. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Vlada H. (vladamimi) ID 95571
Oblasť: Košice
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 10.5.2009
Naposledy: 24.7.2013 20:06
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

SLADKÉ JEDLÁ

Punčové rezy



POTREBNÉ PRÍSADY

4 ks vajcia 180 g cukor krištáľový 180 g múka polohrubá 4 PL voda 1/2 čl prášok do pečiva toto cesto spavíme 3x potravinárska farba 0.5 L malinový sirup 1 dcl rumu

POSTUP PRÍPRAVY

1.Vymiešame žĺtky, cukor a vodu, pridáme múku a sneh z bielkov. Na veľký koláč upečieme 3 také cestá.
2.Jeden plát cesta natrieme lekvárom a prikryjeme ďalším plátom. Tento polievame sirupom.
3.Tretí diel natrieme lekvárom a natretou stranou priložíme na prvé dva.
4.Poleva je kupovaná.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 27.5.2013, 20:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR

SLADKÉ JEDLÁ

Makronky



POTREBNÉ PRÍSADY

250 g mandľová múka 60 ml vody 2x 95 g bielok 250 g cukor kryštáľ 250 g cukor múčka Cukrárske farbivo podľa potreby

POSTUP PRÍPRAVY

Predhrejte rúru na 170 °C. Pripravte si hrniec s vodou a kryštálovým cukrom a na strednom plameni priveďte do varu.
Cukrová voda by mala mať teplotu 118 °C. Pozor, aby sa teplota už nezvyšovala. Cukor a mandľovú múku premiešajte cukrárskou stierkou s 95g bielok. Do mixéru dáme zvyšné bielka (95g) a zľahka jemne našľaháme (cca 30 sekúnd). Potom začneme pomaly prilievať do bielok pripravenú cukrovú vodu. Teplota musí byť presne 114 °C a šľaháme do tuha. Vyšľahanú hmotu premiešame s cukrárskou farbou a zmiešame so zmesou z cukru, mandľovej múky a bielok. Hotovou zmesou naplňte cukrárske vrecko. Na plech dajte papier na pečenie a striekajte makaronky o priemere asi 4 cm. Makaronky nechajte na 30 minút zaschnúť. Že sú makaronky správne vyschnuté spoznáte tak, že sa vrch nelepí na prst. Potom makaronky vložte do rúry a pečte presne 11 minút. Medzitým si pripravte dva druhy krému. Hotový krém dajte do cukrárskeho vrecka a vždy jeden pár makaroniek spojte dokopy krémom.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 7 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (8) posledné: 5.9.2020, 16:24 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu