Zobraziť přihlasovací formulár

Recenzia na testovanie LEGO DUPLO Rodinný dom 3in1

Recenzia na testovanie LEGO DUPLO Rodinný dom 3in1

Rodinný dom LEGO DUPLO 3in1 si získal môjho syna Gregora  celým obsahom. Praktické balenie, rozdelenie kociek do viacerých balíčkov - pekne priehladné. Po rozbalení kociek sme sa spoločne pustili do stavania domčeka. Po postavení domčeka sa syn na moje prekvapenie zahral s legom dlhšie ako býva uňho zvykom. Povedala by som, že sa nevedel od neho odlepiť. :)  Veľmi ho zaujali presne definované kocky - wc so sklápacou doskou, sprcha, kuchynský robot, zubná kefka a nočné svetielko. Veľké nadšenie má i z mačičky a psíka keďže zvieratká má veľmi rád.

Zahral sa i s autíčkom, kde oceňujem ako pekne autíčko ide, má priestor na viac figúrok nielen jednu a samozrejme veľkosť autíčka.

Rodinný dom LEGO DUPLO 3in1 naozaj rozvíja kreativitu a zručnosti detí - u nás skvelá pomôcka napríklad - väčšie nadšenie pri čístení zúbkov, tuna čistíme zúbky všetkým figúrkam. V kupelni domu je kefka, ktorá je prispôsobená detskej rúčke, ktorú dieťa pekne uchopí do ruky. Každé ráno a každý večer je umývanie zúbkov u nás hrou, ktorá sprevádza väčšie nadšenie a zúbky sa u nás čistia poriadne, pretože hneď po vyčistení svojích zúbkov ideme spoločne vyčistiť zúbky i figúrkam lega. 

Veľká zábava je v kúpelni domčeka - kde často dáva Gregor figúrky na wc - tu ho zaujala sklápacia wc doska. Každú figúrku dá pekne osprchovať, utrie pribaleným uterákom a uloží do postele na spánok. 

V kuchyni ho zaujal robotický mixér, kde často postaví figúrku, ktorá pripraví jedlo. Miska, ktorá je v kuchyni do nej často ,,leje" papanie pre psíka a mačičku.  

Veľké plus je i malé svetielko - nočná lampa. Syna zaujal dizajn lampy ale i možnosť prepínania rôznych farieb svetla. Pri hre sa rozvíja i komunikácia dieťaťa - syn sa naučil nové slovíčka, ktore som mu podľa jednotlivých miestnosti domu, vecí v ňom menovala.

Skvelým pomocníkom sú i nádoby na odpad. Spoločne sa učíme, kam jednotlivý odpad patrí. 

Dlhšiu chvílu venoval nabíjacej stanici alebo garáži(ako mi syn povedal), kde ho bavilo nabíjať autíčko. Neskôr bolo z nabíjačky hadica na polievanie kvetov a rastliniek. 

Dalšie dni boli podľa jeho predstáv, kedy si jednotlivé kocky prestaval podľa seba.

LEGO DUPLO Rodinný dom 3in1 ponúka množstvo univerzálnych kociek, ktoré si vie dieťa poskladať podľa svojej fantázie a predstáv. Gregor je z tohto lega nadšený a každý deň sa s ním zahrá. Toto lego vnímame ako skvelú pomôcku pri rozvoji a kreativite dieťaťa, kde sa učí a praktizuje mnoho vecí, realizuje už naučené vedomosti.

Vďaka LEGO DUPLO Rodinný dom 3in1 sa vie Gregor zahrať každý deň, veľká možnosť skladania rozných druhov kociek. Toto lego ocení nielen dieťa ale i rodič. 

0.0
Publikované , prečtené 170x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku