujem o niečo z mojej ponuky na Mimibazáre.
U mna máte istotu,ze ponúkané veci,aj tie,ktoré sú nosené sú v najlepsom stave - na moje oblecenie vzdy dávam pozor a snažím sa ho udrziavat v tip-top stave (samozrejme,na prípadné chybicky,ci nedostatky upozornujem vopred v popise, príp.prilozím aj detail.foto).

Samozrejme,nemozem vám zarucit aj napriek správnym rozmerom ci vám vecičky budú sediet a ci budú pohodlné podla ocakávaní,ale mozem vám zarucit to,ze ak by predsa len nesedeli( co sa velkostne týka obuvi) a budete mat opodstatnený dovod,tak nieje problém ich v NEPOŠKODENOM stave obratom max.do 2 dní od prevzatia balíka vrátit (tovar posielam vzdy prostredníctvom elektronickeho podacieho systému ,ktorý ma informuje o stave odoslanej zásielky ,ci bola dorucená a pod. ,takze viem presne kedy daný balícek dosiel - presný dátum aj čas prevzatia) .

VELMI DOLEZITE ! : vrátenie tovaru akceptujem len vopred PO DOHODE v maily pred odoslaním zásielky! Pri kazdej mojej inzertnej ponuke máte uvedený detailný popis a tiez fotografie(rozmery, znacky, materiálové zlozenie , prípadne ak je nejaký nedostatok - je spomenutý a tiez odfotený na detajlnej fotke.Ak máte nejasnosti ohladne niecoho, informujte sa vopred PRED ODOSLANÍM a ja rada odpoviem a informujem.Preto si kúpu vopred dobre premyslite, dakujem za pochopenie).

Tiez pre vacsiu istotu a z pochopitelných dovodov po DOHODE VOPRED - preberiem vrátený tovar len ako POISTENÚ ZASIELKU(na hodnotu vráteneho tovaru) a do VLASTNYCH RUK.
Náklady za poštovné a za prípadný bankový poplatok 0,50 eur (pri bankovom vklade na úcet v hotovosti) si hradíte sami .Akonáhle mi príde vrátený tovar v NEPOŠKODENOM stave ,poslem peniazky bankovým prevodom.POZOR ! : vrátený tovar zaslaný na dobierku NEPREBERIEM (nakolko mám s tým negatívne predchádzajúce skúsenosti = vrátený tovar mi prisiel od neserioznej záujemkyne poskodený a nenositelný a nemohla som ho viac ponúknut na mojej stránke). Dakujem za pochopenie!

*Taktiez chcem pripomenút ,ze vrátenie tovaru nieje mozné pri tovare vydrazenom na mojich aukciách.*

*pri objednaní 3 ks a viac naraz = 3 rozne ponuky oblecenia alebo doplnkov spravím výhodnú ponuku (nezarátam postovné a balné a pod.) *



Podmienky predaja sú nasledovné :

Tovar posielam hned po nabehnutí platby na môj bankový účet, číslo ktorého vám zašlem v prípade záujmu(nezabudnite prosím ,že pri vkladaní peňazí v hotovosti na účet je poplatok,ktorý mi strhávajú z účtu ,preto vás poprosím PRI VKLADANI NA UCET V HOTOVOSTI PRIRATAJTE 0,50 EUR) Ďakujem !
Posielam vopred infomail o zaslaní balícka,aby ste vedeli kedy ho mozete ocakávat ,)



Poštovné :

Podľa platných tarif (záleži od hmotnosti zasielaného tovaru).Samozrejme všetko sa dá vopred dohodnúť.
! Zásielky posielam zásadne DOPORUCENE, pretoze je to istejsie a poistené slov.postou a aby sa predislo zbytocným problémom pri moznej strate zásielky pocas prepravy.

*Ak si prajete zaslat tovar EXTRA, t.j. ako urýchlenú zásielku, na dobierku alebo pod.(pri ktorých sú postové náklady vyssie) poprosím vopred poslat mail - samozrejme este pred vykonaním platby na úcet. Dakujem za pochopenie! *


Ak má niekto 100%-tný záujem, nemám problém danú vec zarezervovat .
Vzdy rada vyhoviem a výjdem v ústrety nakupujúcim,som seriozny a korektný clovek.

Za pochopenie vopred ďakujem a dúfam, že budete spokojné a prajem príjemné nakupovanie ! :-)

S pozdravom Julka
Podmínky byly naposledy upraveny: 31.3.2015, 17:36
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu