končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |
STRUKOVINY |
Zapečené fazuľové strukyPOTREBNÉ PRÍSADY 500 g čerstvých alebo mrazených fazuľových strukov (ja používam výlučne mrazené značky bonduelle), 180 ml bieleho jogurtu, 2 vajcia, 1 deci mlieka, 2 nožička klobásky alebo 200 g dusenej šunky, 150 g mozzarelly alebo eidamu, soľ, mleté čierne korenie, provensálske kkorenie, mletá rasca, mletý muškátový oriešok, olej na vymazanie formy POSTUP PRÍPRAVY Receptík z českého webu. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) KOMENTÁRE (9) posledné: 5.4.2013, 19:38 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
Šošovica s klobásouPOTREBNÉ PRÍSADY cca 250 g zelenej/červenej šošovice, 1 veľká cibuľa, 2 mrkvy, malý kúsok zelera, cca 1 l zelenivového vývaru, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 2 nožičky klobások, chilli podľa chute, rozmarín, bobkový list, olivový olej, soľ, mleté čierne korenie POSTUP PRÍPRAVY Inšpirácia z relácie "S italem v kuchyni". OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
Červená šošovica so špenátom a rajčinamiPOTREBNÉ PRÍSADY 1 lyžica rastlinného oleja, 1 cibuľa nakrájaná na drobno, 1 veľký strúčik cesnaku nakrájaný na drobno, 3 cm kúsok zázvoru nastrúhaný na jemno, 1 lyžička kurkumy, 200 g červenej šošovice, 1 konzerva nakrájaných rajčín, 1 maggi slepačí bujón, 100 g baby špenátu POSTUP PRÍPRAVY Recept z Apetitu, nezvyčajná chuť, stojí za vyskúšanie. Podávame s pečivom. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 13 návštěvníkov) KOMENTÁRE (8) posledné: 20.5.2015, 13:32 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
STRUKOVINY |
Fazuľové casserole s klobáskouPOTREBNÉ PRÍSADY 200 ml bieleho vína, 1 lyžica oleja, petržlen, 70 g oravskej slaninky (2 hrubšie plátky) pokrájanej na kocky, 1 veľký pór pokrájaný na polkolieska, 1 chilli paprička, 200 ml kuracieho vývaru, 1 strúčik cesnaku, 2 pikantnejšie klobásočky pokrájanej na kolieska, 2 konzervy bielej fazuľky zliatej z tekutiny, soľ, mčk POSTUP PRÍPRAVY casserole = Kastról , z francúzskeho slova pre "hrnca", [ 1 ] je veľký, Deep Dish používa ako v peci a ako servírovací nádoby. Slovo kastról sa používa aj na prípravu jedál a slúžil v takej plavidlo, sa riad sám volal pekáč alebo kastról panvicu . V britskej angličtine sa tento typ paraboly je často nazývaný aj piecť , súčasne s varnou techniku používa na varenie misy. V Minnesote, je tento druh pokrmu niekedy nazývaný "hotdish." Receptík z časopisu, pričom som si trochu upravila postup. OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (4) posledné: 13.5.2012, 21:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4) |