končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |
TORTY |
Marlenka-výýýýýbornáPOTREBNÉ PRÍSADY Cesto: 250g Hery 250g kryš.cukru 4 vajcia 4 PL medu 350g hladkej muky 1 kypriaci prášok PLNKA: 1 salko Tatra 250g masla 1 vanilkový cukor dalej potrebujeme :papier na pečenie,pero alebo fixu POSTUP PRÍPRAVY ....chcem sa s vami podelit super recept...ide o domácu Marlenku.Je velmi chutna,pripravu urcite zvladnete vsetci. Takze: Pripravíme si 5 hárkov papiera na pečenie(mne väčšinou vychadza 6 kusov). Na kazdy si obkreslime torovu formu---ja mam srdce,alebo najlepsie je ked si obkreslite papier velkosti A4.Nevystrihujte! v miske nad parou,alebo priamo v hrnci miesame Heru s cukrom a kym nie je tuk celkom rozpusteny pridame vajicka a med.Krátko povarime.Odstavime a pridame muku zmiesanu s praskom do peciva.Miesame aspon 5 minut.,aby vzniklo vláčne cesto. Potom cesto postupne rozotrieme 5-6 krat v tenkej vrstve na jednotlive hárky papiera tak,aby trocha presahovalo obkresleny tvar--srdce ,kruh,obdlznik... Pečieme v rure cca 7 minut pri teplote 160-180 stupnov...treba to sledovat,lebo kazda rura pecie inak. Platy nechame trosku vychladnut a potom podla formy,alebo papiera vykrojime nami zvoleny tvar--srdce,kruh,obdlznik... Odkrojene zvysky si odložime do misky,platy dame zatial nabok. Zobraz viac ... ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) KOMENTÁRE (2) posledné: 28.12.2009, 20:28 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
TORTY |
Saškina tortaPRO INSPIRACI ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 2 (zobrazuje sa 1-2) |