. .. .. .. .. .. .
. .
NÁVODY > RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
NÁZEV
VŠECHNY NÁVODY
FOTOGRAFIE
SCRAPBOOK
RUČNÍ PRÁCE
BYDLENÍ
ZAHRADA
AKTIVITY S DĚTMI
SPORTOVNÍ AKTIVITY
DIETY
DOMÁCÍ MAZLÍČCI
SBĚRATELSTVÍ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Celkom: 282 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,29 ďalšie >>
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Šikovné zapínanie gombíkov na rukávoch košieľ :))

Určite to poznáte ... vpredu si tie gombíky ešte v pohode zapnú ale na rukávoch napr. po TV im plantajú :) tak nakoľko Paľkovi rada obliekam košele upravila som rukávy s gombíkmi na gumičke ... ako na to ..
- gombík odpárame a miesto neho našijeme gumičku
- zatváracím špendlíkom zaistíme a odmeráme koľko gumičky potrebujeme aby tam dieťatu vošla ruka bez rozopínania
- pekne začistíme - ja som našila na stroji ale dá sa to aj ručne - a na koniec gumičky našijeme gombík
- zapneme a elastické zapínanie je hotové -
košeľu netreba rozpínať ani pri vyzliekaní ani pri obliekaní a gombíčky budú vždy zapnuté
keď budem "upravovať" ďaľšiu košeľu dofotím to podrobnejšie :)

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbili 4 návštěvníci)

Judita K. (Judka) ID 3814 | další návody

KOMENTÁŘE (3) posledné: 4.12.2011, 2:27 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
ako spravit z flanelky saty

aj vo flanelke mozete vyzerat sexi

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 10 návštěvníků)

Miriam B. (MiaLia) ID 12273 | další návody

KOMENTÁŘE (9) posledné: 27.11.2012, 8:05 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
kašel detí

Rozoznáte suchý kašeľ od vlhkého? Ako si s ním poradiť u detí!
Včera Autor: Gabriela Sekerková, Foto: dreamstime.com
Zdieľať na:

Kašeľ sa vo všeobecnosti stal akousi nevyhnutnou súčasťou detstva a v tejto etape života sa s ním určite stretol každý z nás. Zabrániť mu nemôžeme a ani ho hneď netreba vnímať veľmi tragicky, pretože je v podstate zdravý. Dieťaťu totiž pomáha vyčistiť priedušky či pľúca a odstrániť z nich vírusy a baktérie.

Kašeľ je obranný reflex, ktorým sa organizmus tiež usiluje zabrániť vniknutiu, alebo odstrániť už prítomné cudzorodé látky z dýchacích ciest. Príčinou kašľa je vo väčšine prípadov ochorenie ako zápal horných i dolných dýchacích ciest, u detí najčastejšie vírusového pôvodu. Spočiatku býva suchý, dráždivý a po dvoch troch dňoch trvania s produkciou hlienov, vlhký.

Zobraz viac ...


ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 24 návštěvníků)

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | další návody

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
choroby detí

O DEŤOCH
choroby

kole, keďže vírusy milujú kolektívy.

Napriek tomu, že v lekárni vám na nádchu, kašeľ , horúčku či chrípku ponúknu kopec liekov, niekedy sa oplatí vyskúšať recepty našich babičiek. Ľudia kedysi nemali k dispozícii lieky na všetky neduhy a tak boli nútení hľadať pomoc v prírodných prostriedkoch. Prinášame vám prehľad azda tých najznámejších a skutočne účinných „liekov“ na bežné ochorenia.

Kašeľ

Zobraz viac ...


ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 42 návštěvníků)

Gabika B. (srdiecko873) ID 124928 | další návody

KOMENTÁŘE (2) posledné: 25.10.2011, 19:56 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Vypadol vám kamienok z trička? Nevyhadzujte ho, ale opravte!

Kamienkové trblietavé potlače sú veľmi moderné a naozaj veľmi krásne. Možno sa aj vám stalo, že ste si kúpili krásne tričko, či rifle a po pár praniach vám vypadol z obrázku kamienok. Nezúfajte! Je to tým, že krištáliky v obchodok sú väčšinou vyrobené z plastov a nie sú sklenené. Sklenené dobre držia a sú oveľa kvalitnejšie.

Nemusíte tričko odložiť do skrine. Stačí, aby ste si kúpili samostatné krištáliky a podľa tohoto návodu kamienky doplníte. Jediné riziko je, že sklenené krištáliky budú držať dlhšie ako tie pôvodné plastové, takže budete stále dopĺňať:)


1. Pod časť odevu, kde bude umiestnená HOT - FIX aplikácia, vložte papier na pečenie alebo alobal, pretože lepidlo na kamienkoch je veľmi kvalitné a silné. Inak by sa mohli spojiť dve časti odevu dokopy.


Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbili 2 návštěvníci)

Andrea H. (HotFixDizajn) ID 2694 | další návody

KOMENTÁŘE (1) posledné: 25.10.2011, 21:38 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Domáci kávový peeling

Kávový peeling:
- 1 hr. kr. cukru
- 5 pl. mletej kávy
- 1/4 hr. detského neparfémovaného oleja

Ako na to:
1. Zmiešame cukor a kávu
2. Po menších množstvách pridávame olej tak, aby to malo pre vás príjemnú konzistenciu. Peeling by nemal byť ani príliš suchý, ani sa roztekať. Ja som napríklad nespotrebovala celý olej.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 5 návštěvníků)

Nika I. (be_creative) ID 26759 | další návody

KOMENTÁŘE (3) posledné: 19.10.2011, 19:25 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Obaly z masla

Keď Vám ostane prázdny obal z masla, nevyhadzujte ho. Väčšinou na ňom ostatne ešte trochu masla, ktoré sa už nedá vyškrabať. Potrite nim plech na pečenie, parák, alebo tak podobne a potom pred pečením resp. parením už nemusíte toľko potierať maslom alebo olejom.

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD |

Jana F. (puco) ID 5669 | další návody

KOMENTÁŘE (4) posledné: 22.8.2014, 23:00 | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Vypočujte si hudbu z internetu on-line zadarmo a legálne

www.grooveshark.com – Kde si vypočuť akúkoľvek hudbu? Myslím celé skladby, bez nutnosti zaplatiť, s pocitom legálnosti, spoľahlivo, s možnosťou vytvárať vlastné playlisty? Aktuálne cez službu Groove Shark. Okrem možnosti vyhľadávať a počúvať sa možno na Groove Shark aj zaregistrovať a uložiť si sem vlastnú hudobnú kolekciu, ktorá je potom dostupná odkiaľkoľvek, kde je prístup na internet.

www.freemusicarchive.org – Tento „archív“ tvrdí, že má hudbu nielen zadarmo, ale navyše aj dobrú. Skladby odtiaľto môžete bezplatne sťahovať, zároveň však aj veľmi komfortne prehrávať priamo na stránke. Súčasťou webu sú aj doplňujúce články a pre interpretov s chuťou zviditeľniť sa, samozrejme, sekcia, prostredníctvom ktorej môžu participovať. Stránka ako stvorená pre nové objavy.

www.musicovery.com – Musicovery je ďalší z radu internetových hudobných projektov, ktoré používateľovi servírujú hudbu podľa nálady. Stačí si vybrať typ hudby podľa nálady a nechať si serverom automaticky zvoliť hudbu. Nie každému, samozrejme, ladí každá hudba – náhodnosť výberu možno ovplyvniť obmedzením žánrov, spomedzi ktorých má služba pre vás vyberať skladby. Ak práve nemáte čo počúvať, istotne skúste.

www.dogmazic.net – O tejto stránke len v skratke. Nezisková organizácia, ktorá za ňou stojí, prostredníctvom nej distribuuje bezplatne vyše 700 hodín hudby, čo predstavuje takmer 10 000 skladieb od 1000 skupín. Skladby si možno bezplatne sťahovať či ich on-line počúvať. Stránka žije čisto zo sponzorských darov. Opäť jeden dôkaz, že kopírovanie hudbu nezabíja, ale šíri.

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 21 návštěvníků)

Katarína B. (kava4) ID 47637 | další návody

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Ako poslať email anonymne

www.nospm.org – Možnosť, ako posielať po internete anonymne e-maily, sa pre neskúsených používateľov výrazne zúžila. Verejných anonymných brán ubúda. Napokon načo chcete posielať anonymné e-maily? Keby ste napriek tomu jednu takúto bránu potrebovali, je tu nospm.org – jednoduchý formulár, ktorý umožňuje poslať email bez toho, aby vaša pravá identita bola navonok prezradená. Registrácia nieje nutná, avšak registrovaní užívatelia majú možnosť sledovať odoslané textové správy na ich účet. Môžete takto poslať až 60 správ.

http://send-email.org - V prípade, že by vám brána hore z nejakého dôvodu náhodou nešla, dávam do pozornosti ešte jednu, takisto absolutne anonymnú. Postup je rovnaký ako v predchádzajúcom prípade, len z tým rozdielom, že na samom konci sa vám zjaví unikátny kód, zložený s čísel a písmen, ktorý je potrebné opísať a potom následne stlačiť tlačítko – Send message. Nestláčajte ho viac krát, stačí raz, vaša správa je už odoslaná. Potom sa automaticky vygeneruje ďalší kód. Email príde veľmi rýchlo, v priebehu niekoľkých sekúnd. Avšak pozor, je zakázané službu využívať na nelegálne aktivity.

www.anonymouse.org - A do tretice všetko dobré, je tu ešte jedna brána. Na začiatku si zvolíte jazyk, angličtinu alebo nemčinu. Potom kliknete na – AnonEmail – nájdete ho v ľavom hornom rohu. Táto možnosť je skvelá najmä vtedy ak nemáte ešte založený emailový účet, alebo nemáte k nemu dočasne prístup alebo ak je príjemca správy blokovaný. Alebo ak chcete vyznať niekomu lásku, avšak nechcete byť odhalený, prípadne ak si chcete vystreliť zo svojich priateľov. Alebo ak chcete nahlásiť, že sused alebo ktokoľvek z vášho okolia týra zviera, bez toho aby sused zistil, že to vy ste naňho podali oznámenie. Ale pozor, v tomto prípade, kvôli zvýšeniu anonymity, email môže niekedy meškať aj 12 hodín. Na tejto stránke sa dajú nielen anonymne posielať emaily, ale dokonca aj anonymne prezerať westránky, bez toho aby bola zaznamenaná vaša IP adresa, vtedy stlačte AnonWWW a do prázdne okienka naťukajte svoju obľúbenú stránku.

http://mailz.funmaza.co.uk - http://deadfake.com - http://www.anonymailer.net - http://emkei.cz/ - O krôčik ďalej zašli tieto štyri brány, tie dokonca umožňujú zadať FAKE, čiže falošné meno a emailovú adresu, ktorú si jednoducho vymyslíte, nemusí vôbec reálne existovať,-) Po odoslaní sa vám zobrazí hlásenie - Message Sent Successfully – správa bola úspešne odoslaná. Ak chcete odoslať ďalšiu správu, stlačte – Send another email. Velkou výhodou je, že nemusíte na svoj počítač inštalovať žiadne žložité programy. Pre pobavenie, môžete napr. poslať svojim známym, či šéfovi email ako: billgates@microsoft.com, agent777@fbi.gov.us, admin@gmail.com, president@whitehouse.com, dr.house@clinics.org, paris@hilton.com, a pod. Fantázii sa medze nekladú. Skúste si takýmto spôsobom vystreliť zo svojich priateľov na 1.ho apríla.

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 18 návštěvníků)

Katarína B. (kava4) ID 47637 | další návody

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
RŮZNÉ VYCHYTÁVKY
Ako poslať objemnejší súbor - Posielanie veľkých súborov

U mnohých poskytovateľov je veľkosť e-mailových správ obmedzená. Poslať v prílohe obsiahle hudobné súbory alebo videá potom nie je možné. Ak sa vám nepodarí kvôli veľkosti poslať súbor cez váš klasický email alebo cez post, zoznam či podobne, skúste to cez tieto stránky.

www.usend.io – Server usend.io sa chváli, že je jedným z najjednoduchších spôsobov, ako odoslať objemný súbor známym. Nie je zložitý, to je pravda, ale na druhej strane existuje viacero podobne jednoduchých služieb. Pravda je, že testovaná služba je naozaj rýchla a vďaka tomu, že je iba dvojkroková, nedáva veľa možností niečo pokaziť alebo sa niečím zdržať.

www.yousendit.com – okamžité odoslanie si môžete objednať priamo na webovej stránke. V poli – To – zadajte adresu príjemcu a v poli – From – adresu odosielateľa. Potom kliknete na – Procházet -, v následnom dialógu prejdite na súbor k odoslaniu a otvorte ho. Po kliknutí na – Send it – začne prenos. Po jeho úspešnom dokončení dostane adresát od YouSendit krátku správu s priamym odkazom, odkiaľ si súbor môže stiahnuť. Naopak odosielateľ dostane potvrdenie o prijatí súboru. Po siedmych dňoch odkaz prepadne a súbor bude zo serveru odstránený.\r\nUpozornenie: Adresáta o zásielke pre istotu taktiež informujte sami – mohlo by sa totiž stať, že automaticky generovanú správu od YouSendit vyradí u príjemcu spamový filter.

ULOŽIT NÁVOD | VYTISKNOUT NÁVOD | (návod si oblíbilo 7 návštěvníků)

Katarína B. (kava4) ID 47637 | další návody

KOMENTÁŘE (0) | PŘIDAT KOMENTÁŘ
Celkom: 282 (zobrazuje sa 91-100)<< predošlé 1,.,5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15,.,29 ďalšie >>
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu