. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Miroslava K. (Krasne Brušká) ID 105514
Krásne Bruška
.
mimibazar.sk/krasnebruska
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 24.7.2009
Naposledy: 3.4.2013 14:51
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
40258017
HODNOTENIE 46
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Predavajúci a zodpovedná osoba : Ing. Miroslava Kardošová

Sídlo a názov firmy :
Ing. Miroslava Kardošová - Krásne Bruška
Štítova 9
040 01 Košice
- adresa je čisto distribučná, nie je to kamenný obchod.
IČO: 40258017
DIČ: 1048015408

KONTAKT:

tel: +421 903 135 270 - nonstop
info@modalux.sk
info@krasnebruska.sk
- na maily odpovedám obratom

V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte ma prosím mailom, na všeky otázky odpoviem do 24 hodín. Ak odpoveď nedostanete, kontaktujte ma prosím ešte raz.

Ďakujem za prečítanie mojich nasledovných obchodných podmienok, prajem príjemné nakupovanie.

Mirka






VŠEOBECNÉ USTANOVENIA

Všeobecné obchodné podmienky záväzne upravujú vzťahy medzi predávajúcim a kupujúcim pri predaji a kúpe tovaru prostredníctvom objednávky tovaru kupujúcim u predávajúceho, pri dodaní a prevzatí objednaného tovaru a platbe za objednaný tovar. Odoslaním, resp. uskutočnením objednávky vyjadruje kupujúci súhlas s obchodnými podmienkami, je s týmito podmienkami oboznámený a údaje uvedené v objednávke sú pravdivé a úplné.

Predávajúci:

Ing. Miroslava Kardošová - Krásne Brušká
Štítová 9, 040 01 Košice
IČO: 40258017
DIČ: 1048015408


Kupujúci (objednávateľ): fyzická osoba, ktorá je plne spôsobilá na právne úkony, a ktorá si objednala tovar u predávajúceho. Kupujúci je navrhovateľom na uzatvorenie zmluvy s predávajúcim.

Objednávkou sa rozumie objednanie si tovaru kupujúcim u predávajúceho prostredníctvom internetového obchodu www.modalux.sk a www.krasnebruska.sk. Objednávka je návrhom na uzatvorenie zmluvy predloženým objednávateľom (kupujúcim), ktorý sa potvrdením zo strany predávajúceho stáva zmluvou.

Zmluvou sa rozumie kúpna zmluva uzatvorená medzi predávajúcim a kupujúcim.

Tovarom sa rozumejú všetky produkty uvedené v ponuke internetového obchodu www.modalux.sk a www.krasnebruska.sk.

OBJEDNÁVANIE TOVARU

Kupujúci môže uskutočniť objednávku tovaru u kupujúceho prostredníctvom internetového obchodu www.modalux.sk a www.krasnebruska.sk alebo môže uskutočniť telefonickú objednávku na telefónnom čísle 0903 135 270. Objednávka je vo všetkých prípadoch záväzná. Podmienkou pre platnosť objednávky je vyplnenie všetkých povinne označených údajov v objednávkovom formulári. Objednávka, ktorá nebude obsahovať všetky povinné údaje, nemusí byť predávajúcim akceptovaná.
Predávajúci potvrdí objednávku elektronickou poštou. Predávajúci nezaručuje, že objednaný tovar je v dobe objednávky na sklade.

ZRUŠENIE OBJEDNÁVKY:

Každá objednávka je záväzná. Objednávky je možno bezplatne a bezdôvodne zrušiť do 24hodin emailom alebo telefonicky. Pokiaľ už ubehlo viac ako 24hodin, účtuje si predávajúci storno poplatok 25% z celkovej ceny objednávky k uhradeniu vzniknutých nákladov.

CENY, PLATOBNÉ PODMIENKY A SPôSOB PLATBY

Ceny uvedené na stránke internetového obchodu www.modalux.sk sú platné v čase objednania tovaru. Ceny neobsahujú poštovné a balné náklady. Platnosť nového cenníka začína dňom jeho zverejnenia na internetovej stránke. Zmena cenníka nemá žiaden vplyv na skôr potvrdené objednávky, pokiaľ nie je uvedené inak.

Objednávateľ uskutoční platbu za objednaný tovar zaplatením dobierky pri jej prevzatí alebo prevedením platby vopred na bankový účet do troch dní od obdržania potvrdenia objednávky s príslušnými údajmi k platbe:

VÚB, a.s. Košice, Letná 2, 040 01 Košice
číslo účtu: 2570820851/ 0200
Variabilný symbol: zadajte prosím číslo Vašej objednávky

Až do úplného zaplatenia ceny objednaného tovaru objednávateľom zostáva objednaný tovar vo vlastníctve predávajúceho.

DODANIE TOVARU

Objednaný tovar bude zaslaný prostredníctvom vybranej zásielkovej služby na meno a adresu objednávajúceho v rámci Slovenskej Republiky. Dodanie tovaru od 15 - 30 pracovných dní. Kupujúci bude telefonicky alebo mailom informovaný o najbližšom možnom termíne dodania. Pokiaľ kupujúci nebude s dátumom dodania súhlasiť, môže od zmluvy odstúpiť. Odstúpenie od kúpy však musí byť predávajúcemu oznámené.

ODSTÚPENIE OD ZMLUVY :

Odstúpenie od kúpnej zmluvy zo strany kupujúceho v prípade neosobného spôsobu doručenia tovaru (nevzťahuje sa na osobné prevzatie tovaru v mieste predávajúceho). V súlade so zákonom má zákazník právo odstúpiť od zmluvy do 7 dní od prevzatia tovaru. Ak sa rozhodne pre odstúpenie v tejto lehote, musí kupujúci dodržať nižšie uvedené podmienky:
- kontaktovať predávajúceho písomne so žiadosťou o odstúpenie od zmluvy zákonom stanoveným spôsobom, s uvedením predmetu objednávky a dátumu nákupu
- po prijatí žiadosti a jej potvrdení z našej strany, kupujúci tovar zašle (a to najneskôr do 7 dní odo dňa, keď svoje právo odstúpiť od zmluvy uplatnil) späť na našu adresu uvedenú podmienkach predaja a to za nasledujúcich podmienok:» tovar musí byť v pôvodnom nepoškodenom obale
» tovar nesmie javiť známky používania
» tovar musí byť nepoškodený
» tovar musí byť kompletný

- tovar je nutné zaslať spolu s dokladom o kúpe, dostatočne zabezpečený proti poškodeniu (najlepšie v rovnakom obale ako bol doručený), doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu/poškodenie na ceste k nám (doporučene neznamená na dobierku, prevzatie takejto zásielky bude odmietnuté).
- pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru vám peniaze za tovar zašleme poukážkou alebo prevodom na váš účet, a to najneskôr do 15 pracovných dní po doručení tovaru.
V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok nebude možné akceptovať odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy a tovar bude vrátený na náklady odosielajúceho naspäť.

POŠTOVNÉ

Výška poštovného predstavuje 3,50 € pri odoslaní tovaru prostredníctvom Slovenskej pošty (platba na dobierku), pri platbe vopred na bankový účet výška poštovného predstavuje 2 € (zaslanie tovaru doporučene prostredníctvom Slovenskej pošty). Pri zaslaní tovaru kuriérom poštovné predstavuje 8,00€ ako pri platbe na dobierku, tak aj pri platbe vopred na bankový účet.

Pri objednávke tovaru nad 75 € bez poštovného bude Vaša zásielka odoslaná ZADARMO. Zľava na poštovnom sa nevzťahuje pre poštového kuriéra.

Pri hodnote objednávky vyššej ako 150 Eur vyžadujeme platbu vopred na účet.

NEPREBRATIE ZÁSIELKY

V prípade, že zákazník zásielku nepreberie v stanovenej odbernej lehote a zásielka sa nám vráti späť - zásielku mu opätovne nepošleme a nebudú vybavené ani ďalšie jeho objednávky. Ak si však zákazník nestihol, nemohol tovar prevziať, kontaktujte nás a informujte o tomto vopred. Zásielku vám na požiadanie pošleme opäť - po zaplatení dodatočných expedičných nákladov.

OCHRANA OSOBNÝCH ÚDAJOV

Údaje zadávané kupujúcim pri objednávke tovaru považuje predávajúci za dôverné a nebudú poskytnuté tretím subjektom s výnimkou partnerov zabezpečujúcich platobný styk, resp. dodanie tovaru.

ZÁRUKA A REKLAMAČNÝ PORIADOK :

Každá zásielka je pred odoslaním kontrolovaná a preverovaná.
Na tovar sa vzťahuje záručná lehota zo zákona 24 mesiacov. Záruka sa vzťahuje len na výrobné chyby.
Pokiaľ sa na tovare pri jeho používaní prejaví poškodenie, vybavuje sa tento problém v rámci reklamačného konania.
Záruka sa nevzťahuje na:
VADY VZNIKNUTÉ BEŽNÝM POUŽÍVANÍM, NESPRÁVNYM POUŽITÍM VÝROBKU A NESPRÁVNYM SKLADOVANÍM.

Postup pri reklamácii:
1) kupujúci bezodkladne kontaktuje predávajúceho o reklamácii emailom alebo telefonicky
2) potom kupujúci pošle tovar poistene ako doporučený balík (nie na dobierku) na adresu predávajúceho a do zásielky uvedie dôvod reklamácie, adresu a telefonický kontakt
4) kupujúci priloží tiež kópiu dokladu o nadobudnutí reklamovaného tovaru (faktúru)

Vašu reklamáciu vybavíme čo najrýchlejšie, najneskôr do 30 dní od začatia reklamačného konania, teda prevzatia reklamovaného tovaru.

ZÁRUKA NA POUŽITÝ TOVAR

Na použitý tovar neplatí záruka, zopovednosť predávajúceho se vzťahuje len na
vady, ktoré tieto veci mali pri prevzatí kupujúcim. Ak vyjde takáta vada najavo
až dodatočne, je stanovená dvanásťmesačná lehota na vytknutie vady kupujúcim a
na uplatnenie práva zo zopovednosti za vady. Zodpovednosť predávajúceho sa
nevzťahuje na bežné opotrebenie a vady popísané buď u konkrétneho inzerátu, alebo v Obchodných podmienkach.

Pri neoprávnenej reklamácii je kupujúci povinný uhradiť všetky náklady vzniknuté riešením tejto reklamácie.

OSOBNÉ ÚDAJE A ICH OCHRANA :

. Osobné údaje a iné dôverné informácie kupujúceho, poskytnuté prevádzkovateľovi prostredníctvom objednávkového formulára, alebo iným spôsobom, slúžia výlučne pre dodanie objednaného tovaru a nebudú ďalej poskytované tretím osobám
Podmínky byly naposledy upraveny: 18.5.2010, 11:17
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu