Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
POTREBNÉ PRÍSADY
Listkove cesto,250 g masla ,200g v maziari rozdrvenych orechov, 40 g jemnej struhanky, cukor a med aby to bolo sladke. Sirup cca 0,5 l vody a cukru tolko aby sa sa po uvareni urobila nit.
POSTUP PRÍPRAVY
Listkove cesto pokrajame asi na 5 bochnickov. Na panvici rozpustime 150 g masla a na nom osmazime 200g v maziari rozdrvenych orechov 40 g jemnej struhanky, cukor a med aby to bolo sladke. Kazdy bochnicek rozvalkame na tenko. Do vymastenej zapekacej misky ukladame vrstvu cesta , ktore najprv potrieme rozpustenym maslom a nanho polozime vrstvu orechovej plnky a tak to striedame. Navrchu zostane cesto. Kolac pokrajame na kosostvorce este pred pecenim vlozime do rury pecieme pri 200 st.do zlatista. Po upeceni polejeme cukrovym sirupom. Sirup cca 0,5 l vody a cukru tolko aby sa sa po uvareni urobila nit.
ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci)
KOMENTÁRE (12) posledné: 17.11.2008, 17:48 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |