končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
|
|
|
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |
CUKROVINKY |
burizonovo- karamelová roládaPOTREBNÉ PRÍSADY Potrebujeme: 300 g kryštálového cukru 1 kondenzované sladené mlieko 80 g masla alebo hery 2 balenia bielych burizónov POSTUP PRÍPRAVY Z cukru urobte karamel, úplne hladký, prilejte kondenzované mlieko sa miešajte, kým sa v ňom nerozpustí. Potom pridajte pokrájaný tuk a spolu dohladka vymiešajte. Do krému pridajte burizóny, dobre premiešajte a nechajte vychladnúť. Zo zmesi sformujte guličky, roládu, alebo valček a na niekoľko hodín dajte do chladu. Keď hmota stuhne, pokrájajte ju na plátky. ULOŽIŤ RECEPT | VYTISKNÚŤ RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KOMENTÁRE (2) posledné: 23.12.2007, 21:35 | PRIDAŤ KOMENTÁR |
Celkom: 1 (zobrazuje sa 1-1) |