. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Júlia M. (madam22) ID 64015
.
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 19.10.2008
Naposledy: 3.10.2016 8:18
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 10
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)

TORTY

K 80. narodeninám


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Piškótový a čokoládový korpus, ríbezlový lekvár, čokokrém, broskyne a mandarinky, poťah a ozdoba WI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Na 50 podľa želania


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Orechový a piškótový korpus, čokokrém, broskyne, vanílkový krém, ríbezľový lekvár, poťah a ozdoba WI, váha 7,1 kg

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svadobná....


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Čokoládový korpus, marhuľový lekvár, čokokrém a broskyne, poťah a ozdoba WI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (3) posledné: 11.9.2010, 18:52 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svadobná na želanie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Orechový korpus, krém z bielej čokolády, poťah a ozdoba WI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (4) posledné: 12.9.2010, 20:07 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svadobná na želanie


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Spodný korpus orechový, čokokrém, broskyne, vrchná časť tiramisu, poťah a ozdoba WI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (6) posledné: 13.9.2010, 8:12 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Svadobná ...


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (5) posledné: 2.8.2010, 10:00 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

K narodeninám...


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Orechový korpus, čokoládový krém, poťah a ozdoba WI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (24) posledné: 6.3.2010, 18:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR

MÚČNIKY, POHÁRE

Metrový koláč trochu inak


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

Klasický metrový koláč poťahovaný WI

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (14) posledné: 2.3.2010, 10:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Moja prvá slaná torta - mamičke diabetičke


PRO INSPIRACI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (10) posledné: 28.2.2010, 20:06 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Naša novoročná kokosová torta



POTREBNÉ PRÍSADY

Na cesto: 2 vajíčka, 100 g práškového cukru, 1 PL kakaa, 50 g škrobovej múky (maizeny), 75 g polohrubej múky, 1 lyžička prášku do pečiva Na náplň: 15 plátkov bielej želatíny, 500 g jemného tvarohu, 125 g strúhaného kokosu, 275 ml vaječného likéru, 75 g práškového cukru, 2 balíky vanílkového cukru, citrónová šťava z jedného citrónu, 600 ml šľahačkovej smotany (33%), 100 g ríbezľového džemu, kiwi na zdobenie

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: Vyšľaháme bielka, pridáme práškový cukor, štipku soli a šľaháme dovtedy, kým sa cukor rozpustí. Po jednom pridávame žĺtka a šľaháme, kým nevznikne lesklá a kompaktná hmota. Na dno tortovej formy dáme papier na pečenie a nalejeme pripravené cesto. Pečieme cca 25 minút pri 180 °C. Cesto necháme vychladnúť a rozkrojíme na dve časti.

Náplň: Strúhaný kokos na suchej panvici opražíme a necháme vychladnúť, odoberieme asi 3 PL na zdobenie. Tvaroh zmiešame s vaječným likérom, cukrom, vanílkovým cukrom a citrónovou šťavou. Do vzniknutého krému pridáme kokos. Podľa návodu na obale pripravíme želatínové plátky a po rozpustení zmiešame s pripraveným krémom. Našľaháme smotanu a ľahko ju zamiešame do želírujúceho krému.

Dokončenie: Spodnú časť korpusu potrieme ríbezľovým džemom (ak je hustý, zohrejeme ho) a nasadíme okraj tortovej formy. Na korpus rozotrieme väčšiu časť tvarohovej náplne a uložíme na chvíľu do chladničky. Asi po 15 minútach dáme dole okraj formy, na vrch položíme druhú polovicu korpusu a celý povrch a boky potrieme zvyšným tvarohovým krémom. Olúpeme kiwi a nakrájame na tenké plátky, obložíme nimi tortu a dozdobíme opraženým kokosom. Ovocie môžeme zaliať ešte čírou želatínou.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 2.1.2010, 12:45 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 10 (zobrazuje sa 1-10)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesta
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu