. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
ÚČET BOL POZASTAVENÝ
opakované nerespektování podmínek inzerce
anton m. (tony1979) ID 125227
.
mimibazar.sk/tony1979
Oblasť: Dubnica nad Váhom
Registrácia: 26.11.2009
Naposledy: 7.10.2011 17:28
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 215
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vítam Vás u mna v bazáriku...spolupracujem s kristínak.(keira5) ID 82512 nakuknite na tieto krásne vecičky..má iný tovar !!!....prosím Vás pred nákupom čítajte PODMIENKY PREDAJA!!!! a všetky odkazy na stránke !!dakujem
Podmienky predaja...prosím pozorne čítajte !!!!!!!!!

JAPAN oblečenie
********************
Tovar:
je nový, nepoužitý. Objednávaný a priamo zasielaný na Vašu adresu z Ázie, alebo Číny. Všetky informácie o tovare sú uvedené na MMB, tovar nemám fyzicky doma, som len sprostredkovateľ.

Veľkosť:
u každej fotografie sú uvedené miery, tak prosím premerjate..většina oblečenie je veľkostne S, M,L ale niektoré sú aj vo velkosti XL alebo XXL.

Fotografie:
Som len sprostredkovateľ, nenesiem zodpovednosť ak sa tovar v skutočnosti líši od vystavenej fotografie. Myslí sa tým, že farba je trošku bledšia alebo tmavšia, alebo na obrázku vyzerá napr, kabátik hrubší a vskutočnosti je tenší..niektoré foto skresluje a preto na to upozornujem..

Cena:
platí sa vopred prevodom na účet. NA DOBIERKU NEPOSIELAM !!!!

Poštovné a doba dodania
Cena poštovného v prípade zaslania jedného balíka s viacerými zakúpenými predmety je nasledovné:
1 kus: 5,7 - Eur
2 kusy: 9,7-Eur
3 kusy: 13,7-Eur
4 kusy: 17,7-Eur
Každý ďalší kus + 4 - Eur
Doba dodania je 10-50 pracovných dní od objednania. Tovar je posielaných prioritnou leteckou poštou a je vyexpedovaný do 3-5 pracovných dní od objednania. Podla skúseností chodia balíčky do tých cca 30 prac dní od vyexpedovania zo zahraničia.


Medzinárodnú prepravu nemôžem bohužiaľ nejako ovplyvniť a taktiež nenesiem zodpovednosť za dlhšiu dobu dodania.!!!! Majte prosím toto na pamäti, tovar ktorý je odoslaný nejde nejako zastaviť ani keď trvá dlhšie dodanie balíčka zo strany pošty ako je obvyklé, tak ma prosím nežiadajte o vrátenie platby z dôvodu napr balíček bol odoslaný, je to už 4 týždne a stále tu nie je , už nechcem čakať.
Všetky odoslané balíčky sú evidované, takže možno zistiť kde sa približne nachádza a overiť, či bol odoslaný. Dodávateľ uvádza dodanie u prioritné cesty až 30-50 pracovných dní a u ekonomickej až 80 pracovných dní. Je potrebné tieto lehoty brať na vedomie.


Platba:
platba celej sumy vopred na slovenský účet. Na DOBIERKU NEPOSIELAM !!

Objednávka:
Tovar je posielaný priamo z výrobne, tak môže mať neodstrihnuté nite, nemusí mať rozžehlené švy , niekedy sa nájde aj neprešítý švík (rozpáranie ) ceny su nízke, takže to podlieha aj kvalite.. berte to prosím na vedomie...(čo nie je dôvod na reklamáciu). Pri Vašej objednávke je kontrolovaný stav, či je tovar skladom. Taktiež sa može stať ohladom miery, že niesu úplne presné možu sa odlišovať 2-3 cm, vzhladom šitia v inej krajine a iným velkostiam ako su tu na slovensku.

Clo a ostatné poplatky
Tovar je posielaný tak, aby nepodliehal clu. Ale podľa skúseností sa niekedy stáva, že balík je zadržaný colnicou (aj keď hodnota balíčka nepodlieha clu). V tomto prípade nenesiem zodpovednosť za danú situáciu. CLO a COLNE POPLATKY PLATI KUPUJUCI . Ak Vám balíček zadržia na pošte. Kontaktuje ma prosím a napíšte mailovú adresu, pošlem doklady ohladom Vašej objednávky.. Stalo sa to iba raz, že bol balíček zadržaný, ale pre istotu informujem.

Vrátenie tovaru:
Tovar je možné vrátiť do 7 pracovných dní.
Ak nie ste spokojní s tovarom, nesedí Vám veľkosť, strih alebo ste mali inú predstavu, tak môžete tovar vrátiť. V tomto prípade sa POŠTOVNÉ NEVRACIA !!!. Myslí sa tým suma 5,7 €..atd ak sa platí za viac kusov je tam zlava..Vracia sa len suma čisto za tovar...!!! Tovar je potrebné zaslať spať na adresu, ktorú napíšem NAJNESKOR DO 7-dmich pracovních dní... !!!! Tovar musí byť riadne zabalený, hlavne s pôvodnými vysačkami , v pôvodnom obale, v akom ste ho obdržali po prijatí ako nový tovar !!! inak tovar už neberiem spať !!! Po obdržaní vráteného tovaru, tovar skontrolujem a ak je v povodnom stave a s vysačkami vraciam sumu za tovar . Suma bude spať vrátená na Váš účet najneskor do 15 dní. Keďže je poštovné vysoké, tak odporúčam predať tovar ďalej.

Majte prosím na pamäti, že som len sprostredkovateľ nákupu a ponúkam tovar ktorý som nikdy nevidela a vychádzam z informácií ktoré mám od dodávatela.Objednáváte si veci, ktoré sami vidíte.Nikoho do nákupu nenútim a nenesiem zodpovednosť že tovar nezodpovedá fotografii alebo že bola uvedená zlá informácia. Taktiež veci nejdu cezo mna, idu priamo od dodávatela ku zákazníkovi, balíčky nebalím ani ich obsah nevidím. Môže sa niekedy stať, že sa tovar zamení napríklad číslo M objednám a pošlu L... stalo sa to len 1 x, ale je možné všetko, nikto nieje dokonalý..ak by ste dostali inú velkosť ako máte objednanú, prosím kontaktujte ma..

PROSIM ČITAJTE MOJE ODKAZY VŠETKY ČO MAM NA STRANKE!!!!!!

SPOLUPRACUJEM . s kristína k.(keira5) ID 82512 nakuknite k nej na krásne vecičky.. má iný tovar ako ja !!!

....
Niektoré veci mám priamo k odberu, tak su k dodaniu ihned. Objednávka sa dá zrušiť do 24 hodín, potom už nie, ak sa neozvete dovtedy a ja tovar objednám a budete ho chcieť neskor zrušiť, považujem to za porušenie a tým pádom udelujem negatívne hodnotenie...

Šatičky na mieru, sa NEDAJU vrátiť, kedže su ušité priamo na Vašu postavu, takže sa NEVRACAJU !!!!!!!

Dakujem, že ste si prečítali moje podmienky predaja a verím, že u mna nájdete to, čo hladáte.. želám príjemné nakupovanie a dúfam, že budete spokojný...
Podmínky byly naposledy upraveny: 26.5.2011, 20:10
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu