končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Spagety s citronom,cesnakom a petrzlenovou vnatouPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2016/01/spagety-s-citronomcesnakom-petrzlenovou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:2 velke citrony velka hrst petrzlenovej vnate 500g spagiet 1-2 cesnakove struciky 1 mala susena chilli papricka 6 PL olivoveho oleja Postup:Do misky si nastruhame citronovu koru z oboch citronov.Pridame nasekanu vnat.Premiesame. Cesnakove struciky a chilli papricku si nakrajame na mensie kusky.V panvici si zohrejeme olej s chilli a cesnakom az pokial nam zacnu rozvoniavat (nesmu sa vam spalit ).Pridame spagety a petrzlenovu vnat s citronom.Premiesame.Osolime a ak chcete mozete pridat aj citronovu stavu . ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 25.1.2016, 20:36 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Rajcinova omacka s ancovickami podla Marcelly HazanPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/08/rajcinova-omacka-s-ancovickami-podla.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 cesnakovy strucik (nakrajani ) 3PL olivoveho oleja 5 ancoviciek 400g celych paradajok z konzervy Postup:V hrnci si zohrejeme olej a pridame cesnak nechame chvilku smazit a pridame ancovicky.Poriadne premiesame a smazime az pokial sa nam ancovicky rozpustia.Napokon pridame paradajky a nechame bublat na najnizsom ohni 20-25 minut.Ked bude omacka hotova premiesame so spagetami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (2) posledné: 18.8.2015, 22:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Risotto alla ParmigianaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/07/risotto-alla-parmigiana.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 malu cibulu,nakrajanu na drobno 75g masla(nesoleneho) 400-450ml kuracieho vyvaru 125 ml bieleho vina 200g carnaroli ryze 3-4PL nastruhaneho parmezanu stipka soli a cierneho korenia Postup:V hrnci si rozpustime 40g masla a dusime cibulu az pokial nam zmekne ale nesmie zmenit farbu.Plamen zvysime na najvyssie a pridame vino,nechame trosku zredukovat.Pridame ryzu poriadne premiesame a po zufanke pridavame vyvar az pokial bude ryza hotova.Vmiesame zvysne maslo a parmezan.Ochutname a ak treba pridame este trosku soli a cierneho korenia.Mozeme papat ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 12.7.2015, 15:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Risotto z petrzlenovej vnate podla Nigela SlateraPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/06/risotto-z-petrzlenovej-vnate-podla.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:50g petrzlenovej vnate\r\n1 liter zeleninoveho vyvaru\r\n1 mala cibula,nakrajanu na drobno\r\nmaslo\r\n300g Arborio ryze\r\n180ml bieleho vina\r\n4 PL nastruhaneho parmezanu\r\nPostup:Ako prve si nasekame petrzlenovu vnat na drobno (ak chcete kludne mozete stonky dat do vyvaru ).\r\nV panvici si rozpustime maslo a pridame cibulu ktoru orestujeme.Vmiesame ryzu premiesame a zalejeme vinom.Nechame bublat 1-2 min a pridavame postupne vyvar (moze sa stat ze ho nespotrebujete uplne cely ...a vzdy musite svoje risotto premiesavat)..Ked bude risotto hotove pridame maslo,parmezan a nasekanu petrzlenovu vnat...Vsetko poriadne premiesame..A mozete papat ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 4.6.2015, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Hraskovo pancettove risottoPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/hraskovo-pancettove-risotto.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:5 poh kuracieho alebo zeleninoveho vyvaru 1 PL olivoveho oleja 1/2 poh pancetty nakrajanej na male kocky 1 mala cibula,nakrajana na jemno 2 poh arborio ryze 1 poh bieleho vina 2 poh hrasku cierne korenie Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 3.1.2015, 21:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Arroz con leche (mliecna ryza)POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/11/arroz-con-leche-mliecna-ryza.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 poh dlhozrnnej ryze 2 cele skorice 2 pruzky pomarancovej kory 3 klinceky 4 poh vody 1 vajicko 3 poh mlieka 350g kondenzovaneho mlieka (salko) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 24.11.2014, 9:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Spagety so slaninou,struhankou a petrzlenovou vnatou podla Nigela SlateraPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/10/spagety-so-slaninoustruhankou.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:biely chleba -2 poriadne hrube krajce,zbavime korky a zomelieme v mixeri na struhanku spagety (125g cca ) maslo olivovy olej slanina -2 platky nakrajane na mensie kusky (ja som samozrejme pouzila o trosku viac :) petrzlenova vnat Postup: Dame si uvarit spagety do slanej a vriacej vody. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 9.10.2014, 13:22 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovina s hraskom,smotanoy a parmezanom (Alfredo pasta with sweet peas)POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/08/cestovina-s-hraskomsmotanoy-parmezanom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:225g cestovin 450g hrasku 240 ml sladkej smotany 45g masla (nesoleneho) cierne korenie 1 CL citronovej kory 120g parmezanu (nastruhaneho ) petrzlenova vnat Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (2) posledné: 10.10.2014, 23:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestovinovy salat s tuniakomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestovinovy-salat-s-tuniakom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:450g penne 1 mala cervena cibula,nakrajane na drobno 1 mala uhorka,nakrajane na drobno 185g konzervu tuniaka,zbavime sa nalevu 2x198g konzervy sladkej kukurice 6 PL majonezy sol a cierne korenie Postup:Cestovinu si uvarime.Do misky si dame cibulu,uhorku,tuniaka,kukuricu a majonezu.Dobre premiesame a napokon do toho vmiesame cestovinu.Osolime,okorenime.A mozme papat :) ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2014, 22:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny s tuniakom a citronomPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/05/cestoviny-s-tuniakom-citronom.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:250g muslickovych cestovin kora a stava z 1 citrona 160 g tuniaka z konzervy aj s olejom (autorku odporucaju pouzit rio mare konzervu) nasekanej petrzlenovej vnate Postup:Ako prve si dame uvarit cestovinu.Ked uz bude takmer hotova zacneme si zohrievat v panvici koru a stavu z citrona,pridame tuniaka aj s olejom a nechame zohriat na 1 minutku napokon pridame cestovinu.Dobre premiesame a pridame petrzlenovu vnat.Premiesame a mozme jest ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) KOMENTÁRE (1) posledné: 14.5.2014, 12:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 15 (zobrazuje sa 1-10) | 1, 2 ďalšie >> |