Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
1/2 kg hnedej fazule, nove korenie, sol, 1/2 kg anglickej slaniny, dva zväzky mladej cibulky, 1 väcsi por
POSTUP PRÍPRAVY
Fazulu dame varit do tlakoveho hrnca so stipkou soli a 3-4 zrnkami noveho korenia. Vodu davame od oka :-)), asi tak aby bola jej hladina 3 cm nad fazulou. Vtedy bude hustota uvarenej fazule taka akurat. Ked je uvarena, na panvicu si nakrajame slaninu. Ked sa oprazi, pridame porik a pokrajanu cibulu, celu - aj vnatou. Cele to vysypeme do fazule. Podavame s prilohou - ochutenou ryzou a hlavkovym salatom.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)
KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |