. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Monika S. (moart) ID 26281
.
Oblasť: Veľký Krtíš
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 2.11.2007
Naposledy: 16.1.2019 19:03
Aktualizácia: 21.1.2017 9:41
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 117
RODINNÉ FOTOGRAFIE 44
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)

KURACIE MÄSO A HYDINA

Zdravsie kuracie + rybacie fašírky- karbonatky


PRO INSPIRACI

POTREBNÉ PRÍSADY

1velke kuracie stehno-vrch aj spodok, 1filety Pangasius,2-3hrste mrazenej zeleniny do polievky,2-3hrste ovsenych vlociek,2 okruhy starsieho chleba-pomrvit,vegeta, 1ú2cibule, mlety cesnak ale nemusi byt, trochu majoranky,hrst det, krupice, struhanka,1-2vajicka,olej

POSTUP PRÍPRAVY

v ochutenej vode spolu uvarit stehno+zeleninu domekka, nechat vychladnut,
rybku posolit trosku vegety,,nechat postat,,,opiect kusok na masle alebo oleji na panvici
oberte masko, nadrobno pokrajajte, rybku popucte do toho
ochutte podla chuti, kusok sekanej alebo struhanej cibule, majoranka,ak chcete korenie,,,
dajte 1-2 vajicka ako sa vam zda hmota+ vločky+krupicu+chlebik
premieste
gulkajte gulky a obalte v struhanke,trosku potacit ako karbonatok
ja som naliala do zapekacej misky olej na spodok, na to som kladla fasirky a dala som piect cca 20min zakryte alobalom a potom som odkryla a otocila som 15-20min na 200-250s

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Torta na 4roky


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Cesto: 6 vajec, 250gr.polohruba muka, 250 g praskový cukor, prasok do pečiva, l pol lyz.kakao,6 polievk.lyzic+ horuca voda.
Zltky a praskový cukor vymiesame do penista, pridavame horucu vodu spolu s mukou a praskom do peciva za staleho miesania az vznikne hladka hmota, potom pridame sneh s bielkov
.Rozdelime na dve casti a jednu zafarbime kakaom-potom postupne upecieme vo forme .ako beznu piskotu ako ste naucena na vasej rure...
Plnka: 25 dg.teda/250g atd/praskový cukor, 25 dg.maslo, 3 lyz.kakao,2- 3 cele vajíčka. Vymiesame maslo s cukrom do hladka, pridame kakao a miesame, potom pomaly vmiesavame po jednom celom vajičku kym nevznikne hladka hmota. stacia aj dve si myslim
naplnime
vrch som zdobila -do kupenej bielej polevy ktoru som vymiesala nad parou som si na boku do kvapky vody sypla trosku farbiva.opatrne s nou,je silna...a potom dala do rozpustenej polevy treba riadne miesat, mne to zacalo hustnut ale potom som dala trosku tuku a vymiesala
spodny korpus hnedy-prerezat , natriet kremom+1/2 polovica hnedej piskoty,
natriet kremom, +potom krem +dalej zltu piskotu-tiez korpus prerezat , natriet dzemom,pospajat na seba

Zobraz viac ...


ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (9) posledné: 15.6.2012, 9:58 | PRIDAŤ KOMENTÁR

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

Zapekaný karfiol so syrovou omáčkou



POTREBNÉ PRÍSADY

Karfiol,syr v črievku,1-2 stúčiky cesnaku,cibuľa,1-2 dcl mlieko,zemiaky 6-10-podľa počtu osôb,koreniny,kto chce-10 dkg saláma/alebo šunka, maslo-môže byť aj Rama,tvrdý syr na postrúhanie.

POSTUP PRÍPRAVY

1,očistené zemiaky uvaríme,,uvaríme si aj karfiol v osolenej vode- môžeme spolu a odoberieme po uvarení- rozoberieme na ružičky
2,v rajničke na lyžici masla roztopíme syrokrém,rozhabarkujeme s mliekom,môžeme trochu zahustiť hl.múkou,ochutíme troškou oregana,pretlačeným cesnakom
3,na panvičke na troche oleja opražíme malú cibuľku,pridáme na pásiky nakrájanú salámu-trochu osmažíme
4,uvarené zemiaky nahrubo popučíme
5,jánsku misu/ pekáč vymažeme maslom
6,vrstvíme- naspodok dáme 1/2 zemiakov, rozdrobený karfiol,salámu s cibuľou /ja som nechala 1/2 bez salámy pre deti/, zalejeme syrovo-cesnakovou omáčkou, zakryjeme zvyškom zemiakov. Sem-tam urobíme dierky nožom aby omáčka prešla aj nižšie.
7, zakryjeme alobalom,pečieme 20-30 min.podľa zapekania- cca na 200 stupňov
8, odokryté pred dopečením posypeme syrom a už len necháme roztopiť.

Zobraz viac ...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 20 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (9) posledné: 25.3.2015, 16:18 | PRIDAŤ KOMENTÁR

TORTY

Nepečená rýchla smotanová klasika



POTREBNÉ PRÍSADY

Potrebujeme - tortovú formu,5 ks kyslé smotany,2 balenia piškót,vanilkový cukor,topink,jahody,broskyne,ozdobné cukríky+ kúsok malinového sirupu.

POSTUP PRÍPRAVY

postup asi poznáte,len ja som ešte 1 vrstvu smotany zafarbila grankom a 1 vrstvu piškót som namáčala do malinového sirupu. vrch som zdobila topingom- dookola urobiť špirálu,potom potiahnuť čiary smerom od stredu ku krajom a dozdobila som to broskyńami a cukríkmi.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)

KOMENTÁRE (2) posledné: 12.6.2009, 16:29 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 4 (zobrazuje sa 1-4)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu