končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >> |
RYŽA A CESTOVINY |
Rajcinova omacka s ancovickami podla Marcelly HazanPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/08/rajcinova-omacka-s-ancovickami-podla.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 cesnakovy strucik (nakrajani ) 3PL olivoveho oleja 5 ancoviciek 400g celych paradajok z konzervy Postup:V hrnci si zohrejeme olej a pridame cesnak nechame chvilku smazit a pridame ancovicky.Poriadne premiesame a smazime az pokial sa nam ancovicky rozpustia.Napokon pridame paradajky a nechame bublat na najnizsom ohni 20-25 minut.Ked bude omacka hotova premiesame so spagetami. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 18.8.2015, 22:33 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Risotto alla ParmigianaPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/07/risotto-alla-parmigiana.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 malu cibulu,nakrajanu na drobno 75g masla(nesoleneho) 400-450ml kuracieho vyvaru 125 ml bieleho vina 200g carnaroli ryze 3-4PL nastruhaneho parmezanu stipka soli a cierneho korenia Postup:V hrnci si rozpustime 40g masla a dusime cibulu az pokial nam zmekne ale nesmie zmenit farbu.Plamen zvysime na najvyssie a pridame vino,nechame trosku zredukovat.Pridame ryzu poriadne premiesame a po zufanke pridavame vyvar az pokial bude ryza hotova.Vmiesame zvysne maslo a parmezan.Ochutname a ak treba pridame este trosku soli a cierneho korenia.Mozeme papat ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 12.7.2015, 15:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Ricottové cestoviny so sušenými paradajkamiPOTREBNÉ PRÍSADY celozrnné cestoviny, 250g ricotty, sušené paradajky v oleji, 2 strúčiky cesnaku, soľ, sušená bazalka, prosciutto POSTUP PRÍPRAVY Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Na panvicu dáme asi 2PL oleja zo sušených paradajok, na plátky nakrájaný cesnak a pokrájané sušené paradajky. Chvíľu restujeme, kým cesnak jemne zhnedne a potom pridáme ricottu a jemne prisypeme bazalku a štipku soli. Miešame, kým sa nám ricotta trochu rozpustí, zohreje a všetky ingrediencie sa spoja. Pridáme zliate cestoviny a dobre premiešame, aby sa omáčka dostala na všetky. Podávame s plátmi prosciutta. www.fitgourmet.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (3) posledné: 5.7.2015, 19:44 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
spagety s cuketovym pestomPOTREBNÉ PRÍSADY celozrnné špagety, 1 väčšiu cuketu, olivový olej, 2 strúčiky cesnaku, sušený cesnak, grilovacie korenie, soľ, mandľové lupene, tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Špagety dáme variť do vriacej osolenej vody na 10-12 minút. Cuketu nakrájame na kolieska. Na panvici rozohrejeme trochu olivového oleja a orestujeme cuketu s cesnakom. Posypeme grilovacím korením, sušeným cesnakom a ešte trošku restujeme kým je cuketa polomäkká. Potom to celé dáme do mixéra, pridáme lúpané mandle a zmixujeme na jemné husté pesto. Špagety podávame s poriadnou dávkou cuketového pesta a strúhaným tvrdým syrom.\r\n\r\nwww.fitgourmet.sk ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) Lívia Š. (katyperry31) ID 295352 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (4) posledné: 9.3.2019, 13:55 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Risotto z petrzlenovej vnate podla Nigela SlateraPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/06/risotto-z-petrzlenovej-vnate-podla.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:50g petrzlenovej vnate\r\n1 liter zeleninoveho vyvaru\r\n1 mala cibula,nakrajanu na drobno\r\nmaslo\r\n300g Arborio ryze\r\n180ml bieleho vina\r\n4 PL nastruhaneho parmezanu\r\nPostup:Ako prve si nasekame petrzlenovu vnat na drobno (ak chcete kludne mozete stonky dat do vyvaru ).\r\nV panvici si rozpustime maslo a pridame cibulu ktoru orestujeme.Vmiesame ryzu premiesame a zalejeme vinom.Nechame bublat 1-2 min a pridavame postupne vyvar (moze sa stat ze ho nespotrebujete uplne cely ...a vzdy musite svoje risotto premiesavat)..Ked bude risotto hotove pridame maslo,parmezan a nasekanu petrzlenovu vnat...Vsetko poriadne premiesame..A mozete papat ! ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 4.6.2015, 8:49 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Krémové zelerové risottoPOTREBNÉ PRÍSADY pre 4 osoby : 500g zeleru, 1 menšia cibuľa, 1 dl bieleho vína, 300g ryže na rizoto (Arborio, Carnaroli, ...), 1,5 l vývaru (kurací, zeleninový), 150g masla, 2 PL mascarpone (prípadne iného krémového syra - Philadelfia, Lučina), soľ, korenie, šalviové lístky na ozdobu, 4 porcie lososa alebo kuracích pŕs, 0,5 dl olivového oleja, trocha parmezánu (nemusí byť) POSTUP PRÍPRAVY ... netradičné rizoto ... výborné ... oplatí sa vyskúšať .... zeler očistíme a nastrúhame (odporúčam na jemno), v hrnci rozpustíme 75g masla, opečieme na ňom do mäkka pokrájanú cibuľu a zeler, pridáme víno, necháme odpariť alkohol, pridáme neumytú ryžu, premiešame, postupne prilievame vývar a za stáleho miešania varíme do mäkka (cca 20 - 25 minút) ... keď je zmes tesne pred dokončením, pridáme 2/3 zvyšného masla, mascarpone a premiešame, dochutíme soľou a korením (ja som pridala aj cca 30g syra Grana padano) ... lososa alebo kuracie prsia opečieme na olivovom oleji spolu cca 7 minút ... šalviové lístky opečieme na masle (ja som využila olivový olej kým som tam dala lososa) ... a potom už len vychutnávame ... bála som sa príliš zelerovej chuti ale zbytočne, tepelnou úpravou sa typická zelerová chuť, ktorú veľa ľudí nemusí vytratila a zostala len výborná krémová chuť ... mňaaam OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Tarhoňový šalát s pečenou zeleninouPOTREBNÉ PRÍSADY 1 cuketa, 1 veľká cibuľa, 2 mrkvy, 120 g šampiňónov, olej, čierne mleté korenie, soľ, 200 g udusenej tarhone, konzerva cíceru, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY Očistenú zeleninu si nakrájame na menšie kúsky. Plech vystelieme papierom na pečenie (urýchli to umývanie) a nato dáme nakrájanú zeleninu. Pokvapkáme olejom, osolíme, okoreníme dáme piecť do 200 °C predhriatej rúry na cca 40 min. Upečenú zeleninu si preložíme do väčšej misy, pridáme udusenú tarhoňu, 1/2 konzervy cíceru bez nálevu, petržlenovú vňať a všetko premiešame. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) Miroslava H. (mimka999) ID 60849 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Hraskovo pancettove risottoPOTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2015/01/hraskovo-pancettove-risotto.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:5 poh kuracieho alebo zeleninoveho vyvaru 1 PL olivoveho oleja 1/2 poh pancetty nakrajanej na male kocky 1 mala cibula,nakrajana na jemno 2 poh arborio ryze 1 poh bieleho vina 2 poh hrasku cierne korenie Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (1) posledné: 3.1.2015, 21:14 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Arroz con leche (mliecna ryza)POTREBNÉ PRÍSADY Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu:http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2014/11/arroz-con-leche-mliecna-ryza.html POSTUP PRÍPRAVY Potrebujeme:1 poh dlhozrnnej ryze 2 cele skorice 2 pruzky pomarancovej kory 3 klinceky 4 poh vody 1 vajicko 3 poh mlieka 350g kondenzovaneho mlieka (salko) Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Denisa R. (Deni91) ID 246138 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (2) posledné: 24.11.2014, 9:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
RYŽA A CESTOVINY |
Cestoviny na slovenský spôsob - výbornéééPOTREBNÉ PRÍSADY ľubovoľný druh cestovín (ja mám najradšej špirálky), 2 - 3 vajíčka, 50 - 100 g oravskej slaniny, 1 PL oleja, soľ, syr na strúhanie, petržlenová vňať POSTUP PRÍPRAVY chuťovo výborná *slovenská* alternatíva na prípravu cestovín ... cestoviny uvaríme klasickým spôsobom ... kým sa cestoviny varia, pokrájame si nadrobno slaninu a opražíme ju na väčšej panvici na troške oleja ... k opraženej slanine pridáme uvarené a scedené cestoviny, vajíčka - premiešame a chvíľu pražíme, kým sa vajíčka nezatiahnu ... potom pridáme nastrúhaný syr (ľubovoľný druh - skúšala som s eidamom, ementálom, parmezánom, údeným syrom - a vždy to bolo mňamkové), premiešame 1-2 minúty, nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať, premiešame a teplé podávame ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov) Zuzana M. (zumma) ID 214481 | ďalšie recepty KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 728 (zobrazuje sa 21-30) | << predošlé 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10,.,73 ďalšie >> |