Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
Vydlabaná dužina z tekvice alebo cukiny, mrkva, petržlen, zeler, cesnak, cibuľa, zeleninový bujón, celé korenie, prípadne soľ, vegeta.
POSTUP PRÍPRAVY
Tekvicu alebo cukinu klasicky vydlabeme, ja to robím lyžicou. Jadierka aj s dužinou pokrájame na menšie kúsky - asi na 3-4 cm. Tekvicu a cukinu potom spracujeme ako chceme. Dužinu vložíme do horúcej vody, pridáme zeleninu, cesnak, cibuľu, zelerovú alebo petržlenovú vňať, celé korenie. Dochutíme zeleninovým bujónom. Keď je zelenina uvarená, vyberieme ju, polievku precedíme a ešte podľa potreby dochutíme. Polievka je perfektná. Stačí do nej pridať pečienkové halušky a je na nerozoznanie od mäsovej.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)
KOMENTÁRE (6) posledné: 7.9.2012, 12:50 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |