. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Daniela R. (Dany) ID 6328
Oblasť: Bratislava
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 14.9.2006
Naposledy: 7.10.2006 0:21
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 2
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)

KURACIE MÄSO A HYDINA

China papučky (lacnejšie ako v reštike )



POTREBNÉ PRÍSADY

kuracie prsia,solamyl, vajce,soľ,korenie, sojová omáčka, 1yčaj.lyž. vegeta, čínska kapusta, mrkva, bambus výhonky (len v slanom náleve dostať v biopotravinách), cesnak, cibuľa, čínske hríby (ale ja nedávam lebo dcerka...)

POSTUP PRÍPRAVY

nakrájané kur. prsia posolíme , rozšľaháme 2 vacia pridáme solamyl kým nám nevznikne riedka kašička, vylejeme zmes na mäsko aby sa každý jeden kusok obalil a vylejeme do panvice na pripr.teplý olej cca 1 ,1/5dc. Opražíme , vyberieme.

Do výpeku nasypeme pokrájame čín.kapustu, mrkvu nastúhame na jemná pásky,(ja to strúham škrabkou zostanú jemné) , ocedené bambus.výhonky, pásky cibule, pretlačíme cesnak, povegetíme, polejeme sójovou omáčkou cca 2-3 pol.lyžice podlejeme vodou aby bolo všetko ponoroné tak do 3/4. Keď máme zeleninku mäkkú pridáme opečené mäsko a v poháriku asi 2dc rozrobíme solamyl 1pol.l a vlejeme. Ak sa nám zdá že to nemáme dostatočne husté opäť rozrobíme solamyl ale POZOR ak to preženiete je to ako želatina :( dosť ee . Podávame s ryžou. Suma celého receptu je cca 180-200 sk a napapáte sa do popuku čo v reštike dáte len za jednu porciu. Osolíme podľa chuti tak ako aj soj.omáčka či cesnak. Znie to asi chaoticky ale nie je to náročné Tak dúfam že bude chutiť. Dobrú chuť :)

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (1) posledné: 26.1.2015, 16:37 | PRIDAŤ KOMENTÁR

RYŽA A CESTOVINY

20minutový obed ITALIA



POTREBNÉ PRÍSADY

pre 3 osoby? -1 bal.-cestoviny (naj.zvrtky alebo rúrky), 30dg šunky, brokolica (jedna hlava stedná), údený syr na strúranie, 1kyslá smotana , 1dc mlieka, kečup, vegeta, čierne korenie cesnak 2 str. alebo podľa chuti.

POSTUP PRÍPRAVY

Uvaríme cestoviny v osol.vode, precedíme. Surovú brokolicu naparíme do polomäka . Na oleji osmažíme pokrájanú šunku na malé kocky, pridáme pokrájanú na malé kúsky brokolicu, pretlačený cesnak , trocha vegety cca 1kav.lyž. , bazalka cca.1.kav.lyž. - premiešame, podlejeme 1dc vody a podusíme 2 minutky . Prilejeme sladký kečup asi 2dc. necháme prevrieť a vypneme.
Do pekáča nasypeme uvarené cestoviny a pridáme udusenú zmes(brokol. šunka...)premiešame na vrch postúhame úď.sryr. Kyslú smotanu rozriedime troškou mlieka (aby sa nám dala poliať) pridáme 1kav.lyž. vegety a posyp. čierne korenie, zmiešame a polejeme pripravené cestoviny. Zapečieme kým smotana a syr nevytvoria pevnú ,,škrupinku" na povrchu.
Hodí sa k tomu prajčinový šalát alebo aj kvasáky :)


Dúfam že bude chutiť je úplne rýchly a aj chutný.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (3) posledné: 26.1.2015, 16:40 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu