. .. .. .. .. .. .
. .

RECEPTY

Gertruda V. (Gerduška) ID 202878
Oblasť: Prešov
+PRIDAŤ K OBLÚBENÝM (prihlásení)
Registrácia: 23.5.2011
Naposledy: 28.4.2016 22:09
Aktualizácia: 29.12.2011 17:35
INZERTNÉ FOTOGRAFIE 0
predám | kúpim
vymením | darujem | požičiam
zadarmo k objednávke
zľavy | akcie | odkazy
odkazy na aukcie
PREBIEHAJÚCE AUKCIE
PODMIENKY PREDAJA
HODNOTENIE 0
RODINNÉ FOTOGRAFIE 9
Rodinné fotky
Scrapbook
Módna show
Spokojní zákazníci
Moje hobby
Záhrada
Naše bývanie
Poradňa
Domáci maznáčikovia
Zberateľstvo
Naše úlovky
KOMENTÁRE
VTIPY 0
RECEPTY 3
NÁVODY 0
NÁZOV
prohledat zároveň postup a přísady
VŠETKY TYPY RECEPTOV | RECEPTY S POSTUPOM | RECEPTY PRE INŠPIRÁCIU
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)

PARNÝ HRNIEC

knedľa



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg polohrubej múky, 4 dcl mlieka, 1 balíček francúzskeho sušeného droždia, soľ, 1 vajce

POSTUP PRÍPRAVY

Zamiesim v miske rýchlokyske, Po vykysnutí (cca 45 minút) vyformujem knedle - z toho množstva vyjdú 3 také ako na obr., po vyformovaní ešte raz nechám kysnúť cca 20 minút.
Parím v parnom hrnci - neskutočná mašinka - 30 minút.
Sú výborné !
Cesto s riadnym šplechom oleja vhodné aj na koláče.

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci)

KOMENTÁRE (4) posledné: 2.4.2014, 16:11 | PRIDAŤ KOMENTÁR

KURACIE MÄSO A HYDINA

Kurací rezeň v trojobale


PRO INSPIRACI

POSTUP PRÍPRAVY

Najobľúbenejšie jedlo, ktoré mojej dcére pripravil, dúfam, že môj budúci zať....

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT |

KOMENTÁRE (0) | PRIDAŤ KOMENTÁR

MLETÉ MÄSO

Plnená kapusta



POTREBNÉ PRÍSADY

1/2 kg mletého bravč. mäsa, 1/2 kg. mletého hov. mäsa, 1 hlávka kapusty, 1 hrnček guľatej ryže, 1 cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 1 paradajkový pretlak, 1 vajce, 1 masox, soľ, vegeta, čierne mleté korenie

POSTUP PRÍPRAVY

Celú hlávku kapusty dám variť do horúcej, mierne osolenej vody. Postupne z hlávky odoberám jednotlivé listy, a to tak, že ich odrežem pri hlúbiku a tak sa už samé ľahko oddelia od hlávky. Jednotlivé kaputné listy odoberám vtedy, keď sú už do polovice mäkké. Nesmú byť úplne rozvarené, ale ani také tvrdé, aby sa nedali rolovať. Samotné odoberanie obvarených listov ide pomerne rýchlo. Tak ako ich odoberám, ukladám ich na seba na osobitný tanier.

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S MALÝMI NÁHĽADMI

ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbilo 21 návštěvníkov)

KOMENTÁRE (11) posledné: 9.10.2013, 14:27 | PRIDAŤ KOMENTÁR
Celkom: 3 (zobrazuje sa 1-3)
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu