. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Janka Z. (xfenix) ID 12481
.
mimibazar.sk/xfenix
Oblasť: Senec
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 3.3.2007
Naposledy: 6.10.2023 14:09
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 459
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
OBCHODNÉ PODMIENKY

KONTAKT

Ing. Janka Zácsiková – EBEA.SK
Lichnerova 37A
903 01 Senec
IČO: 44201486
DIČ: 44201486

Kontaktovať nás môžete mailom na adrese: ebea@ebea.sk, alebo prostredníctvom odkazu cez stránku mimibazar.sk nepretržite. Odpoveď na Vašu požiadavku Vám poskytneme do 24 hodín.


I. OBJEDNÁVKA

Kúpna zmluva, na ktorej základe je realizovaný predaj tovaru predávajúcim kupujúcemu vzniká na základe záväzného potvrdenia objednávky. Za záväzné potvrdenie objednávky sa považuje potvrdenie telefonické alebo e-mailové po predchádzajúcom odoslaní elektronickej objednávky.

V prípade tovaru na objednávku predávajúci v prípade ak nie je schopný objednaný tovar dodať, prípadne dodať jeho časť, postupuje v súčinnosti s nakupujúcim - v prípade nemožnosti dodania objednaného tovaru v celku alebo jeho časti je možné vrátiť obdržanú platbu zákazníkovi, alebo za obdržanú čiastku vybrať iný tovar. Postup je výsledkom dohody oboch zmluvných strán.

II. STORNO OBJEDNÁVKY

Storno objednávky zo strany kupujúceho: je možné len do záväzného potvrdenia objednávky.
Predávajúci si vyhradzuje právo zrušiť objednávku alebo jej časť v prípadoch ak tovar sa už nevyrába alebo nedodáva alebo sa výrazným spôsobom zmenila cena dodávateľa pre daný tovar.

III. ODSTÚPENIE OD KÚPNEJ ZMLUVY (zásielkový obchod)

Odstúpenie od kúpnej zmluvy zo strany kupujúceho v prípade neosobného spôsobu doručenia tovaru:
V súlade so zákonom máte ako zákazník právo odstúpiť od zmluvy do 7 dní od prevzatia tovaru.

IV. DODACIE PODMIENKY

Dodávky predmetu plnenia (objednaného tovaru) budú podľa dostupnosti produktov a prevádzkových možností predávajúceho realizované v čo najkratšom možnom termíne, zvyčajne do 1-5 pracovných dní od záväzného potvrdenia objednávky, pri tovare na objednávku v súlade s informáciami uvedenými v popise tovaru.

Náklady na poštovné:
1 položka: Poštovné 1. trieda doporučene – 1,30 EUR
2 položky: Poštovné 1. trieda doporučene – 1,40 EUR
3 a viac položiek: Poštovné 1. trieda doporučene – 2 EUR za zásielku

Poštovné na dobierku: 2,50 EUR za zásielku.


V. ZODPOVEDNOSŤ ZA VADY TOVARU A ZÁRUKA

Pred prevzatím a zaplatením zásielky z pošty, si ešte na mieste skontrolujte či zásielka nie je poškodená. V prípade rozsiahleho poškodenia (roztrhnutý obal, deformácie a iné rozsiahle poškodenie) odporúčame zásielku neprebrať.

Záručná doba
Na predávaný tovar, pokiaľ nie je určené inak, je poskytovaná zákonná záručná doba 24 mesiacov. Dokladom o predaji je faktúra, ktorá slúži zároveň ako dodací a záručný list. Záručná doba začína plynúť v deň odovzdania tovaru k doručeniu Slovenskej pošte.

Reklamácia sa vzťahuje len na:
- preukázateľné výrobné chyby spôsobené výrobcom, ktoré boli zistené ihneď po dodávke tovaru, alebo počas jeho používania (napr. chýbajúce časti, roztrhnutý odev, prasknutý obal a podobne.)

Reklamácia sa nevzťahuje na:
- chyby spôsobené užívateľom počas bežného používania tovaru, opotrebovanie spôsobené nesprávnym alebo nevhodným užívaním výrobku.

Záruka na použité veci
Na použité veci neplatí záruka. Zodpovednosť predávajúceho sa vzťahuje len na vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak sa vada prejaví až dodatočne, je stanovená dvanásťmesačná lehota pre oznámenie vady kupujúcim a na uplatnenie práva zodpovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané pri konkrétnej ponuke, alebo všeobecne v obchodných podmienkach.


VI. OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Vaše údaje chránime pred zneužitím a zaručujeme Vám že nikdy neposkytneme tretiemu subjektu:
- Vaše kontaktné informácie,
- údaje o Vašich nákupoch.

Registráciou zákazníka súhlasíte, že môžete byt informovaný o novinkách v našom internetovom obchode e-mailom. Ak si naďalej nebudete želať tieto informácie, kontaktujte nás prostredníctvom kontaktného formulára so žiadosťou o ukončenie ich zasielania.

Internetový obchod Ebea.sk sa v plnej miere riadi zákonom č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch.
Podmínky byly naposledy upraveny: 31.1.2011, 16:02
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu