. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Miruška B. (miruška) ID 1104
.
mimibazar.sk/minik
Oblasť: Žarnovica
Telefon: 0907/485170
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 12.10.2005
Naposledy: 16.4.2024 18:30
Aktualizácia: 14.12.2022 8:00
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 4386
RODINNÉ FOTOGRAFIE 20
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 10
RECEPTY 37
NÁVODY 0
Milé mamičky aj nemamičky,ďakujem za prejavený záujem,veľmi ma teší, že Vás zaujal môj tovar... Všetko sú kvalitné kúsky za BEZKONKURENČNÉ CENY!!!!

Všimnite si, že predávam niekoľko rokov a pri mojich hodnoteniach si môžem dovoliť tieto podmienky...

1.V prvom rade Vás chcem UBEZPEČIŤ, ŽE U MŇA SA NAKUPUJE KVALITNE, SERIÓZNE, RÝCHLO A BEZPEČNE:) , poštovné účtujem zvlášť.

2.Rozmery posielam na požiadanie, avšak ak je záujemca ked aj 3. v poradí a má záujem o vec aj bez merania-uprednostním ho...

3. Tovar zasielam až po prevedení peniažkov na môj úcet.

4. Neakceptujem reklamácie tovar bol poškodený,viem čo posielam a ak nejaká vada na tovare je tak upozorňujem na to v popise.

5. Môžme sa na výmene tovaru vopred dohodnúť, ak by napríklad nesadla veľkosť.


6. Tovar rezervujem 24 hodín po prvom kontakte ( napr. premeranie, zloženie materiálu a pod...) ak mi do tej doby nepotvrdíte pretrvávajúci záujem, istotne ma ospravedlníte, ak tovar posuniem ďalšiemu záujemcovi,-pokiaľ je ktorému:)

7. Ceny mám pevne stanovené /pokiaľ sama neupozorním na zľavu :o) / tak prosím o ich akceptovanie a poštovné + balné si TREBA pripočítať / tovar posielam v plastových obálkach a tie tiež niečo stoja/ tak mi PROSÍM nepíšte či môže byt tovar bez poštovného. Keďže mi to píše už pomaly každá 5- zákazníčka, nebudem na také odkazy reagovať, ďakujem za pochopenie...


8.Balíčky posielam po úhrade platby na môj bankový účet hneď nasledujúci deň ako mi úhrada príde na účet.

9.Čo sa týka straty balíka, resp. jeho poškodenia, v takomto prípade nenesiem zodpovednosť ja, nakoľko posielam balíky vždy doporučene + podľa dohody medzi mnou ako predávajúcou a Vami ako kupujúcou stranou. V prípade straty, poškodenia podám reklamáciu na Slovensku postu. V prípade uznania reklamácie, Vám ako poškodenej strane vyplatím sumu, ktorú mi vyplatí Slovenska pošta. V prípade, že reklamácia nebude vybavená kladne, za to žiaľ nezodpovedám, Pokiaľ máte záujem, aby sa predišlo takýmto nepríjemnostiam, je najlepšie si balík poistiť.

10.Tovar na objednávku nevymieňam, nemám ho ako vymeniť , hoci by som veľmi rada.
Môžem vám akurát pomôcť ho predať, posunúť....Veľmi rada poradím ako viem, spokojná som vtedy, ak ste spokojné aj vy, ale:
Tovar si objednávate dobrovoľne... Nikoho do objednávky nenútim, preto prosím, zvážte čo si objednávate ...
Tovar na objednávku nekontrolujem, ako mi príde hneď posielam ďalej. Ak sa teda nájde na veci nejaká vada (dierka,párajúci sa šev a pod....), riziko nesiete vy, pretože ako som už spomínala tovar nazad neberiem. Ak tovar nezodpovedá vyobrazenému obrázku, za to takisto nemôžem, mám na stránke len tie fotky, ktoré si uverňuje GEORGE, ak by náhodou bol na veci iný odtieň farby, alebo by celkovo nezodpovedal tovar vašej predstave, tiež to nie je moja chyba.

11. nezabudnite prosím pri každej objednávke uviesť adresu, predídete tak zbytočnému zdržaniu,a píšte mi prosím cez MIMIBAZAR, maily nie sú vždy spoľahlivé:),

Dodanie vecí na objednávku je cca do 3 týždňov. Od neregistrovaných maminiek a maminiek bez hodnotenia požadujem zálohu, žiaľ kvôli zlým skúsenostiam. Inak zálohy neberiem. Tovar sa snažím poslať čo najskôr po obdržaní peniažkov. Na poštu chodím min. 3 x týždenne.
Tovar kde mám napísané - IHNEĎ k odberu, je okamžite na predaj a dodanie je okamžité. Ak by chcel niekto tovar, ktorý nemám na stránke, poprosím poslať foto alebo popis emailom.




Prajem Vám pekné ráno, pekný deň a tým čo prídu pozdejšie na PC tak pekný večer. Miruška
Podmínky byly naposledy upraveny: 9.11.2013, 11:53
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu