. .. .. .. .. .. .
. .
PODMÍNKY PRODEJE
Katarína Š. (ketke) ID 1045
mimibazar.sk/ketke
Oblasť: Levice
Telefon: 0948 074 920
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 4.10.2005
Naposledy: 8.5.2022 16:19
Aktualizácia: 3.7.2013 18:27
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 1262
RODINNÉ FOTOGRAFIE 60
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Vitajte v našom internetovom obchode

Pred nákupom si pozorne prečítajte obchodné podmienky.

Ak si v našom e-shope objednáte tovar, považujeme túto objednávku za záväznú podľa Obchodných podmienok vzniká záväzný kúpno-predajný vzťah. V prípade, že sa nedohodneme na vystornovaní objednávky a vy tovar nepreberiete a nezaplatíte dobierku, dôjde žiaľ k uverejneniu vášho mena na čiernej listine, ktorá slúži ako výstraha pre ostatné e-shopy.

Obchodné podmienky

Objednanie tovaru

Objednávky na jednotlivé druhy tovaru je možné realizovať prostredníctvom nákupného košíka v obchode alebo cez Mimibazar. Pokiaľ z nejakého dôvodu nefunguje priame objednávanie, môžete zaslať objednávku ako obyčajný e-mail na stylovekabelky@gmail.com

Odoslaním objednávky sa táto stáva pre kupujúceho záväznou a kupujúci zároveň súhlasí s obchodnými podmienkami internetového obchodu www.stylovekabelky.sk Podmienkou platnosti elektronickej objednávky je pravdivé a úplné vyplnenie všetkých údajov a náležitostí požadovaných systémom pri registrácií, alebo pri realizácií objednávky. Po preverení dostupnosti tovaru a termínu dodania obdržíte potvrdenie objednávky zo strany www.stylovekabelky.sk. Od tohto okamihu vzniká záväzný kúpno-predajný vzťah.



Storno objednávky

Záväzné objednávky je možné stornovať do 24 hodín od momentu ukončenia objednávky formou:

- e-mailom na adresu: stylovekabelky@gmail.com

V prípade zrušenia objednávky v čase jej vybavovania (už objednania u dodávateľa) Vám budú účtované skutočné náklady súvisiace so stornovaním objednávky už objednaného tovaru.

Predávajúci má právo zrušiť záväznú objednávku, ak cena tovaru nebola uhradená do 5 dní od potvrdenia objednávky a zaslania podkladov na úhradu.

Záloha uhradená za účelom rezervácie a objednania tovaru je po zrušení objednávky samostatne nevratná.


Dodacie a platobné podmienky

Objednaný tovar je možné vyzdvihnúť osobne po telefonickom dohovore, nechať doručiť kuriérom.


Na dobierku je možné tovar zaslať len registrovaným zákazníkom a až pri druhej objednávke, po vzájomnej dohode !



CENA ZA DORUČENIE

osobný odber - 0 €

doručenie cez kuriéra - 3,80€

Spôsob platby

Kupujúci za tovar zaplatí v € (prípadne inej mene) spôsobom dohodnutým v objednávke, a to:


- úhradou na účet bankovým prevodom - bez poplatku


Pri platbe uvádzajte vždy ako variabilný symbol číslo objednávky.

Kupujúci za objednaný tovar zaplatí prevodom na účet, kedy mu prídu všetky potrebné údaje na platbu na mail spolu so súpisom objednaného tovaru.
POZOR !!! POČKAJTE S PREVODOM POKIAĽ VÁS NEBUDEME KONTAKTOVAŤ,
a potvrdíme, že Vami objednaný tovar Vám vieme v krátkej dobe dodať.



Dodacie lehoty

Objednávka tovaru sa spracováva v priebehu 1-2 dní, pričom o vybavení objednávky budete informovaný e-mailom alebo telefonicky.



Doba expedície pri tovare, ktorý je skladom sa štandardne pohybuje v rozmedzí 2 - 3 dní . K expedičnej dobe treba ešte pripočítať čas potrebný na doručenie. Pri zaslaní tovaru poštou je tento čas približne 2-5 dní. V prípade ak daný tovar nie je skladom, ale dá sa doobjednať budeme Vás kontaktovať o najbližšom možnom termíne dodania. V prípade objednania tovaru na objednávku treba rátať s dobou expedície od 2-4 týždňov.

UPOZORNENIE: Prevažná časť ponuky je na objednávku!

Za splnenie dodávky sa považuje dodanie tovaru na miesto odberu, ktoré si kupujúci uviedol v objednávke. Pri preberaní tovaru je kupujúci povinný skontrolovať fyzickú neporušenosť a kompletnosť zásielky a tieto potvrdiť na prepravnom liste. Neskoršie reklamácie na množstvo a fyzické porušenie tovaru nemusia byť akceptované.

Vyhradzujeme si právo odoslať objednávku aj nekompletnú v prípade, keď niektoré z položiek vo vašej objednávke budú u nás a aj u dodávateľa nedostupné z dôvodu ukončenia výroby. O tejto skutočnosti vás pri odoslaní budeme informovať.

Právo na zmenu ceny

Predávajúci si vyhradzuje právo na zmenu ceny. Platné ceny sú potvrdené kupujúcemu v okamihu potvrdenia objednávky. Ak je v čase expedovania cena tovaru nižšia ako na potvrdenej objednávke, tovar je predávajúcemu dodaný za platnú cenu v okamihu expedovania. Pokiaľ je predajná cena vyššia ako cena uvedená na objednávke, je kupujúci o tom informovaný a situácia sa rieši po vzájomnej dohode kupujúceho s predávajúcim.

Všetky ceny sú vrátane DPH.

Nadobudnutie tovaru


- Pri osobnom prevzatí tovaru kupujúci obdrží doklad (faktúru, príjmový pokladničný doklad, poprípade záručný list ) k prevzatému tovaru
- V prípade zaslania tovaru prepravnou spoločnosťou, alebo poštou bude faktúra a záručný list zaslaný spolu s tovarom
- Tovar sa považuje za dodaný, okamihom prevzatia kupujúcim pri osobnom odbere, resp. okamihom jeho odberu dopravnou spoločnosťou
- Akékoľvek nedostatky zásielky, alebo neúplnosť dokumentov je kupujúci povinný oznámiť ihneď pri preberaní tovaru, inak sa tovar považuje za riadne dodaný
- Tovar zostáva majetkom predávajúceho až do úplného zaplatenia


Dodacie (dopravné) podmienky


* Pri prevzatí zásielky je kupujúci povinný prekontrolovať stav zásielky (počet a neporušenosť balíkov ..) a odmietnuť prevzatie neúplnej, alebo poškodenej zásielky.
* Neúplnú alebo poškodenú zásielku je ihneď nutné oznámiť predávajúcemu na telefónne číslo 0948/074 920

Spísať s dopravcom zápis o škode a tento zápis do 24hodín zaslať mailom stylovekabelky@gmail.com, poprípade kópiu zaslať poštou.
* Skrytú vadu zásielky (spôsobenú prepravou) je kupujúci povinný oznámiť dopravcovi bez odkladu, najneskôr však do 3 dní od dátumu prevzatia zásielky a vyžiadať si spísanie zápisu o škode. Pokiaľ táto zásada nebude dodržaná, má dopravca právo reklamáciu zamietnuť.
* Dopravca má právo presvedčiť sa o skutočnom stave poškodenia, alebo čiastočnej straty zásielky. Z tohto dôvodu nesmie kupujúci s poškodenou zásielkou akýmkoľvek spôsobom manipulovať a je povinný zachovať obal , v ktorom mu bola poškodená zásielka doručená.

* Predávajúci neberie na seba zodpovednosť za omeškanie dodávky tovaru spôsobenú meškaním kuriérskej služby.


Reklamácie

Reklamácia chýb tovaru zistených počas záručnej doby sa riadi reklamačným poriadkom, ktorý nájdete na našej stránke (pozri „reklamácie a záruka").


Vrátenie tovaru

V súlade so zákonom o ochrane spotrebiteľa pri zásielkovom predaji (zákon č. 108/2000 Z. z.) môžete tovar zakúpený v našom internetovom obchode vrátiť do 7 pracovných dní od dňa prevzatia tovaru,pričom je nevyhnutné, aby bol v uvedenej lehote jeho list o odstúpení od zmluvy doručený predávajúcemu.Toto právo platí aj v prípade, ak si zákazník tovar objednaný prostredníctvom internetu vyzdvihol osobne priamo u predajcu.
Tovar je potrebné vrátiť na adresu sídla spoločnosti v originálnom balení, kompletný (vrátane záručného listu, návodu a pod.), nepoužitý a nepoškodený. Vrátenie tovaru nám oznámte vopred a uveďte akým spôsobom bude tovar doručený. Prepravné náklady pri vrátení tovaru hradí kupujúci. Tovar zaslaný na dobierku nebude prijatý.

Ak sa rozhodnete pre odstúpenie v tejto lehote 7 dní, prosíme Vás o dodržanie týchto podmienok:

* Kontaktujte nás, že žiadate o odstúpenie od zmluvy s uvedením čísla objednávky, dátumu nákupu a Vaším číslom účtu pre vrátenie peňazí. Ak ste už tovar obdržali a prevzali, zašlite ho späť na našu dodaciu adresu uvedenú na faktúre a to za nasledujúcich podmienok:
* tovar musí byť v pôvodnom obale
* tovar nesmie byť poškodený
* tovar musí byť kompletný (vrátane príslušenstva, návodu atd.)
* zašlite spolu s dokladom o kúpe
* Tovar žiadame posielať doporučene a poistený, nakoľko neručíme za jeho prípadnú stratu na ceste k nám (doporučene neznamená na dobierku).
* Pri splnení všetkých vyššie uvedených podmienok pre vrátenie tovaru Vám peniaze za tovar zašleme na Váš účet (najneskôr do 15 pracovných dní) po fyzickom obdržaní tovaru.
* V prípade nesplnenia niektorej z vyššie uvedených podmienok nebudeme žiaľ môcť akceptovať odstúpenie od spotrebiteľskej zmluvy a tovar bude vrátený na náklady odosielajúceho naspäť


Reklamácia

Reklamácia chýb tovaru zistených počas záručnej doby sa riadi reklamačným poriadkom.

Uplatnenie reklamácie v záručnej dobe

Ak zistíte chybu výrobku, na ktorú sa vzťahuje reklamácia počas záručnej doby, zistené chyby nám oznámte čo najskôr e-mailom (stylovekabelky@gmail.com), telefonicky alebo písomne na uvedené kontakty. Reklamácia by mala obsahovať nasledovné informácie:

názov a typ tovaru ktorý reklamujete

dôvod reklamácie (popis vady)

dátum nákupu - číslo objednávky

Záruka sa vzťahuje iba na výrobné chyby. Oprávnenie na záruku zaniká v prípade, že k chybe došlo mechanickým poškodením výrobku, bežným opotrebením veci, nesprávnym použitím a zaobchádzaním, nesprávnym ošetrovaním či prevádzkovaním výrobku v nevhodných podmienkach.
Reklamovať je možné len tovar zakúpený a zaplatený u predávajúceho. Pri uplatnení reklamácie je kupujúci povinný doručiť reklamovaný tovar čistý, mechanicky nepoškodený vrátane manuálov a záručného listu alebo faktúry predávajúcemu alebo autorizovanému záručnému servisu . O vybavení reklamácie Vás budeme priebežne informovať.


Záručná doba

Záručná doba poskytovaná pri predaji je 24 mesiacov odo dňa nákupu, pokiaľ predávajúci nestanoví dlhšiu dobu. Záručná doba začína plynúť dňom prevzatia tovaru. Doklad o kúpe si starostlivo uchovajte.


Ochrana osobných údajov

Z dôvodu poskytnutia kvalitných a rýchlych služieb potrebujeme poznať niektoré vaše osobné údaje. Tieto dáta využívame pri realizácii záväzkov vyplývajúcich z objednávky. Osobné údaje kupujúcich považujeme za dôverné informácie, ktoré chránime pred zneužitím a neposkytujeme tretím osobám. Pri registrácii máte možnosť zvoliť si zasielanie informácií o nových produktoch alebo iných marketingových informáciách súvisiacich s propagáciou internetového obchodu www.stylovekabelky.sk. Ak si uvedené informácie nebudete želať dostávať, písomne nás informujte - okamžite Vás vyradíme zo zoznamu.

Dohľad nad našou činnosťou poodľa zákona 22/2004 Z.z. je v kompetencii

Inšpektorát SOI pre Nitriansky kraj : P.O BOX 49A, Staničná 9, 950 50 Nitra 1 , odbor technickej kontroly výrobkov a ochrany spotrebiteľa


v Leviciach, dňa 17.02.2012

ZPŮSOB DORUČENÍ - POŠTOVNÉ
Kuriér ReMax - 3,80 EUR
Osobný odber - ZDARMA
Len priamo v sídle spoločnosti v Leviciach

ZPŮSOB ÚHRADY POPLATEK
NA DOBIERKU NEZASIELAME !!
Platba na účet - BEZ POPLATKU



Prevádzkovateľ:
Katarína Švecová Valettová

Moyzesova 16
934 05 Levice

IČO: 40928721
DIČ: SK1038845247
Som platcom DPH.


Kontakt pre informácie, otázky, objednávky a pod.:
ketken1@gmail.com
stylovekabelky@gmail.com

alebo telefonicky na čísle 0948 074 920 - v pracovných dňoch od 8,00 - 18,00 hod


Pri písomnej komunikácii vždy píšte svoje meno a priezvisko aby som vedela o koho ide, nakoľko z mailovej adresy to nie je vždy zrejmé. V histórii správy prosím zanechajte celú našu komunikáciu urýchli to našu komunikáciu
Podmínky byly naposledy upraveny: 7.8.2012, 10:13
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu