. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Michaela K. (Moderní rodičia) ID 12616
.
mimibazar.sk/Modernirodicia
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 6.3.2007
Naposledy: 27.9.2018 22:17
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
41859952
HODNOTENIE 1300
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
BLOGY 18
Dobry den prajem,

som rada,ze ste prejavili zaujem o moje ponukané vecičky na bazáriku.

V mojich albumoch predávam prevažne veci nosené mnou a mojou rodinou (nájdu sa aj veci nenosené, ktoré sú síce nové, ale chýba visačka, či boli 1x preprané)- tu sa jedná o súkromný predaj nadbytkových vecí.
Rozhodla som sa rozšíriť svoju ponuku aj o sprostredkovanie predaja nového tovaru- oblečenia na objednávku, podľa aktuálnej ponuky od kvalitných výrobcov detského a dámskeho textilu.Tento tovar je označený ako "NOVÝ TOVAR na objednávku" - na tento zakúpený tovar dostanete potvrdenie o kúpe a vzťahujú sa naň všetky záruky stanovené zákonom o internetovom predaji.

Prevádzkovateľ obchodu:
Sídlo Firmy: Mgr.Michaela Kalaninová, Budapeštiaska 5, 04013 Košice
IČO: 41 859 952
DIČ: 1074900926
Mail: michaela.kalaninova@gmail.com
telefon: +421 904 334 090 (telefonický kontakt prosím využiť len v nutnom prípade)


OBJEDNANIE TOVARU:
-pri objednaní tovaru je nutné napísať vami požadovanú veľkosť, farbu, prípadne dané označenie výrobku.
-Stornovať objednávku môže kupujúci emailom do 24 hodín od odoslania objednávky. Objednávky potvrdené predávajúcim po tomto termíne sú záväzné!

PLATBY:
Kupujúci je povinný riadne a včas zaplatiť kúpnu cenu za tovar,ktorého objednávku predávajúci potvrdil, ako aj náklady na prepravu objednaného tovaru(poštovné). Balné hradí predávajúci (účtujem si 10cent/balík).Tovar zasielam cca 2 až 3 dni v týždni, samozrejmosťou je informatívny email o poslaní balíčka. Zasielam prostredníctvom Slovenskej pošty. osobný odber len po vzájomnej dohode.
Poštovné je vždy podľa taríf pošty a to nasledovne: (od 1.1.2013)
- list do 500g - 1,45€
- list do od 501g do 1000g - 2,05€
- balík do 2kg - 2,80€
- balík od 2kg do 5 kg - 3,20€
- poistenie proti strate podla taríf SP (cena je závislá od výšky poistného)

Každý balík v hodnote nad 20eur dávam poistiť prosti strate. Ak s tým nesúhlasíte, musíte ma na to upozorniť a v prípade, že si vyberiete možnosť, že si balík nedáte poistiť, ja za jeho stratu nezodpovedám a v prípade, že by sa balík stratil, bude Vám vyplatená suma podla podmienok Slovenskej pošty (max.12eur) v lehote 30dní od podanie reklamácie na pošte, ak bude samozrejme vaša žiadosť posúdená slovenskou poštou ako "opodstatená".

Dodanie tovasru je prostredníctvom Slovenskej pošty - po úhrade tovaru na účet buď prevodom na účet alebo priamym vkladom.
Za účelom identifikácie platby uvedie kupujúci do poznámky svoje priezvisko.
Faktúra na kúpnu cenu vystavená predávajúcim slúži zároveň aj ako daňový doklad a dodací list a bude odoslaná, resp.odovzdaná kupujúcemu spolu s tovarom.

DODACIE PODMIENKY:
Dodávky objednaného tovaru budú podľa dostupnosti produktov a prevádzkových možností predávajúceho realizované v čo najkratšom termíne, z pravidla do 3-5 pracovných dní po pripísaní platby za tovar na účet predávajúceho.
Predávajúci má právo zrušiť objednávku v prípade, ak nieje možné zabezpečiť objednaný tovar. O tejto situácii bude informovať kupujúceho bezodkladne emailom alebo telefonicky a vráti obratom kupujúcemu uhradenú sumu v plnej výške.

ZÁRUKA, REKLAMÁCIE A VRÁTENIE TOVARU:
Záručná doba je 24 mesiacov a začína plynúť od prevzatia veci kupujúcim. Reklamácie sa nevzťahujú na vady spôsobené neodborným používaním v rozpore s návodom na používanie,mechanickým poškodením a opotrebením,živelnými pohromami(vodou,ohňom,bleskom atď).
Kupujúci je povinný doručiť reklamovaný tovar predávajúcemu čistý,mechanicky nepoškodený. Predávajúci vybaví reklamáciu do 30 dní.

Kupujúci má právo vrátiť tovar v lehote do 7 dní od jeho prevzatia bez udania dôvodu.
Kupujúci je povinný doručiť tovar predávajúcemu čistý,mechanicky nepoškodený,v originálnom balení a na vlastné náklady.

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV A ZÁVEREČNÉ USTANOVENIA:
Osobné údaje kupujúceho(meno,priezvisko,adresa,email,tel.kontakt)slúžia len pre komunikáciu predávajúceho s kupujúcim,preto nebudú zverejňované a poskytnuté iným osobám.
Objednaním tovaru z mojho bazárika dáva kupujúci súhlas s týmito všeobecnými obchodnými podmienkami.

Ak potrebujete ďalšie informácie o ponúkanom tovare neváhajte ma kontaktovať.

PS: V bazáriku nájdete aj nosené oblečenie a veci, ktoré predávam z domácnosti ako súkromná osoba. Tieto veci sú riadne popísané, preto treba riadne čítať popis, aby sa predišlo prípadným nedorozumeniam. Na tento tovar sa NEVZŤAHUJE ZÁRUKA.
Reklamacie uznám v prípade, že som chybu urobila v popise ja, nežiadajte vrátiť peniaze ked vam vec nesadne, pretože sme na bazáriku :-) a rada Vam vecicky premeriam a odpoviem na všetky otázky ohladom stavu alebo veľkostí - ak sa vopred nedohodneme inak
Zodpovednosť prodávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim a nebol o nich pri predaji informovaný. Pokiaľ takáto vada výjde najavo až dodatočne, je stanovená 12-mesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim a na uplatnenie práva zo zodpovednosti za vady. Zodpovednost prodávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď v konkrétnom inzeráte alebo všeobecne v obchodných podmienkach.
- Vyhradzujem si právo uprednostniť záväznú objednávku pred nezáväznou typu- mala by som záujem.. poprosím pomerať...atď.) alebo uprednostniť stále zákazníčky, ktoré kupujú viacero vecí naraz, lebo sa môže stať, že dannú vec nestihnem stiahnuť z ponuky a tak by mohlo dôjsť k nedorozumeniu...
- Pri neprebratí zásielky či nezaplatení objedaných vecí píšem negatívne hodnotenie či ODKAZ na NESPOLAHLIVÚ KUPUJÚCU. Vždy sa však snažím najprv s kupujúcou niekoľkokrát spojiť aby som nemusela negatívne hodnotiť, stačí komunikovať. Milé zákazníčky, vážim si každú jednu z Vás a je pre mňa cťou s Vami spolupracovať.

Ďakujem za prejavenú dôveru, verím,že budete spokojná.

S pozdravom,
Mgr. Michaela Kalaninová
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.2.2013, 20:27
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu